| |
FORUM-NURAS Froum dla nurkujących i nie tylko ... |
 |
CMAS/PADI/SSI/... - Gdzie kurs w Trójmieście?
Camel - 12-09-2006, 10:27 Temat postu: Gdzie kurs w Trójmieście? Szwagier wybiera się na kurs nurkowy. Czy możecie polecić jakieś dobre centrum nurkowe/instruktora w Trójmieście gdzie będzie mógł otrzymać solidne podstawy nurkowe?
Z góry dzięki za pomoc
t0m1 - 12-09-2006, 11:14
GKP Rekin
bskb - 12-09-2006, 15:45
nie GKP Rekin, no dobrze edycja posta żeby nie brzmiało tak zadziornie. Klub rekin ma taką sobie renomę wśród trójmiejskich nurków. Nie jest uprawnione twierdzenie, że to fatalnyklub-nie-idź-tam. Jednak nie polecam. Ze względu na szefa klubu pana J., oraz na sporadyczne spotkania z członkami na nurkowiskach (to oczywiste, że akurat trafili się, tacy - reszta jest pewnie ok). W ogóle, jeśli chcesz dostać dobry produkt w postaci kursu, dobrze szukać go przez centrum nurkowe. W trójmieście są trzy - żadnego nie będę reklamować, ale łatwo je znaleźć.<br>pozdrawiam
VooDoo_73 - 12-09-2006, 20:47
niech szwagier nawiąże kontakt z centrum nurkowym Łukasz Piórewicza, chłopak szkoli z pasją, aż miło choćby popatrzeć. sam nurkuję z nimi, robiłem tam AOWD- generalnie atmosfera skłaniająca do nurkowania.
Someone - 12-09-2006, 20:50
JA robiłem w Explorer-erze i wydaje mi się, że to dobry klub.
http://www.explorer.gdynia.pl/
t0m1 - 13-09-2006, 00:46
Tak, Rekin, moj post dotyczacy Rekina to sarkazm. Choc to zalezy czego sie oczekuje. Napewno czlowiek tam duzo sie naplywa. Ale to chyba nie dokonca o to chodzi.
|
|