| |
FORUM-NURAS Froum dla nurkujących i nie tylko ... |
 |
NURKOWANIE EKSTREMALNE I TECHNICZNE - Głębokie nurkowania na wrakach we Włoszech
Fother - 29-11-2006, 10:18 Temat postu: Głębokie nurkowania na wrakach we Włoszech Zapraszam zainteresowanych na moją stronę www.fother.pl w dziale Ciekawe nurkowania i miejsca zamieściłem pełną wersję artykułu który ukazał się w październikowym Wielkim Błękicie na temat nurkowań na wrakach morza liguryjskiego. W stosunku do wydania w WB tekst jest w pierwotnej wersji (przedcenzorskiej ) , dołożyłem też trochę nowych zdjęć.
Dla zinteresowanych w dziale Nowości i Wydarzenia plany na przyszły rok.
Pozdrawiam
Torin - 29-11-2006, 10:58 Temat postu: Re: Głębokie nurkowania na wrakach we Włoszech
| Fother napisał/a: | Zapraszam zainteresowanych na moją stronę www.fother.pl w dziale Ciekawe nurkowania i miejsca zamieściłem pełną wersję artykułu który ukazał się w październikowym Wielkim Błękicie na temat nurkowań na wrakach morza liguryjskiego. W stosunku do wydania w WB tekst jest w pierwotnej wersji (przedcenzorskiej ) , dołożyłem też trochę nowych zdjęć.
Dla zinteresowanych w dziale Nowości i Wydarzenia plany na przyszły rok.
Pozdrawiam |
Tekst super - aż się chce kursa robić Ze zdjęć szczególnie podoba mi się to naprawdę widać potęgę tych wraków.
Jeno co poniektóre zdjęcia przykryte są tekstem, co nieco utrudnia zapoznanie sie z całością ...
(moja przeglądarka to przeglądarka ff 1.5.0.7)
Pozdrawiam
Torin
Andrzej Kosko - 29-11-2006, 11:17
Ciekawy artykół,piękne zdjęcia
[ Dodano: Sro 29 Lis, 2006 ]
Miało być ARTYKUŁ
gladius - 29-11-2006, 11:58
Bardzo ciekawa stronka Chyba wpłynie ujemnie na moją efektywność w pracy
Tomasz-Szeryf - 29-11-2006, 12:15
Bardzo ciekawe opisy Jacek no i pogratulować niesamowitych wrażeń.
Chyle głowe!!!
|
|