FORUM-NURAS
Froum dla nurkujących i nie tylko ...

NURKOWANIE EKSTREMALNE I TECHNICZNE - Głębokie nurkowania na wrakach we Włoszech

Fother - 29-11-2006, 10:18
Temat postu: Głębokie nurkowania na wrakach we Włoszech
Zapraszam zainteresowanych na moją stronę www.fother.pl w dziale Ciekawe nurkowania i miejsca zamieściłem pełną wersję artykułu który ukazał się w październikowym Wielkim Błękicie na temat nurkowań na wrakach morza liguryjskiego. W stosunku do wydania w WB tekst jest w pierwotnej wersji (przedcenzorskiej :-D ) , dołożyłem też trochę nowych zdjęć.
Dla zinteresowanych w dziale Nowości i Wydarzenia plany na przyszły rok.
Pozdrawiam

Torin - 29-11-2006, 10:58
Temat postu: Re: Głębokie nurkowania na wrakach we Włoszech
Fother napisał/a:
Zapraszam zainteresowanych na moją stronę www.fother.pl w dziale Ciekawe nurkowania i miejsca zamieściłem pełną wersję artykułu który ukazał się w październikowym Wielkim Błękicie na temat nurkowań na wrakach morza liguryjskiego. W stosunku do wydania w WB tekst jest w pierwotnej wersji (przedcenzorskiej :-D ) , dołożyłem też trochę nowych zdjęć.
Dla zinteresowanych w dziale Nowości i Wydarzenia plany na przyszły rok.
Pozdrawiam

Tekst super - aż się chce kursa robić :) Ze zdjęć szczególnie podoba mi się to naprawdę widać potęgę tych wraków.
Jeno co poniektóre zdjęcia przykryte są tekstem, co nieco utrudnia zapoznanie sie z całością ...
(moja przeglądarka to przeglądarka ff 1.5.0.7)

Pozdrawiam
Torin

Andrzej Kosko - 29-11-2006, 11:17

Ciekawy artykół,piękne zdjęcia

[ Dodano: Sro 29 Lis, 2006 ]
Miało być ARTYKUŁ :oops:

gladius - 29-11-2006, 11:58

Bardzo ciekawa stronka :) Chyba wpłynie ujemnie na moją efektywność w pracy :( :( :(
Tomasz-Szeryf - 29-11-2006, 12:15

Bardzo ciekawe opisy Jacek no i pogratulować niesamowitych wrażeń.
:lol: Chyle głowe!!! :)