| |
FORUM-NURAS Froum dla nurkujących i nie tylko ... |
 |
TESTY - Testy Agamy i ND w Krakowie
waldo - 12-01-2007, 19:23 Temat postu: Testy Agamy i ND w Krakowie Dodjechał do mnie suchacz Agamy w rozmiarze 6 oraz ocieplacz ND.
Zainteresowanych zanurkowaniem w tym suchaczu i ocieplaczu zapraszam na weekendowe testowania na Zakrzówku - zaczynamy od najbliższego weekendu - woow, to już jutro
Otrzymałem również do testów najnowszy sprzęt fotograficzny i video, który będzie rozprowadzany przez Scubatech :
- kamera video pracująca w systemie HD (z aparatem cyfrowym) wraz z obudową podwodną Epoque - zestaw wygląda bardzo przyzwoicie, a cena obudowy jest jeszcze bardziej kusząca (ok. 1500 zł )
- konwertery szerokokątne fi 67mm
- miniaturowy zestaw do podwodnej fotografii - aparat cyfrowy Sony DSC-T10 wraz z obudową podwodną Epoque - zdjęcia z powierzchni prezentują się bardzo sympatycznie jak na takie maleństwo
- zestaw automatycznych lamp błyskowych - Epoque 230 z automatyką pomiaru
- statywy i filtry
Za kilka dni postaram się napisać krótką recenzję z testów sprzętu foto/video.
Te_Pe - 12-01-2007, 22:17 Temat postu: Re: Testy Agamy i ND w Krakowie
| waldo napisał/a: | Dodjechał do mnie suchacz Agamy w rozmiarze 6 oraz ocieplacz ND.
Zainteresowanych zanurkowaniem w tym suchaczu i ocieplaczu zapraszam na weekendowe testowania na Zakrzówku - zaczynamy od najbliższego weekendu - woow, to już jutro
|
czy mogę zamówić na nocne nurkowanie w sobotę?
waldo - 12-01-2007, 22:33 Temat postu: Re: Testy Agamy i ND w Krakowie
| Te_Pe napisał/a: | | waldo napisał/a: | Dodjechał do mnie suchacz Agamy w rozmiarze 6 oraz ocieplacz ND.
|
czy mogę zamówić na nocne nurkowanie w sobotę? |
Ale na niedzielę na 9 rano Agama musi być znowu na Zakrzówku
Te_Pe - 13-01-2007, 10:26 Temat postu: Re: Testy Agamy i ND w Krakowie
| waldo napisał/a: |
Ale na niedzielę na 9 rano Agama musi być znowu na Zakrzówku |
jak musi, to będzie....
X_E_O_N - 13-01-2007, 15:37
ja sie pisze na nurkowanko w tygodniu
nawet caly tydzien
mysiar - 13-01-2007, 15:53
| X_E_O_N napisał/a: | | nawet caly tydzien |
jak to fajnie brzmi to o ktorej 10 - 11 ?
waldo - 13-01-2007, 18:42 Temat postu: Re: Testy Agamy i ND w Krakowie
| Te_Pe napisał/a: | | jak musi, to będzie.... |
Na 9:00 nie musi , bo na razie nie ma chętnych do nurkowania w nim
Ja będę jutro na Zakrzówku od ok. 10:30, więc jeżeli są chętni, to wiecie gdzie mnie szukać
Tel. 609 205030
|
|