| |
FORUM-NURAS Froum dla nurkujących i nie tylko ... |
 |
FORUM-NURAS - Spotkanie FORUM Nuras - 15 lipca Warszawa
Piotr N. - 08-07-2003, 10:52 Temat postu: Spotkanie FORUM Nuras - 15 lipca Warszawa Witam...
Wakacje wakacjami ale chyba trzeba się spotkać bo od siebie nie musimy odpoczywać
Zdaję sobie sprawę, że okres najtrudniejszy żeby wszystkim pasował termin spotkania bo pewnie porozjeżdżaliśmy się ale...
wtorek 15 lipca
PUB DIVER
Al. Jana Pawła II 50/52
(jest to przy pawilonach znajdujących się na Jana Pawła)
GODZINA 20:00
Czy tworzymy agendę spotkania czy robimy spontan?
Wszelkie nowatorskie pomysły dozwolone
Pozdrawiam i do zobaczenia
Art - 08-07-2003, 11:24
Czyli tym razem już nie w tym Pub'ie co ostatnio???
Jestem tu nowy więc proszę o dokładne instrukcje dotarcia
Preferowane: Metro, Autobus - mieszkam na Andersa
Pozdrawiam
Południowy łącznik
Foczka - 08-07-2003, 11:28 Temat postu: jak milutko ;) No ciesze sie niezmiernie, ze trafilam na info o planowanym spotkanku.
W koncu moze bede mogla Was poznac.
Jak tylko praca pozwoli, to sie chetnie stawie. 8)
Foczka - 08-07-2003, 11:39 Temat postu: dojazd Arti, a w ktorym miejscu dokladniej mieszkasz???
Kuba - 08-07-2003, 11:50
poprzednie spotkanie mialo miejsce w "Heńku" na Pulawskiej (u Jana Nurkowskiego), w Diverze mialo miejce pierwsze spotkanie "grupy warszawskiej".
lokal miesci sie na Al. Jana Pawla II 50/52, niegaleko skrzyzowania z Al. Solidarnosci, tuz przy poteznym ciagu sex-shopow.
(dlatego tez spodziewam sie, ze grupa ruro-tancerzy bedzie jeszcze ciekawiej wyposazona niz ostatnim razem
jest to znacznie blizej miejsca gdzie mieszkasz, wlasciwie najwygodniej bedzie chyba wybrac sie na spacerek (a przynajniej w trakcie dlugiej i pelnej niespodziwwanych zakretow drogi z powrotem)
licze, ze tym razem pojawi sie jeszcze wiecej osob, niz ostatnio...
(+ te, ktore sie wachaja i spodziewaja ze z nami o niczym innym jak o nurkowaniu nie mozna rozmawiac - vide clara
do zobacznia
Kuba
Foczka - 08-07-2003, 11:54 Temat postu: do Kuby Hej Kubusiu,
Mam nadzieje, ze uda mi sie wpasc na Ciebie przy okazji tego spotkania, aby osobiscie podziekowac Ci za wsparcie
Foczka - 08-07-2003, 11:57 Temat postu: a co do Artiego.... acha Arti,
jesli spacerek Ci sie nie marzy, to do bankowego, tyleczek w byle jaki tramwaj jadacy al solidarnosci w kierunku kina Feminy, 1 przystaneczek i wysiadka. Skrecamy w prawo w jana pawla i to juz kawaleczek na piechotke.
Aisa - 08-07-2003, 12:06
Dobry termin !! Mania wraca to i rure sie kupi dla nastepnych chetnych do SeXtetu
Trzeba tylko zarezerwowac caly ogrodek, zeby znow nie bylo problemu ze stolami (zawsze jakis klientow da sie wygonic tylko moze nie robmy zadymy ?)
uff wracam do pracy bo ostatnio mam jakis mlyn i nawet odezwac na forum nie mam za bardzo czasu.
C Yaaa !!!
Kuba - 08-07-2003, 12:55
Piotrek juz rozmawial z Pletwa (Rekinem) o rezerwacji calego ogrodka. bedziemy to miec.
biorac pod uwage ilosc osob obecnych na ostatnim spotkaniu i prognozowana tendencje zwyzkowa bedzie to juz koniecznoscia...
Kuba
ps.Foczka.....
Marcin B - 08-07-2003, 18:28
Art - myślę, że spacerkiem będzie szybciej! To jest naprawdę blisko. Jak napiszesz, w którym dokładnie miejscu mieszkasz to narysuję Ci drogę przez podwórka - w sumie 20 lat mieszkałem na Muranowie .................
Pozdrawiam Marcin
Art - 09-07-2003, 09:24
Dziękuję wszystkim za chęć poprowadzenia mnie do Pub'u, może bardziej się przyda odprowadzenie mnie do domu...
Chętnie zerknę na wszelkiego rodzaju mapki tajnych przejść przez podwórka na muranowie
Mieszkam na Andersa 27 i z niecierpliwością czekam na kolejne spotkanie, tym razem nie będę się śpieszył na pociąg
Pozdrawiam
Południowy łącznik (wciąż bez dokumentów...)
ineke - 09-07-2003, 18:09
Cześć,
Jak wyglądają takie spotkania? Jestem świeżo upieczoną nurczynką i trafiłam na forum całkiem niedawno. Czy nowicjusze są mile widziani na tego typu spotkaniach?
Marcin B - 09-07-2003, 20:17
Wszyscy są mile widziani, zwłaszcza młode nuraczki serdecznie zapraszamy zabawa jest przednia i towarzystwo wspaniałe, a jak masz przyjaciół nienurów też ich zabierz ze sobą, w tym towarzystwie wszyscy są mile widziani a może dadzą się zaszczepić tą nie uleczalną chorobą zwaną nuraniem
clara - 09-07-2003, 21:02
..
Victoria - 10-07-2003, 00:29
to moze ja przyprowadze znowu jakas nowa nuraske...
jak ostatnio zaprosilam taka, ktorej na liscie nie bylo, to wszyscy sie ucieszyli, a ze ja pierwszy raz bylam to nawet nikt nie zauwazyl
to ja przyciagne jakas...
Aston - 10-07-2003, 01:43
Wam to dobrze
Bede w poblizu - jade na Grunwald, ale nie mam szans Was odwiedzic - brak czasu!
Biroxu zycze NAJ (sam nie uzywam - moze vinox albo inne takie )
Szklo w dlon!
Kuba - 10-07-2003, 09:07
Astonie....nie probuj sie wymigac...po zakonczeniu imprezy nawet nie zauwazysz jak szybko znajdziesz sie na miejscu ("Panowie, ktoredy na Grunwald???"
poza tym, poza beeroxem, istnieje grupa uskuteczniajaca vinov, pivoks-z-sokiemox czy tequillox a nawet soczkox...to nie problem - wyznawcy wszystkich szkol nurkowych sa serdecznie witani
Victorio - przyprowadzaj nowe nuraski, przyprowadzaj (nie mysl bynajmniej, ze nam nie wystarczasz....ale wiesz jacy sa faceci). Twoje przyjscie zostalo zarejestrowane - pamietamy, ze to byla Twoja inauguracja...
claro - ostatnio sie delikatnie mowiac nie bardzo popisalas...wachalas sie, wymyslalas jakies dziewne powody i...nic nie zjawilas sie....to brzydko teraz ma byc lepiej...
ineke....nie wyglupiaj sie nie popelnij bledu clary .... a jak wygladaja spotkania po pierwsze sie przekonasz jak sie zjawiz, po drugie mozesz poczytac sprawozdanka z ostatnich takich imprez a po trzecie w galerii sa ciagle zdjecia sextetu (Pedro&Boys) tanczacych na rurze....to chyba najlepsza rekomendacja. zjaw sie z usmiechem na ustach i zostan z nami
niech zyja wszyscy nurasi!!!
Kuba
ineke - 10-07-2003, 13:23
Poczytam te sprawozdanka i stawię sie we wtorek
Do zobaczenia
Piotr N. - 10-07-2003, 15:37
| ineke napisał/a: | Cześć,
Jak wyglądają takie spotkania? Jestem świeżo upieczoną nurczynką i trafiłam na forum całkiem niedawno. Czy nowicjusze są mile widziani na tego typu spotkaniach?
|
Cześć:))
Sptkanie są czysto towaryszkie... tematy nurkowe są również poruszane ale głównym celem jest wspólne, miłe spędzenie czasu.
Do tej pory zorganizowaliśmy dwa takie spotkanie. Za każdym razem jest grupa ludzi, która się nie zna z niki lub zna jedną osobę ale proces akceptacji odbywa się bardzo szybko
Zapraszam i do wtorku.
Aston - 14-07-2003, 01:34
OK,
z Grunwaldu juz wrocilem - w koncu...
Nie znam Warszawki i juz, ale jak przyjade to GDZIE spac?
Mam chec przyjechac do Nurasow.
Pomozcie!
Mania - 14-07-2003, 12:35
| Aisa napisał/a: | Mania wraca to i rure sie kupi dla nastepnych chetnych do SeXtetu
|
Wróciłam.
Mam jechać po rurę? A może Pedro po prostu zabierze swoją?
Mania
Pedro - 14-07-2003, 12:47
| Kuba napisał/a: |
mozesz poczytac sprawozdanka z ostatnich takich imprez a po trzecie w galerii sa ciagle zdjecia sextetu (Pedro&Boys) tanczacych na rurze....to chyba najlepsza rekomendacja. zjaw sie z usmiechem na ustach i zostan z nami
|
Hmmm... właśnie wróciłem z Chorwacji roznurkowany jak wielkie nieszczęście i już z planami norwesko-szwedzkimi i patrzę, a tu kolejny występ się szykuje.
Drodzy The Boys (ci od Pedro&) dlaczego my nie mamy prób??! Potem się będą czepiać, że jesteśmy niezgrani. Niedobrze.
Poza tym mam pytanie. Mamy już czipendejlsów, a gdzie są w takim razie zespoły kobiece?!?! Gdzie tu sprawiedliwość?!
W końcu na zamknięcie sezonu można zorganizować współny występ
Pozdrowionka,
Pedro - 14-07-2003, 12:51
| Mania napisał/a: | Mam jechać po rurę? A może Pedro po prostu zabierze swoją?
|
Świntucha!
Aisa - 14-07-2003, 12:59
Mania - rura Pedra a stringi ? Ile potrzeba i kto ma jutro wystep ?
Jakies preferencje kolorystyczne itp ?
Pedro - 14-07-2003, 13:09
| Aisa napisał/a: | kto ma jutro wystep ?
Jakies preferencje kolorystyczne itp ? |
Na jutro proponuję Aisę... a na stringi zrzucimy się z chłopakami...chyba, że Ziomcio coś z domu przyniesie
Mania - 14-07-2003, 13:37
| Pedro napisał/a: | | Mania napisał/a: | Mam jechać po rurę? A może Pedro po prostu zabierze swoją?
|
Świntucha! |
Rozumiem, że Pedro bierze swoją rurę. Stalową!!!!
Aisa, może po prostu kupimy kilka par...... O ile dobrze pamiętam DiveClub sie zapisywał do zespołu. Czy ktoś jeszcze? Miałaś prowadzić listę chętnych więc powinnaś wiedzieć ile par stringów potrzebujemy
Mania
Pedro - 14-07-2003, 13:54
To jak już tak wam zależy, to może zaczniemy się spotykać w takich miejscach, gdzie już są rury, bo ja tego draństwa nie będę ciągle ze sobą dźwigał...
Kobiety miałyby spotkania w Lochu, a my w Sofii....
Kuba - 14-07-2003, 14:51
Pedro....czy Ci sie cos nie pokrecilo????!!!!
naprawde chcesz by dzieczyny spotykaly sie gdzies, gdzie NAS nie ma???
nie rozumiem...wez mi to wytlumacz..... przeciez to jest wlasnie cala esencja tych spotkan....
pozdrawiam. nie moge sie doczekac jutrzejszego wieczoru
Kuba
ps. Astonie, niestety u mnie tej nocy akurat ktos bedzie waletowac, wiec sorki, lecz nie tym razem...szkoda
Fantomas - 15-07-2003, 08:04
dlaczego tak późno, dopiero o 20.00?
Piotr N. - 15-07-2003, 08:42
| Fantomas napisał/a: | | dlaczego tak późno, dopiero o 20.00? |
Witam.
20:00 przyjęła się z tego powodu, że o tej godzinie wszyscy zdążą już wyjść z pracy i ewentualnie nawet zahaczyć o dom i się przebrać.
Pozdrawiam
Radol - 15-07-2003, 08:51
Oczywiście jeśli ktoś chce to może przyjść wcześniej, ale 20.00 jest sprawdzana obecność
Pozdrawiam
Pedro - 15-07-2003, 09:04
| Kuba napisał/a: | Pedro....czy Ci sie cos nie pokrecilo????!!!!
naprawde chcesz by dzieczyny spotykaly sie gdzies, gdzie NAS nie ma???
nie rozumiem...wez mi to wytlumacz..... przeciez to jest wlasnie cala esencja tych spotkan....
|
No cóż ja bym po prostu chciał, żeby dziewczyny też dla nas zatańczyły. Ja na rurze, to mogę dla siebie tańczyć codziennie więc co to ma być dla mnie za atrakcja?
A tu widzę, że żaden z chłopaków mnie nie popiera... oj Panowie czy męska ambicja zanika pod ciśnieniem? DAN prowadziło jakieś badania na ten temat?
A gdzie równouprawnienie? Nie dość, że do wojska musimy iść, to jeszcze na rurze tańczyć? Hmmmmmmm......
Mania - 15-07-2003, 09:34
| Pedro napisał/a: | | Ja na rurze, to mogę dla siebie tańczyć codziennie więc co to ma być dla mnie za atrakcja? |
Ale nie dla siebie tańczysz na tej rurze, tylko dla nas - dziewczyn. I to właśnie się mieści w równouprawnieniu. Bo niby dlaczego to zawsze kobiety mają tańczyć na rurze......
Mania
Aisa - 15-07-2003, 09:38
| Pedro napisał/a: |
Na jutro proponuję Aisę...
|
No nie... mial byc SeXtet a nie Kobiety na Rurach
Radol - 15-07-2003, 09:38
Oj coś mi się przypomina taka anegdotka jeszcze ze starych czerwonych czasów, kiedy to można było przeczytać w gazetach że Rosjanie dostaną od Polski węgiel w zamian za co Rosjanie wezmą polski cukier.
To jak to jest z tym wojskiem i tańcem przy rurze??? Męszczyźni chodzą do wojska w zamian za co Pedro .....
Pozdrawiam
Maciek Ziomek - 15-07-2003, 09:49
Witam,
Pedro ja tam bym sie przychylil do twojej propozycji:))) aczkolwiek nie toj o stringach dla Aisy:))))
Aisa - 15-07-2003, 09:51
| Maciek Ziomek napisał/a: |
Witam,
Pedro ja tam bym sie przychylil do twojej propozycji:))) aczkolwiek nie toj o stringach dla Aisy:))))
|
I Ty Brutusie ? Mam tanczyc przy rurze ????
Maciek Ziomek - 15-07-2003, 09:55
Nie TY:)))
Chodzilo mi o Sofie a nie zgodzilem sie z propozycja Pedra odnosnie wykorzystania Ciebie do tanczenia na rurze:))
Pedro - 15-07-2003, 10:07
| Maciek Ziomek napisał/a: | Nie TY:)))
Chodzilo mi o Sofie a nie zgodzilem sie z propozycja Pedra odnosnie wykorzystania Ciebie do tanczenia na rurze:)) |
Nieeee no Maciek nie pękaj! W końcu nie ma się czego wstydzić
Aisa - 15-07-2003, 10:08
A ja myslalam, ze mam tanczyc tylko BEZ stringow
Pedro - 15-07-2003, 10:16
| Aisa napisał/a: | A ja myslalam, ze mam tanczyc tylko BEZ stringow |
No coraz ciekawiej się robi....
Po zastanowieniu... propozycja zostaje przyjęta!
Zapowiada się coraz ciekawszy wieczór... tylko czy Maciuś to wytrzyma?
Maciek Ziomek - 15-07-2003, 11:06
| Pedro napisał/a: | | Aisa napisał/a: | A ja myslalam, ze mam tanczyc tylko BEZ stringow |
No coraz ciekawiej się robi....
Po zastanowieniu... propozycja zostaje przyjęta!
Zapowiada się coraz ciekawszy wieczór... tylko czy Maciuś to wytrzyma? |
Wizyte w Sofi...wytrzymam, tanca Aisy na rurze bez stringow nie!!!!
A poza tym mamy dzisiaj sluzbowe spotkanie i wpadniemy tylko na chwile:))))
Pedro - 15-07-2003, 11:19
| Maciek Ziomek napisał/a: |
Wizyte w Sofi...wytrzymam, tanca Aisy na rurze bez stringow nie!!!!
A poza tym mamy dzisiaj sluzbowe spotkanie i wpadniemy tylko na chwile:)))) |
No tak... Maciuś już nie wytrzymał...........
Aisa - 15-07-2003, 11:52
Zaraz, zaraz - nie bedzie nikt decydowal za mnie
Wychodzi mi, ze mam tanczyc w Sofii bez stringow i Macius tego nie wytrzyma...
Mania - 15-07-2003, 11:55
Aisa,
Przecież Panowie wyraźnie chcą się wymigać od obiecanego nam tańca Pedro&The Boys.
A my im na to nie pozwolimy.....
Mania
Aisa - 15-07-2003, 12:17
I masz racje !! Mezczyzni na rury !! Girl power !!
maretzky - 15-07-2003, 12:20
| Aisa napisał/a: | | Mezczyzni na rury |
No ładnie - "Kobiety na traktory" juz bylo...
...teraz to...
Hm...
Aisa - 15-07-2003, 12:28
AAAA !! Ujawnil sie jeden z SeXtetu - przypomnialo mi sie, ze kolega Maretzky rowniez obiecywal taniec...
Piotr N. - 15-07-2003, 12:34
| Mania napisał/a: | | O ile dobrze pamiętam DiveClub sie zapisywał do zespołu. |
Oczywiście, że ja też
Ostatnio postanowiłem zrzucić zbędnych parę kilo żeby mój kaloryfer na brzuchu lepiej się prezentował...
Sextet to nie tylko pląsy na rurze.. to również masa wyrzeczeń, którym trzeba podołać..
Pozdrawiam i do zobaczenia
Aisa - 15-07-2003, 12:38
I to jest dobre podejscie do sprawy !
Brawo
kryzys - 16-07-2003, 00:19
Bardzo żałuję, ale nie mogłem być na spotkaniu.
Czekam na zdjęcia. Mam nadzieję, że Mania zrobi ładną zbiorówkę.
Fantomas - 16-07-2003, 02:13
a tak było, w moim skromnym pojęciu...
nic dodać, wszystko ująć (wypić)
ten uśmiech jest użekający...
niestety, ja z drugiej strony aparatu. choć może dzięki temu klisza nie pękła...
czyżby szykowała się nowa, kobieca kadra..?
pozdrawiam,
Mania - 16-07-2003, 09:17
Czekając niecierpliwie na posta naszego klubowego pisarza - Kuby - pokrótce powiem, że jak zwykle było super.
Tym razem głównym napojem była:
(to picie za zdrowie Lobstera zrujnuje nasze wątroby...)
Zdjęcie zbiorowe jakoś wyszło:
Jak się okazało Pedro&The Boys to nadal tylko Pedro:
Ponadto obchodziliśmy będące wkrótce urodziny Aisy:
Na razie więcej nie dam rady napisać bo
Mania
Kuba - 16-07-2003, 10:42
nadworny pisarz, to nadworny pisarz...
ale tym razem krociutko, jestem zawalony pracy (co zreszta bylo chyba widac na wczorajszym spotkaniu (nie powiem kto, ale wypomiano mi wielokrotnie moze skandaliczne zachowanie - zamiast zajmowac sie nowymi Paniami umawialem sie na nastepne kilka nurkow, zamiast popijac tequille za tequilla spokojnie saczylem piwko.... az trudno mi uwierzyc ze potrafie sie tak okropnie zachowywac w takim towarzystwie...
a odnosnie spotkania coz moge napisac...kolejnego rekordu ilosciowego nie uwalo sie pobic, lecz i tak bylo okolo 30 osob. nie wiem zupelnie czemu, lecz nie zostala sporzadzona lista, wiec by przypadkiem kogos nie zapomniec, na wszelki wypadek skieruje do samodzielnej analizy przeslanych fotografii.
Pletwa ugoscil nas po przyjacielsku, jak zwykle, piwko mielismy w promocji (i inne rzeczy chyba tez, ale nie sledzielem tego), jak zwykle....jak zwykle skladamy Ci za to serdeczne dzieki.
odbyla sie ceremonia wspolnej fotografii, jak zwykle, lecz znacznie krocej niz dotychczas (z 10 minut), no i jeszcze te wrazenia w trakcie...Mania lezac na ziemi z glowa na moich kolanach wyczyniala istne cuda, lecz szczegoly moze pozostana nasza slodka tajemnica (no i Piotrka, ktory zostal mimowolnym uczesnikiem (choc moze to bylo celowe zagranie, co Piotrze???)
Jak zwykle wszyscy opowiedzieli o sobie kilka milych slow, by podratowac sobie te okropna nurkowa reputacje (nikt normalny przeciez nie bedzie spedzal wsyzstkich wolnych chwil z rybkami), jak zwykle prowadzilismy telekonferencje (z Dorota, Wojtkiem i Radegastem (nawet nie wiesz jak Ci wiele osob zazdrosci - a czego to wiedza Ci, ktorzy byli wczoraj))
jak zwykle byla masa opowiesci o niedawnych wyprawach (przede wszyskim o Chorwackich wyspach - wyprawa organizowana przez Ryska (ocn) a uczestnikami byly takie slawy jak Mania, Pedro czy bd*...
no i jak juz mowa o Pedrze, to oczywiscie, jak zwykle, byl taniec przy rurze...skromny co prawda (moze krepowala go mysl o osobie uwiecznionej na koszulce...), ale ze to mania, wyczyniala na niej istne cuda - jezdzila w gore, w dol, krecila sie...po prostu zawodowstwo...a Pedro, przebrzydly len, wolal siedziec i puszczac baka ...fuj...
(ale przynajmniej obiecal wychodzac, ze nastapnym razem, jezeli bedzie wolna muzyka, to nie bedzie sie krepowac!!!) - dziewczyny - musicie tego przypilnowac!!!!!!!!!
jako moze nie pisarzowi (brak czasu) a bardziej skrybie, nie nie wolno mi nie wspomniec o jednym elemencie - zaszczycila nas swoja obecnoscia Aisa, ktorej gromkim glosem odspiewalismy "sto lat"!!!!! oczywiscie w naszym towarzystwie
niestety bardzo zapracowany
Kuba
ps. a wlasnie...narkoza beeroxowa spowodowala pewne zaburzenia swiadomosci pewnej grupy uczestnikow...wstepnie poumawialismy sie na poranne (ok 6am) bieganie po parku saskim i/lub wieczorne rolki/rowery/....
chetni niech sie zglaszaja....do lekarza od glowy lub no nas....
Art - 16-07-2003, 10:51
Ja dziś o 19:00 biegam z Kaarol i Radkiem po Parku Saskim - zobaczymy jak będzie choć pewnie lepiej by było z formą gdybym pozostał przy piwku....a mieszanka piwa, teqili, i finlandii chyba na mnie źle działa (nie wiem dlaczego?...;-))
Na spotkanie zaprosiłem dwie nowe Forumowiczki (Agnieszka i Ola) widoczne na zdjęciach, Agnieszka zaraz powinna się zapisać więc przyjmijcie ją ciepło!
Jeśli ktoś ma ochotę dziś pobiegać to zapraszamy na 19:00!!!
Pozdrawiam
Mania - 16-07-2003, 10:51
Mania lezac na ziemi z glowa na moich kolanach wyczyniala istne cuda, lecz szczegoly moze pozostana nasza slodka tajemnica |
Prosze nie wysuwać żadnych za daleko idących wniosków...Było mi po prostu niewygodnie....
| Kuba napisał/a: | | ale ze to mania, wyczyniala na niej istne cuda - jezdzila w gore, w dol, krecila sie...po prostu zawodowstwo. |
Ja tylko chciałam pokazać Maretzkiemu, że to łatwe. Maretzky obiecywał, że zatańczy i nic....
DiveClub nawet chwalił się kaloryferem na brzuchu tylko, że nikomu go nie pokazał. I jak tu wierzyć w męskie obietnice....
Mania
Kriss - 16-07-2003, 12:05 Temat postu: Jak miło popatrzeć na .... Uprzejmie proszę o usprawiedliwienie mojej kary godnej nieobecności .
Jak zwykle dopadła mnie praca w której szponach tkwiłem do pólnocy .
Mam nadzieję , że następnym razem nie na walę - pozdrawiam wszystkich - zwłaszcza tych zmożonych mieszaninami nisko i wysoko etylowymi - Kriss - zazdrosny i niepocieszony .
Kiedy następne spotkanie ?
kaarol - 16-07-2003, 12:08
Kuba: hi,hi:-)
poumawialismy sie a jakze, rowery dzis o 6stej ...byl bol przy wstawaniu, ale warto bylo sie zerwac;-)
Art: o 19stej biegamy, ale nie w Saskim tylko w parq krasinskich, zbiorka przy fontannie (pustej).
Victoria - 16-07-2003, 12:14
| kaarol napisał/a: | Kuba: hi,hi:-)
poumawialismy sie a jakze, rowery dzis o 6stej ...byl bol przy wstawaniu, ale warto bylo sie zerwac;-)
Art: o 19stej biegamy, ale nie w Saskim tylko w parq krasinskich, zbiorka przy fontannie (pustej). |
Chyba mnie ten temat ominal
O ktorej i gdzie spotkanie dla jezdzacych na rolkach?
Art - 16-07-2003, 12:50
| kaarol napisał/a: | Kuba: hi,hi:-)
Art: o 19stej biegamy, ale nie w Saskim tylko w parq krasinskich, zbiorka przy fontannie (pustej). |
chyba mam braki pamięci lub koncentracji...
To nie to co myślicie kochani...TO AZOT !!!
Kuba - 16-07-2003, 13:20
o rolkach to sie musi wypowiedziec kaarol...
ja tam moge sobie za wami potruchtac.
w kazdym razie, byc moze skoncze dzis wczesniej tenisa i wtedy wybralbym sie jeszcze do parku na przebiezke...jakbym mial sie spoznic, to wypartujcie takiego jednego w eleganckich bialych bucikach, niebieskich spodenkach i jasno-szarym t-shirt
c u
Kuba
jeżu - 16-07-2003, 14:12
ale się uparliście na te sporty ekstremalne, ale cóż słowo się rzekło.... dziś o 19 tylko biegamy nie szybciej niż 30 na godzinę
Kuba dzięki za wizytówkę, ale niestety, prawdopodobnie na skutek ogromnej senności jaka mnie ogarnęła po powrocie do domku, udało mi się ją jakoś wykasować , więc jeśli bylbyś w stanie ponowić próbę i wysłać ją jeszcze raz - byłbym wdzięczny
Mania - 16-07-2003, 14:15
A który to jest parq krasinskich?
I gdzie jest pusta fontanna?
Mania
PS. Nie jezdze na rolkach i nie biegam - sporty, dzisiaj, o nie
musiaga - 16-07-2003, 14:20
Dzieki Art za wprowadzenie w otchlanie tequili i nurajskie ( nie myslic z juraskie ) klimaty. Szkoda tylko ze ominely mnie atrakcje rurowe ale mysle ze nastepnym razem nadrobie. Współczuje dzis tym, ktorzy cierpia na przewlekly bol glowy i ochoczym klusem pedza do firmowych wodopojów Patrz : Art.
szkoda ze akurat dzis te rolki bo ja lece na flamenco. Zapraszam chetne a moze chetnych bo Don Juanów Pedrosów u nas jak na lekarstwo
Trzeba zabrac tylko wachlarz i kastaniety ( chociaz moge zlatwic na miejscu).
Pozdrawiam all nurcus team i mam nadzieje do zobaczenia
Agnieszka
Victoria - 16-07-2003, 14:25
Bede dzisiaj o 19 w parku krasinskich, stawiam sie na rolkowanie
Pedro - 16-07-2003, 14:26
| musiaga napisał/a: | bo Don Juanów Pedrosów u nas jak na lekarstwo
|
Hmmm.... no nie wiem czy mam pękać z dumy czy wręcz przeciwnie, przejść załamanie nerwowe na tle niewłaściwego zaszufladkowania?
Ehhhh.... pozostawię sobie nadzieję, że to był komplement... i po prostu żałuj, że rurka Cię ominęła.. Ha!
kaarol - 16-07-2003, 14:49
Kuba, bedziemy czekac i wypatrywac!
Rolkowiczow namawiam, aby tez sie stawili, tam sie calkiem fajnie na rolkach jezdzi;-)))
Aisa - 17-07-2003, 10:24
zaszczycila nas swoja obecnoscia Aisa, ktorej gromkim glosem odspiewalismy "sto lat"!!!!! oczywiscie w naszym towarzystwie
|
Dziekuje wszystkim za pamiec i kwiatki i wspanialego drinka i wspaniale zyczenia i za to ze jestescie wspaniali i wogole ... o ... jestem wzruszona
lobster - 17-07-2003, 19:30
A co to za facjata u Pedra na koszulce? Bo Che Guevara to to nie jest na pewno.
Victoria - 17-07-2003, 20:03
| lobster napisał/a: | | A co to za facjata u Pedra na koszulce? Bo Che Guevara to to nie jest na pewno. |
Toz to jego Pani i Wladczyni
Konrad Kowalczuk - 17-07-2003, 21:01
Cze wszystkim... nie wiem jak Wy ale ja dopiero dzisiaj moge skupic mysli
pozdrowienia i do nastepnego... dna
Pedro - 18-07-2003, 12:16
Właśnie wczoraj bodajże w Poradniku Domowym (czy jakimś innym badziewiu) widziałem wywiad z Pania Gessler, która deklarowała, że ma nową pasję, nurkowanie nawet zdjęcie w basenie było... raczej mało hardcorowe ).
To może następne spotkanie już w Qchni Artystycznej? Ciekawe jakie zniżki by nam Pani G. zaproponowała
Victoria - 18-07-2003, 12:22
| Pedro napisał/a: | To może następne spotkanie już w Qchni Artystycznej? Ciekawe jakie zniżki by nam Pani G. zaproponowała |
Atakuj Pedro Pierwsze piwo gratis, nastepne po 3,50
Jej... za chwile wszyscy beda nurkowac... ale bedzie tlok pod woda
Wyobrazacie sobie polowe populacji wchodzacej pod wode?
Aisa - 18-07-2003, 12:41
| Pedro napisał/a: |
Właśnie wczoraj bodajże w Poradniku Domowym (czy jakimś innym badziewiu)
|
uwazaj uwazaj bo niektorzy tu podobne (choc nie ten) badziewia wydaja i pracuja nad sukcesem badziewia
Mania - 18-07-2003, 12:44
E tam Aisa, Twoje badziewia ciekawsze....
I są w nich przydatne dla Panów lekcje tańca na rurze.....
Mania
Pedro - 18-07-2003, 12:56
| Aisa napisał/a: |
uwazaj uwazaj bo niektorzy tu podobne (choc nie ten) badziewia wydaja i pracuja nad sukcesem badziewia |
O rany widzę, że z całej mojej wypowiedzi "badziewia" najlepiej zadziałały! Alez niektórzy się utożsamiają ze swoją pracą.... a czy ja mówię, że badziewia są niepotrzebne? W końcu jak ktos nie potrafi książki przeczytać, to może sobie chociaż "badziewie" przejrzeć... Trafiasz Aisiuniu z wiedzą pod strzechy i to skuteczniej niż niejeden wieszcz by wywieszczył
Poza tym, tam jest płyta z nauką salsy, a to sie może przydać do tańca na rurze (no wiecie, te wężowe ruchy biodrami ) więc jak widać badziew nie badziew, przydać się może... ja go w każdym razie w kibelku znalazłem i uważam, że to bardzo zacne miejsce na czytanie takich ciekawych i wzbogacajacych moralnie i umysłowo czasopism.
Całuski dla ciężko pracujących Badziewiohodowców
Aisa - 18-07-2003, 13:09
No tak, w koncu ja sie zajmuje Tina, Swiatem Kobiety i Bella ale u nas i Auto Moto i Motor i CD Action i przede wszystkim Twoj weekend
Tommy222 - 20-07-2003, 14:38
Mnie niestety nie było bardzo żałuje nie wiem jak mogę się wytłumaczyć (tylko tym że byłem na mazurach i nurkowałem miedzy innnymi ) mam nadzieje że następne spotkanie jak najszybciej...
Fantomas - 20-07-2003, 23:04
| Victoria napisał/a: |
Wyobrazacie sobie polowe populacji wchodzacej pod wode? |
zgodnie z prawem archimedesa, morza wystąpiłyby z brzegów. zalane miasteczka, wraki wszelakiego rodzaju sprzętów niewodnych... raj...
|
|