| |
FORUM-NURAS Froum dla nurkuj±cych i nie tylko ... |
 |
OPOWIADANIA NURKOWE - Ba³tyk po raz pierwszy...
KasiaK - 24-10-2007, 01:15 Temat postu: Ba³tyk po raz pierwszy... heja,
Zapraszam do przeczytania relacji z, naszego wrzesniowego, wyjazdu na Ba³tyk, oraz obejrzenia zdjêæ w galerii, na www.trmbowel.pl
pozdrawiam
Kas.
jtrembowelski - 25-10-2007, 19:18 Temat postu: Re: Ba³tyk po raz pierwszy...
www.trembowel.pl
Pozdrawiam
Puszor - 25-10-2007, 19:32
Ponoæ jakie¶ fajne filmy z you tube'a te¿ tam s± ?
KacperPe - 25-10-2007, 20:32
| Puszor napisa³/a: | Ponoæ jakie¶ fajne filmy z you tube'a te¿ tam s± ? |
A i owszem, nawet jeden wrakowy z jez. Piaseczno z ch³opakami z PASKUDY
KasiaK - 25-10-2007, 23:18 Temat postu: Re: Ba³tyk po raz pierwszy...
opss ale faux pass
ale spoko spoko...przerzuca poprawnie, tylko mi sie literówka w kodowaniu zrobila
gladius - 26-10-2007, 09:54
Eeee... czy tylko u mnie siê co¶ nie otwiera, czy naprawdê napisa³a¶ tylko jedno zdanie relacji??
KasiaK - 26-10-2007, 10:01
| gladius napisa³/a: | | Eeee... czy tylko u mnie siê co¶ nie otwiera, czy naprawdê napisa³a¶ tylko jedno zdanie relacji?? |
napisa³am sporo wiêcej
jak klikniesz na to co ja poda³am - otwiera siê artyku³
link od Jaca - ca³a strona, z artyku³em na pocz±tku
co¶ Ci siê kitrasi
gladius - 26-10-2007, 10:20
Na to wygl±da, otwiera mi siê tylko pocz±tek artyku³u, w dodatku w jakim¶ fatalnym kodowaniu
I to na dwóch ró¿nych przegl±darkach.
Jaga19 - 26-10-2007, 11:26
Artykulik bardzo fajny, ,,0" d³u¿yzn, wiêc mi odpowiada.
Co do naczelnego, to pewnie jeden z wyznawców teorii, ¿e nic tak nie o¿ywia opowie¶ci, jak trup. Nie daj siê wiêcej!
Czekam na jeszcze zw³aszcza, ¿e tak jak Ty, jestem zakochana w Ba³tyku.
Pozdrawiam
KasiaK - 26-10-2007, 11:43
dziêkujê Jaga.
a co do gazety. Naczelny jest bardzo ok. Piszê tam ju¿ od dobrych, paru miesiêcy i nikt, do tej pory, nigdy nie wsadza³ swoich paluchów do moich tekstów.
Ale jak napisa³am w "notce" , zosta³ zatrudniony nowy Redaktor, który chcia³ siê wykazaæ. Niestety, akurat na moim artykule.
Efekt jest taki, ¿e powiedzia³am, otwarcie, co my¶lê o dok³adaniu w³asnego "ja" do tekstów o moich nurkowaniach i us³ysza³am, ¿e wiêcej siê to nie powtórzy
Tak wiêc, ze spokojem serca, zapraszam do przeczytania kolejnego <listopadowego> H2O-magazyn sportów wodnych i turystyki. Bêdzie w nim artyku³ o Hañczy, z fotkami Jacka Madejskiego, oraz wywiad ze S³awkiem Paæko
Kas.
p.s. w tym aktualnym <pazdziernik>, jest tez wywiad z Witkiem ¦mi³owskim. Naprawde bardzo ciekawy....
Witek to niesamowity facet. Podziwiam Jego pasjê i energiê.
p.s.2. glaudius, podaj maila na prv ...pode¶lê
crazy_carrot - 26-10-2007, 12:03
Gratulacje Kasiu! Nied³ugo Twoje nazwisko stanie siê najbardziej znanym w polskim ¶wiecie nurkowym... bynajmniej nie ze wzglêdu na nurkowanie:)
KasiaK - 26-10-2007, 12:15
zawi¶æ i zazdro¶æ, co poniektórych mnie rozczula
eot
crazy_carrot - 26-10-2007, 15:27
Ale¿ Kasiu! Moje gratulacje s± jak najbardziej szczere! Ty jeste¶ Dod± Elektrod± naszej polskiej sceny nurkowej! Gratulujê
Misza - 26-10-2007, 15:34
Super artyku£. Czytaj±c fragment o tym jak buja£o na powierzchni przypomnia£ mi siê mój "pierwszy raz" na Ba£tyku jak p£yneli¶my na wrak Margerity a ja troszkê zzielenia£em
pozdrawiam
Puszor - 26-10-2007, 19:41
| Misza napisa³/a: | | wrak Margerity |
literówka Ci siê wkrad³a albo a¿ tak "buuja³o"
Za tych co na morzu!
KacperPe - 26-10-2007, 23:50
| crazy_carrot napisa³/a: | | Gratulacje Kasiu! Nied³ugo Twoje nazwisko stanie siê najbardziej znanym w polskim ¶wiecie nurkowym... bynajmniej nie ze wzglêdu na nurkowanie:) |
Szalona Marchewko, KasiKa nazwisko ju¿ jest bardzo znane, zw³aszcza w polskich krêgach ko¶cielnych...bynajmniej nie ze wzglêdu na uczestnictwo w "gorzkich ¿alach".
Ehhhh...
KasiaK - 26-10-2007, 23:58
| KacperPe napisa³/a: |
Szalona Marchewko, KasiKa nazwisko ju¿ jest bardzo znane, zw³aszcza w polskich krêgach ko¶cielnych...bynajmniej nie ze wzglêdu na uczestnictwo w "gorzkich ¿alach".
Ehhhh... |
ehehehehe
iwiki - 27-10-2007, 00:20
| Puszor napisa³/a: | | Za tych co na morzu! |
dziêki
Arecki - 27-10-2007, 00:29
| crazy_carrot napisa³/a: | | Ty jeste¶ Dod± Elektrod± naszej polskiej sceny nurkowej! |
zapomnialas dodac "mgr" Dod± Elektrod±...
Misza - 27-10-2007, 00:48
| Cytat: | literówka Ci siê wkrad³a albo a¿ tak "buuja³o" |
Ajjjjjjjjj, zrzuæmy na to ¿e to tak buja£o
|
|