| |
FORUM-NURAS Froum dla nurkujących i nie tylko ... |
 |
FORUM OGÓLNE - Konferencja GUE - Budapeszt 2007
jtrembowelski - 04-12-2007, 23:57 Temat postu: Konferencja GUE - Budapeszt 2007 Witam
Zapraszam do przeczytania relacji z zakończonej niedawno konferencji GUE w Budapeszcie
trembowel.pl
Pozdrawiam
TomekR - 05-12-2007, 00:21
| napisał/a: | | Po lunchu zaczęło się rebreatherowe popołudnie - od prezentacji Rebreather Design Considerations konstruktora tych urządzeń Kevina Gurr’a (właściciel Phoenix Oceaneering, doradca IANTD, prowadził ekspedycję na Britannic’a w 1997 roku, jest współtwórcą Decoplannera). Po jego prezentacji, rozpoczęła się dyskusja na temat rebreatherów z udziałem Irvina, Jablonskiego, Gurr’a, Caseya McKinley i innych mniej lub bardziej kontrowersyjnych użytkowników RB (Dr Simon Mitchell, Rick Stanton, Phil Short) oraz publiczności. |
Moge sie zapytac na czym polegala kontrowersyjnosc tych trzech ostatnich panow?
pzdr
Tomek
jtrembowelski - 05-12-2007, 01:12
To subiektywne odczucie.... Oni i ich działalność nurkowa po prostu nie pasowali do mojego wyobrażenia o GUE i ich standardów Okazało się jednak, że ta organizacja jest dużo bardziej "otwarta" na dyskusję i ciekawych, doświadczonych nurków niż mi się wydawało...
Pozdrawiam
TomekR - 05-12-2007, 02:57
Tylko sie chcialem upewnic o jaki rodzaj kontrowersji chodzi. Znani przedstawiciele spolecznosci CCR prelegentami na konferencji GUE. Konstruktor deco kompaVR3 i rebreatherow jako gosc. Chyba zaczne wygladac przez okno..... moze zobacze latajace swinie?
Co nastepne Halcyon CCR?
pzdr
Tomek
jtrembowelski - 05-12-2007, 09:19
Ktoś moderował linki w moim pierwszym poście??
Bo właściwe wyglądają następująco:
www.trembowel.pl
mysiar - 05-12-2007, 09:57
czy aby przeczytać całą relację należy się zalogować
jeżeli nie to proszę o link do pełnej relacji, może być na priv bo udało mi się przeczytać tylko początek
jtrembowelski - 05-12-2007, 10:23
Nie trzeba się logować. Po przeczytaniu początku wciśnij przycisk/napis "czytaj całość" i wyświetli się cały tekst...
Pozdrawiam
Mania - 05-12-2007, 11:28
Jest podlinkowane do relacji bezposrednio.
Trembiego strona nie jest komercyjna, wiec prosze pozostalych moderatorow nie zmieniajcie linka do samej strony.
www.trembowel.pl
Mania
jtrembowelski - 05-12-2007, 11:36
Mania dzięki
A jeżeli już ktoś zmienia coś w moim poście to proszę o informację o tym, obojętnie jak na pw albo publicznie....
A tu ktoś sobie zmienił i nic, cisza.... Mamy przeglądać wszystkie swoje posty, żeby sprawdzać radosną działalność moderatorów??
|
|