| |
FORUM-NURAS Froum dla nurkujących i nie tylko ... |
 |
OPOWIADANIA NURKOWE - Uczę się oddychać helem - czyli TMX Diver in Dahab
duch - 03-03-2007, 10:30 Temat postu: Uczę się oddychać helem - czyli TMX Diver in Dahab Witam,
Pojawiła się kolejna już relacja z kursu tmx diver tdi na Freak F R O G M E N Friends.
Niestety nie mogę wstawić linka bo w środku zamienia słowo "f rogmen" na "forum-nuras" - co już zgłaszałem DarkowiS
KasiaK - 03-03-2007, 11:16
Duszku,
po prostu wstaw tu..............relację
buziak
K.
duch - 03-03-2007, 11:28
To nie moja relacja więc nie bardzo ja ją mogę gdziekolwiek przenosić, wklejać itp.
A jest fajna więc może ktoś będzie miał ochotę poczytać
maczaty - 03-03-2007, 14:48
| duch napisał/a: | | Niestety nie mogę wstawić linka bo w środku zamienia słowo "f rogmen" na "forum-nuras" Wink - co już zgłaszałem DarkowiS Wink |
Ja podlinkowałem do f r o g m e n ó w pamiętny cytat o żabiej woli bycia frogmenem (© kleksia) i też mi wszyło link do FN
Do czego to dochodzi, że trzeba analogowo urle zapisywać
Te_Pe - 03-03-2007, 15:06 Temat postu: Re: Uczę się oddychać helem - czyli TMX Diver in Dahab
| duch napisał/a: | Witam,
Pojawiła się kolejna już relacja z kursu tmx diver tdi na Freak F R O G M E N Friends.
Niestety nie mogę wstawić linka bo w środku zamienia słowo "f rogmen" na "forum-nuras" - co już zgłaszałem DarkowiS |
Możesz. np. tak
duch - 03-03-2007, 18:19
| Te_Pe napisał/a: | | Możesz. np |
Oki dzięki
Tak będę robił
PawelW - 03-03-2007, 20:52
| Cytat: | | PawelW, kiedy w końcu pojawisz się na Zakrzówku... ? |
byłe widziałem przezyłem i nic
Te_Pe - 03-03-2007, 21:08
| PawelW napisał/a: | | Cytat: | | PawelW, kiedy w końcu pojawisz się na Zakrzówku... ? |
byłe widziałem przezyłem i nic |
wejdź na FN jako gość, zobacz ten post i znajdź różnicę
Beeker - 05-03-2007, 00:05
| Te_Pe napisał/a: | | wejdź na FN jako gość, zobacz ten post i znajdź różnicę |
... a ja to bym zajrzał
... kawałek mam, ale ostatnio byłem przy okazji tej tabliczki na 7m
Te_Pe - 05-03-2007, 07:46
| Beeker napisał/a: |
... a ja to bym zajrzał
... kawałek mam, ale ostatnio byłem przy okazji tej tabliczki na 7m |
no to zbieraj d... w troki i przyjeżdżaj....
bełt zszedł do 25m i odsłonił hektary nowych terenów......
PawelW - 08-03-2007, 20:35
| Te_Pe napisał/a: | | wejdź na FN jako gość, zobacz ten post i znajdź różnicę |
hehe fajnie , no ale zakrzówek zrobił na mnie wrażenie , daleko mam do krakowa , no i wokól własnej wioski mam 100 jeziorek
posdruffka
|
|