| |
FORUM-NURAS Froum dla nurkujących i nie tylko ... |
 |
FORUM-NURAS - Zmiana stanu - nie koniecznie skupienia
Zboj - 05-07-2003, 18:57 Temat postu: Zmiana stanu - nie koniecznie skupienia Heja,
Jako, że właśnie mija tygodniówka od dnia kiedy przestałem być wolny ale za to zacząłem być szczęśliwy...
"- Stary słyszałem, że się ożeniłeś
- No
- To musisz być szczęśliwy
- Muszę..."
To zamieściłem cztery fortki z tego wiekopomnego dnia (Galeria, dział imprezy, zaczynają się od '#Dziubdziuś & Zboj'). Miłego oglądania.
anatol - 05-07-2003, 22:05
zdjęcia w ABCu - rewelka
Aston - 07-07-2003, 00:39
Witam!
Gratuluje podjecia tak powaznego wyzwania jakim jest malzenstwo!
Wszystkiego najlepszego na wspolnej drodze. Duzo wzajemnego zrozumienia, zdrowia, usmiechu i szczescia.
Niech wszystkie rafy, wraki i inne bezpieczne przygody w swiecie podwodnym beda staly dla Was otworem!
Z powazaniem
ASTON
Zboj - 07-07-2003, 04:50
Dziękujemy, dziękujemy.
Przez najbliższy tydzień będę milczał jak grób, bo jedziemy na tydzień miodowy, ale potem obiecuję relację... z kursu PA1
Zboj - 07-07-2003, 04:51
PA1 czyli Archeologii Podwodnej
Kuba - 07-07-2003, 08:19
wszystkiego najlepszegi "stary Zboju"
bawcie sie wspaniale na miodowym wyjezdzie no i opiszcie wszystkie szczegoly
Gratulacje
Kuba
ps. przylaczam sie do opinii Astona - zdjecia z maska sa piekne. a tymi pletwami nie zarysowales za bardzo koscielnej posadzki????
wodzu - 07-07-2003, 11:46 Temat postu: Re: Zmiana stanu - nie koniecznie skupienia Howgh!
| Zboj napisał/a: | Heja,
Jako, że właśnie mija tygodniówka od dnia kiedy przestałem być wolny ale za to zacząłem być szczęśliwy...
|
Przyjmij gratulacje od "starego" (w końcu to już półtora miesiąca ) wyjadacza
Marcin B - 10-07-2003, 19:28 Temat postu: Re: Zmiana stanu - nie koniecznie skupienia ) | wodzu napisał/a: | Howgh!
| Zboj napisał/a: | Heja,
|
Przyjmij gratulacje od "starego" (w końcu to już półtora miesiąca ) wyjadacza |
Ja myślę, że przydałyby Wam się od "jeszcze starszego" ( ja za 14 dni już 11 lat )
Szczere i bardzo serdeczne życzenia
Pozdrawiam Marcin ( i druga połowa, czyli Edyta )
wodzu - 11-07-2003, 14:23 Temat postu: Re: Zmiana stanu - nie koniecznie skupienia Howgh!
| Marcin B napisał/a: | Ja myślę, że przydałyby Wam się od "jeszcze starszego" ( ja za 14 dni już 11
lat )
|
No piękny wynik GRATULACJE
| Marcin B napisał/a: |
Szczere i bardzo serdeczne życzenia
Pozdrawiam Marcin ( i druga połowa, czyli Edyta ) |
Dziękuję za życzenia w imieniu moim i mojej lepszej połowy - Iwony
ukusek - 20-07-2003, 21:33
Ja równeż przyłączam się do forumowych gratulacji. Oby wam się razem wiodło i żeby z żonny był najlepszy "buddy" pod wodę.
Dorota i Wojtek - 24-07-2003, 06:55
Zbojowi i Zbojowej - serdeczności na nieco innej, ale mijemy nadzieję, również podwodnej, drodze życia...
Liczymy i liczymy i jakoś wyliczyliśmy (mamy nadzieję, że w miarę dokładnie?), że dzisiaj wypada rocznica zwiazana z "buddy systemem" Marcina B...
Nieźle Wam idzie... . Wstęp macie już za sobą, więc możecie zacząć powoli myśleć o przyszłości...
Może z tej okazji Marcin pozwoli Edycie oficjalnie "pokazać się" na Forum...???
Najlepsze życzenia...
Marcin B - 24-07-2003, 19:12
No cóż więcej dodać Dorota z Wojtkiem bardzo dobrze wyliczyli dziś jest nasza pierwsza jedenasta rocznica, druga będzie za rok
Dziękujemy za pamięć w zamian 1.08. bigos i młoda kapustka
Pozdrawiamy On I Ona
Mania - 24-07-2003, 19:28
Sto lat, sto lat, niech żyją, żyją nam!!!!!
Życzę Wam wielu lat romantycznych wieczorów,
i żeby nigdy nie
No i oczywiście
Mania
Zboj - 01-08-2003, 20:36
Dziękujemy, dziękujemy,
i do zobaczenia pod wodą lub nad piwkiem
|
|