| |
FORUM-NURAS Froum dla nurkujących i nie tylko ... |
 |
MEDYCYNA NURKOWA - Jak trafic do dobrego lekarza? (Białystok?)
madziaaaaaa - 24-01-2007, 23:12 Temat postu: Jak trafic do dobrego lekarza? (Białystok?) Tak naprawde dopiero zaczynam przygode z nurkowaniem ale chcialabym sie pozadnie przebadac. Jak trafic do dobrego lekarza ktory skieruje na odpowiednie badania??? Duzo sie czyta ze aby dostac papierek o zdolnosci do nurkowania to nie ma problemu ale ja chcialabym sie przebadac dla wlasnej wiadomosci szczegolnie ze czasami mam jakby delikatne kucie w sercu a jak o tym poinformowalam lekarza (jakies 1,5 roku temu) to powiedzial mi ze to normalne i abym brala magnez, na moje wyrazna prosbe zrobiono mi EKG ale nic nie wykryto dlatego chcialabym poradzic sie Was jak trafic do dobrego lekarza a moze ktos z Białegostoku moze kogos polecic???
Andrzej Minorczyk - 24-01-2007, 23:17
Mam nadzieje ze znajdziesz odpowia osobe:
http://slk.kdp.pttk.pl/in...ctory&Itemid=58
Adamos - 24-01-2007, 23:20
Naprawdę dobry nurkujący lekarz POLECAM
Fedorowicz - Zwetler Elżbieta
POL F00 MD 000012 / 2009 - Członek Stowarzyszenia Lekarzy Klubowych KDP PTTK
Zakres uprawnień: - Kwalifikowanie do płetwonurkowania
Telefon: 0502 575216, 085 6752406
elazwetler@w.tkb.pl
madziaaaaaa - 24-01-2007, 23:37
| Adamos napisał/a: | Naprawdę dobry nurkujący lekarz POLECAM
|
Rozumien ze sprawdziles?? Gdzie ta lekarka przyjmuje??? rozumiem ze najlepiej zadzwonic i sie umowic ?
Efraim Ryba - 25-01-2007, 06:31
| madziaaaaaa napisał/a: | | Rozumien ze sprawdziles?? Gdzie ta lekarka przyjmuje??? rozumiem ze najlepiej zadzwonic i sie umowic ? |
Ja również polecam Elę. Najlepiej do niej zadzwonić i się umówić
madziaaaaaa - 25-01-2007, 13:58
Czy przyjmuje ona w jakiejs przychodni czy ma gabinet prywatny???
Efraim Ryba - 25-01-2007, 14:18
| madziaaaaaa napisał/a: | | Czy przyjmuje ona w jakiejs przychodni czy ma gabinet prywatny??? |
Powtórzę - najlepiej do niej zadzwonić i się umówić. Telefony oba podał Adamos
|
|