| |
FORUM-NURAS Froum dla nurkujących i nie tylko ... |
 |
HYDE PARK - Matrix has you...
scubamilivoj - 29-06-2003, 01:43 Temat postu: Matrix has you... Piatek
Byłem na Matrixie. Fajny film...
Sobota
Sniła mi się Trinity.
Mogliby zbudować tę Matrycę. Już ja bym wiedział, do czego ja
wykorzystać...
Niedziela
Och, Trinity...!!!
Poniedziałek
Poczułem się jak w Matrixie. Jechałem windą z agentem Smithem.
To znaczy z panem Mietkiem spod 23, ale dopiero dzis zwróciłem uwagę
na te ciemne okulary. Zawsze je nosi...
Dziwna sprawa.
Wtorek
Spytałem go. Zdziwił się i powiedział, że przecież jest niewidomy.
Akurat...
sroda
Dobrzy sa! Do ostatniej chwili udawał, że nie widzi tej liny.Wolał
stoczyć się aż pod drzwi Grzelakowej, niż dać się
zdemaskować. To znaczy, że na razie jestem bezpieczny. Nie wiedzą, że ja już WIEM.
Czwartek
Pan Mietek zniknał. Grzelakowa mówi, że leży w szpitalu z połamanymi
nogami. Udałem, że jej wierzę. Nie mogę jej ufać. Muszę znalezć
Morfeusza.
Piatek
Dałem ogłoszenie do wszystkich gazet codziennych:
Do Morfeusza
Wiem wszystko i jestem gotowy podażyć za białym królikiem.
Jesli chcesz się przekonać, że wybiorę własciwa pigułkę, czekam na
Ciebie jutro w klubie ´Hades´ w Warszawie. Będę miał na koszulce znaczek Playboya.
Sobota
Byłem w ´Hadesie´. Niewiele brakowało. Na szczęscie w Polsce nawet agenci Matrixa to patałachy. Od razu ja poznałem. Miała na sobie identyczna czerwona suknię. Udało mi sie ja zaskoczyć i wystarczył prawy prosty w szczękę..
Wolałem jednak nie czekać aż wstanie z podłogi i zmieni się w agenta. Zwiałem tylnym wyjsciem. Kilku innych mnie goniło, ale byłem dla nich za szybki. Muszę zaczać ćwiczyć skoki.
Niedziela
Było w "Wiadomosciach". ´Damski bokser´ - też cos! Idioci nie
wiedza jaka jest stawka tej gry!!! Nie wiem, czy mnie nie namierzyli. Mam nadzieję, że zdążę skończyć montaż nadajnika i wejsć na częstotliwosć I programu.
Poniedziałek
Trzecia bezsenna noc. Nie mogę sobie pozwolić na przegapienie deja vu.
Wtorek
To już ostatni wpis.
Jednak ich nie doceniłem. Własnie wyważaja drzwi.. Jest z nimi trzech
agentów. Co kraj to obyczaj. U nas nie nosza garniturów. Maja
nienagannie skrojone białe fartuchy. Sprytne - kto uwierzy wariatowi? A więc żegnajcie.
The Matrix has me...
Miłosz - 29-06-2003, 10:34 Temat postu: Re: Matrix has you...
| scubamilivoj napisał/a: | Dobrzy sa! Do ostatniej chwili udawał, że nie widzi tej liny.Wolał
stoczyć się aż pod drzwi Grzelakowej, niż dać się
zdemaskować. |
Heheheh - mocarne!
Matrix jest potężny!
Pozdrówko,
Nishigoi
ukusek - 27-07-2003, 17:05
matrix ogarnia coraz to kolejne dziedziny życia. Popatrzcie sami
http://www.astercity.net/~tobik/pingpong.html
Aniołek - 28-07-2003, 12:36 Temat postu: Martix... Matrix reaktywacja to przereklamowany film...a tak apropo czy ktoś w to wierzy?
Miłosz - 28-07-2003, 13:09 Temat postu: Re: Martix...
| Aniołek napisał/a: | | Matrix reaktywacja to przereklamowany film...a tak apropo czy ktoś w to wierzy? |
Wierzy w co? W to, że przereklamowany? Czy w matrixa?
Jeśli w to drugie, to ja nie wierzę - ja mam pewność, bo widzę matrixa.
Pozdrówko,
Nishigoi
Xiho - 30-07-2003, 17:59
Teraz nie mówcie że matrix nie wciąga
Zboj - 02-08-2003, 00:45 Temat postu: Re: Martix...
| Aniołek napisał/a: | | Matrix reaktywacja to przereklamowany film...a tak apropo czy ktoś w to wierzy? |
Ciii. Bo jeszcze Cię usłyszą, że wątpisz i będziesz miała agentów na karku. A jeśli nie wierzysz, to pomyśl, kto mógłby stworzyć tak porabany świat jeśli nie maszyny?
Aston - 05-08-2003, 18:13 Temat postu: telefon piatek
znowu o tym matrixie wszedzie pelno, czy to jakas nowomoda? jakby to byla
prawda to przeciez by tego nie nakrecili, nielogiczne, i jeszcze te namowy
sobota
no coz, uleglem piekniejszej plci i ogladniemy ten film, musze zobaczyc
jedynke, o co w tym chodzi?
niedziela
I-sza czesc zaliczona, dobre, ale zeby z budki drutem uciekac - eee tam,
scenarzysta mial niezla jazde, he he z budki drutem, a tak z ciekawosci
ciekawe co pil (pil? qrka, a moze bral, eee tam...)
poniedzialek
jestem przygotowany, hi hi nie dam sie zagiac ogladajac matrix
przeladowanie, do rana ogladnalem I-ke jeszcze 3 razy, i jak sie temu przyjrzec to cos w tym jest...
wtorek
film ogladnelismy do konca lacznie z zajawka trzeciej czesci, he he zfiksowany swiat,
parking byl pusty tylko nasz samochod, jakos tak nieswojo, no i mam matrixa! nie zapalil, zlosliwosc rzeczy martwych, no coz byl jeszcze autobus, wysiedlismy na drugim przystanku, po nas wsiadl facet w czarnych okularach (w srodku nocy???), jak wysiadalismy moja towarzyszka chciala wysiasc tylnymi drzwiami, ale ich nie bylo, przeciez wchodzilismy nimi!!!!
sroda
moze cos bardziej przyjaznego niz jacys agenci, FN i od razu lepiej, no i gosc z LA na chacie, opowiadam wrazenia z filmu, o aucie tez wspomnialem, poradzil zebym sobie cos prostszego kupil to sie nie zepsuje, qrka, prostszego, przeciez on jest prosty i ma nawet kanty, co ma sie w nim zepsuc? 4 kola czy moze drzwi? nie wiem moze jakis niezawodny dwusuwik...
czwartek
jak ja nie lubie telefonow z rana, jakis wariat chyba dzwonil, mam na siebie uwazac i zaczac sledzic internet, ale ludziom odbija, jak babcie kocham, chwila, chwila, przeciez ja nie mam stacjonarnego telefonu!!! tylko komorke, qrka, jaja se ktos robi, znowu telefon, ale gdzie on jest? dzwoni, ale go nie ma, wkurzaja mnie
na informacji TP SA powiedzieli mi ze nie mam telefonu, w Dialogu tak samo, tyle to ja tez wiem,
piatek
sledze ten internet, ale tu nic oprocz FN ciekawego nie ma!!, ale cos mi nie pasuje, jeszcze wczoraj bylo sumienie forum a dzis juz nie ma!! nie, no jak to mozliwe? cholera skasowali rycha! Znowu telefon, przeciez ja nie mam telefonu! co to za text na monitorze: Uwazaj ida do Ciebie! kto moze do mnie isc, mieszkam tu niedawno, nikt nie zna tego adresu, dlatego nie mam telefonu, moze admin FN robi se jaja? kto wie, kto wie...
sobota
mialem jakis matrixowy sen, co ja pisze?? na szczescie dzis nie obudzil mnie telefon, ktorego nie mam, ale ze mna tez dzieje cos dziwnego wchodze na http://forum.jds.pl/viewtopic.php4?p=13022#13022 i co? przeciez sam to pisalem, nie, nie dam sie
chyba sprawdze moj sprzet do wspinaczki, moze sie przydac w koncu to tylko 7 pietro i latwe zejscie, tak na wszelki wypadek, co jest skasowali nastepnego, podobno teraz to on holek jest, ciekawe czy pamieta cos z poprzedniego zycia, biedny xiho,
niedziela
nie tylko nie ten telefon!! znowu dzwoni, nie mam zadnego telefonu, nie mam zadnego telefonu, dobra juz spokojnie, cholera nie wylaczylem kompa i chodzil cala noc, znowu jakis napis: Uwazaj ida do Ciebie! DarekS, tez cos, co moze on to Morfeusz? he he, ale by bylo! dzwoni, ale teraz to domofon, kto mnie, qrka nachodzi w niedziele o takiej barbarzynskiej godzinie? Nie wpuszcze dzikusa, ale popatrze se kto mi podpadl, co to za typy, z filmu uciekli? Blues Brothers im sie spodobalo, znowu ten telefon, i nowy napis: Uciekaj przez okno! Morfeusz sie jakis znalazl! Co a ja to niby Neo jestem? Gdzie te typki w czarnych garniturkach, a czekaja grzecznie, co jest dlaczego kamera wariuje? Cholera oni wygladaja jak ci... agenci, moze mi odbija, ale wieje, przez balkon, juz winda jedzie, znikam..... dam znac......
|
|