| |
FORUM-NURAS Froum dla nurkujących i nie tylko ... |
 |
OPOWIADANIA NURKOWE - Kto piłą motorową lód wycina
duch - 09-03-2007, 16:43 Temat postu: Kto piłą motorową lód wycina Noo wreszcie pojawiła się relacja foto z tegorocznej podlodowej zabawy na Guźni. Był to ostatni moment na podlodowe.
Relacja jak zwykle na Freak F R O G M E N Friends
Tutaj Frek F R O G M E N Friends
Jak ktoś ma ochotę pooglądać zapraszamy.
Adam Frajtak - 09-03-2007, 17:09
po co tyle zachodu? liny lineczki sznurki deseczki szok! Zamierzaliscie sie przedostac na drugą stronę ziemi?
agrest - 09-03-2007, 18:27
Jeden niedawno bez lineczek nurkowal pod lodem i nie skonczylo sie to dla niego dobrze Dlatego uwazam ze takie procedury maja jak najbardziej sens.
Poza tym w cmas'e sa takie a nie inne procedury i w dodatku to bylo szkolenie.
Zreszta jak sie okazalo, liny byly przydatne do wyciagania lodolamaczy (kolegow jaskiniowcow kotrzy przereble wycinali poprostu zalamujac lod pod soba).
J.
Adam Frajtak - 09-03-2007, 20:27
| agrest napisał/a: |
Zreszta jak sie okazalo, liny byly przydatne
J. |
no nie wiem a jakby sie w nie zaplątali? Ja tam wolę bez.
agrest - 09-03-2007, 20:56
| scaner napisał/a: | | no nie wiem a jakby sie w nie zaplątali? |
NO to przynajmniej moznaby ich na tej linie wyciagnac. Gorzej jakby sie zgubili... wtedy czekalibysmy do roztopow
adrian - 09-03-2007, 20:58
Agrest`o?
A filma z tego wypadu juz mozna gdzies uwidziec w wiosce wirtualnej?
Na youtubach moze?
agrest - 09-03-2007, 21:03
pewnie dopiero w srode na spotkaniu. Ja tego nie nagrywalem, inaczej juz by gdzies byl
Sam bym obejzal...
Adam Frajtak - 09-03-2007, 21:10
Gorzej jakby sie zgubili... wtedy czekalibysmy do roztopow |
To z tym zgubieniem to przesąd a dla pewnosci mozna skończyć kurs doskonałej nawigacji w przykładowo w PADI
duch - 09-03-2007, 21:37
| scaner napisał/a: | | przykładowo w PADI |
Szyderca
agrest - 09-03-2007, 21:39
| duch napisał/a: | Szyderca |
Eee tam. Ja mysle ze nasz scaner poprostu ma ten kurs za soba i dlatego smiga bez lin
Adam Frajtak - 09-03-2007, 22:35
Eee tam. Ja mysle ze nasz scaner poprostu ma ten kurs za soba i dlatego smiga bez lin |
a co!! i miszcza doskonalej plywalnosci tez mam i jak konik morski potrafię pomykac skokami na przód
agrest - 09-03-2007, 23:38
| scaner napisał/a: | | miszcza doskonalej plywalnosci tez mam |
To w PADI takie juz maja ?
| scaner napisał/a: | | jak konik morski potrafię pomykac skokami na przód Mr. Green |
q...a.... .... .... .... nie przesadzaj
waterman - 12-03-2007, 00:46
Nie żebym się czepiał, ale w jakiej to organizacji pozwala się na wchodzenie z rozpiętym skafandrem na lód?
Judas - 12-03-2007, 09:29
| waterman napisał/a: | | Nie żebym się czepiał, ale w jakiej to organizacji pozwala się na wchodzenie z rozpiętym skafandrem na lód? |
W tym miejscu to wody jest max do kolan...
waterman - 13-03-2007, 09:29
| Judas napisał/a: | W tym miejscu to wody jest max do kolan...
|
ale ja nie oto pytałem
Judas - 13-03-2007, 09:48
| waterman napisał/a: | | Judas napisał/a: | W tym miejscu to wody jest max do kolan...
|
ale ja nie oto pytałem |
Wiem ze nie oto pytasz, ale latwiej bylo zejsc ze skarpy z prosba o zapiecie skafandra niz wejsc na gore kobiecie w ciąży... jak mawiaja niektórzy nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu
|
|