| |
FORUM-NURAS Froum dla nurkujących i nie tylko ... |
 |
FORUM OGÓLNE - Babciu, a mnie to się śniło, że nurkowałem...
Miłosz - 28-06-2003, 10:31 Temat postu: Babciu, a mnie to się śniło, że nurkowałem...
,
Ano właśnie: śni Wam się czasem, że nurkujecie? Jakieś ciekawe "przygody nurkowe"? Mnie już kilka razy. Uciekałem z obozu jenieckiego podczas II Wojny - właśnie w sprzęcie (współczesnym), przez jakiś kanał (Alcatraz?). A dziś, żeby było ciekawie, po lekturze tematów o barotraumie ucha śniło mi się oczywiście, że jej doznałem i stwierdziłem, że to wcale nie boli, che che...
Lektura Forum przed snem może być bardzo stresująca jak widać.
Pozdrówko,
zaspany, ale zdrowy Nishigoi
waldo - 28-06-2003, 21:31 Temat postu: Re: Babciu, a mnie to się śniło, że nurkowałem...
| Nishigoi napisał/a: | :),
A dziś, żeby było ciekawie, po lekturze tematów o barotraumie ucha śniło mi się oczywiście, że jej doznałem i stwierdziłem, że to wcale nie boli, che che...
Pozdrówko,
zaspany, ale zdrowy Nishigoi |
A mnie się codziennie śni, że nie miałem barotraumy i mogę nurkować !
Ale budzę się i ....
Mania - 28-06-2003, 23:07
Tez mialam taki sen.....
Mania
kubik - 29-06-2003, 00:39
Całkiem niedawno miałem strasznie głupi sen. Miejsce: chyba Hańcza. Zanurzanie. Kolega z jednej ze 30m dalej, kolega z drugiej to samo. Dlaczego? Nie wiem. Mówiłem, że głupi sen. Tak więc zrobiło się z tego solo. 50m. Manometr: 15BAR. Że jak?! Choć we śnie minęła tylko chwila, czuję, że już jestem DOBRĄ CHWILĘ na dole. Super... wyjście w górę. No tak, deco, tylko dlaczego nie mam decomixu? No... Czy mówiłem już, że to głupi sen? W każdym razie ze świadomością, że i tak będzie źle i wizją komory w najlepszym razie, obudziłem się nieźle zlany potem tak, że piżamę trzeba było wykręcać. Ot nurkowy koszmar...
pzdr
kubik
maretzky - 29-06-2003, 10:05
| kubik napisał/a: | | No tak, deco, tylko dlaczego nie mam decomixu? No... |
Bo Twoj stage stoi u mnie, Kubełku...
kubik - 29-06-2003, 15:19 Temat postu: Ach te sny... Maretzky, ale mi się to śniło zaraz przed naszym hańczowym wypadem. Stage stał wtedy jeszcze grzecznie przy łóżku u mnie w domu. Czyżby to był sen ostrzegawczy? Na szczęście dwóch solo poszło w tandemie, a luftu było aż nadto. Poza tym barek na dekompresji był, a jakże, więc sen się nie sprawdził nic, a nic. Póki co...
pzdr
kubik
Kuba - 01-07-2003, 08:41
a ja dzis mialem taki sen...
snil mi sie plytki lecz dlugi nur, wychodzilem spokojnie, az tu nagle komputer zaczal mi wyc. mysle przekroczenie predkosci, zatrzymalem sie, a on ciagle wyje...mysle sobie dekompresja, patrze i widze ze przekroczylem limity...komputer wyje i wyje, nie wiem co robic, budze sie i wylaczam ten p*?@@%@# budzik
Kuba
Bania - 11-07-2003, 10:42
Kochani,
Mnie to sie ciagle sni ze nurkuje!! I to sa moje najlepsze sny, woda jest czysta i przejzysta, a ja tak sobie latam - te sny uwielbiam!!
Choc wczorajszego nurkowania z fokami zaden sen nie pobije
Bania
Aniołek - 23-07-2003, 11:40 Temat postu: Sny to... Sny są czasem odzwierciedleniem naszych niespelnionych marzen... nidgy nie snilo mi sie nic niebezpiecznego zwiazanego z nurkowaniem....sa to raczej przyjemne rzeczy ktorych jeszcze nie mialam okazji robic a do ktorych dąże...np. czytajac roznego rodzaju artykuly o nurkowaniu w roznych zakatkach swiata potem sne o nich..i sa one tak rzeczywiste... tylko dotknac ich nie moge ale mam jeszcze duzo czasu zeby zobaczyc te miejsca na live...i bede dazyc do tego oczywiscie z glowa pozdrowionka...
kubik - 23-07-2003, 17:54 Temat postu: Re: Sny to...
| Aniołek napisał/a: | | Sny są czasem odzwierciedleniem naszych niespelnionych marzen... |
W takim razie ja, ze swoimi koszmarami, jestem chyba... masochistą? Ale wychodzę z założenia, że lepiej niech mi się to tylko sni, niż dzieje naprawdę
pzdr
kubik
Aisa - 24-07-2003, 09:46 Temat postu: Re: Sny to...
| Aniołek napisał/a: |
Sny są czasem odzwierciedleniem naszych niespelnionych marzen... |
UPS to ja w takim razie powinnam wogole nie spac mam tyle snow i takich, ze az szok...
Kilka razy nawet zdarzylo mi sie, ze tzw deja vu to bylo to co kiedys mi sie snilo - miejsce, czy wydarzenie... moze jestem czarownica ?
Radol - 24-07-2003, 10:21
Jesteś Diabełek, to już ustalone, on też dużo potrafi.
Pozdrawiam
Aisa - 24-07-2003, 10:28
| Radol napisał/a: |
Jesteś Diabełek, to już ustalone, on też dużo potrafi.
|
No tak az sie sama siebie boje czasami
anatol - 24-07-2003, 14:39 Temat postu: Re: Sny to...
| Aisa napisał/a: | Kilka razy nawet zdarzylo mi sie, ze tzw deja vu to bylo to co kiedys mi sie snilo - miejsce, czy wydarzenie... moze jestem czarownica ? |
Eeee ... to zwykły matrix - zacięła się czasoprzestrzeń ...
ukusek - 27-07-2003, 12:44
A mnie się śniło że nurkuje ze swoim psem. On ma taką dziwna maskę razem ze zintegrowaną fajką na mordce małą butlę która jest przypieta do mnie. Bez płetw i jeszcze macha ogonem. Nie pokazywał znaków nurkowych, ale świetnie sobie radził. To jamniczek miniatura. Szukałem w senniku ale nic nie było pod hasłem "nurkujący pies"
LAMA - 05-08-2003, 17:01 Temat postu: Re: Sny to...
| Aisa napisał/a: |
moze jestem czarownica? |
a może telepatką - X-Files?
Aisa - 05-08-2003, 17:40
A wiesz, ze X-files byl kiedys moim ulubionym serialem... i duzo rzeczy fajnie tlumaczyl.
a tak serio to nie zartuje - snia mi sie rzeczy ktore pozniej dzieja sie w realu... cholera dzis mi sie snily cyborgi z Terminatora ze mnie gonily - mam nadzieje, ze tym razem to sie nie sprawdzi.
|
|