FORUM-NURAS
Froum dla nurkujących i nie tylko ...

SKRADZIONY/ZAGUBIONY/ZNALEZIONY SPRZĘT - znaleziony na zakrzówku

kick - 29-05-2008, 10:46
Temat postu: znaleziony na zakrzówku
:ping:
witam! jakies 3 tygodnie temu znalazłem na zakrzówku nóz nurkowy, nóz leżał blisko ściany bocznej obok ostatniej wiaty wchodząc po lewej stronie wjazdu. Nóż był z zielonym, czy niebieskim sznureczkiem. Kto dokładnie opisze jaki to nóż-dostanie, ale :ping:
ale: wyglada tak, że jesli to nurek zawodowy/bardziej zaawansowany ode mnie -poswięci mi laikowi trochę czasu i podpowie przy doborze sprzetu-chyba to uczciwa cena? Szukam na tych forach i zbieram opinie o wszystkim, ale już mi dyńka paruje i nie wiem wiele więcej niż wcześniej-kończę kurs OWD, ale moi instruktorzy nadają się kurde do tarcia chrzanu a nie do nauki nurkowania-ech.... małomiasteczkowe problemy.
pozdrawiam serdecznie

styx - 29-05-2008, 11:16

na forach lepiej opinii nie szukaj - umów się z jakimś instruktorem który etap chrzanu już przeszedł ;)
TomekP - 29-05-2008, 12:14

kick napisał/a:
kończę kurs OWD, ale moi instruktorzy nadają się kurde do tarcia chrzanu a nie do nauki nurkowania-ech.... małomiasteczkowe problemy.

Uwazaj, bo jak wyczaja kto ich obsmarowuje to Ci w najlepszym razie OOG zorganizuja :) Ewentulanie bedziesz musial konczyc kurs gdzie indziej :P

styx napisał/a:
na forach lepiej opinii nie szukaj - umów się z jakimś instruktorem który etap chrzanu już przeszedł

popieram :tak: