FORUM-NURAS
Froum dla nurkujących i nie tylko ...

FORUM-NURAS - Coś nie tak.

jacekplacek - 27-05-2008, 16:05
Temat postu: Coś nie tak.
Od jakiegoś czasu posty same się dublują, pokazuje się przy wysyłaniu taki komunikat:

"Could not insert new word matches

DEBUG MODE

INSERT INTO phpbb_search_wordmatch (post_id, word_id, title_match) SELECT 150087, word_id, 0 FROM phpbb_search_wordlist WHERE word_text IN ('coś', 'sie', 'wywaliło', 'nie', 'mogę', 'poprawić', 'swojego', 'posta', 'się', 'kilku', 'dni', 'quot', 'wywala')

Line : 265
File : functions_search.php"

Nie działa też powiadamianie na maila o odpowiedziach. Czy tylko ja tak mam, czy inni też?

Cerberiusz - 27-05-2008, 17:57

Posty i u mnie się dublują.
TomekP - 27-05-2008, 18:06

jacekplacek napisał/a:
"Could not insert new word matches

DEBUG MODE

Jak zobaczylem ten komunikat, wykonalem cofnij i wyslalem jeszcze raz, wtedy post sie zdublowal. Jak olejesz komunikat to sie okazuje ze Twoj post juz poszedl.

osolka - 27-05-2008, 18:07

Ok. 16 ej maialm dokladnie ten sam problem. Zaliczylam akcje z debugowaniem 2 razy ale widze,ze mimo tych rpobelmow moj post sie wyslal i jest na forum.
DarekS - 27-05-2008, 18:25

prosze sprawdzic teraz
TomekP - 27-05-2008, 21:48

DarekS napisał/a:
prosze sprawdzic teraz

znacznie lepiej, przynajmniej u mnie jest ok :)

Dany - 27-05-2008, 23:54

Tak czy owak problem u mnie jest cały czas ze stronką nurasów(bynajmniej dzisiaj do południa) : czy to po napisaniu posta czy też odznaczenie jako przeczytane, wtedy używam przycisków wstecz lub dalej. Prawie cały czas mam problem przejścia ze strony nurasów na jakąkolwiek inną stroną i aby tego dokonać muszę zamknąć przeglądarkę. Co Wy na to ?
:rozpacz: