| |
FORUM-NURAS Froum dla nurkujących i nie tylko ... |
 |
HOBBY - Skoki raz jeszcze....
Edi - 29-05-2008, 20:14 Temat postu: Skoki raz jeszcze.... Witam.
Wiem, że o skokach ze spadochronem już gdzieś tu było, ale w związku z tym, ze był to "mój pierwszy raz" postanowiłam napisać oddzielnie.
O skoku w tandemie marzyłam od dawna, ale jakoś tak zawsze nie po drodze było, ale wreszcie w ostatnia sobotę stało się!! .
Było zimno jak cholera, deszcz przelotnie padał i w sumie na lotnisku w Chrcynnie spędziliśmy chyba z 5 godzin, ale naprawdę było warto! Skok z wysokości 4200 metrów to jest naprawdę coś!
A tu kilka fot na dowód, ze mi się udało
Mam nadzieję, że to nie ostatni raz!
Czy może ktoś z forumowiczów ma jakiś namiar na dobrego instruktora od AFF w okolicach Warszawy?
Marek Majas - 30-05-2008, 08:48
Gratulacje!
Też się musze pochwalić moim pierwszym lotem na paralotni. podobnie jak skok ze spadochronem jest to fantastyczne uczucie.
Ale szczerze mówiąc wolę nurkowanie, które nie jest tak bardzo uzależnione od pogody i nie trzeba tyle czekać na odpowiednie warunki.
Karina - 30-05-2008, 16:17
Polecam Sebastiana Dratwę - www.aff.com.pl
Co prawda skacze w Piotrkowie Trybunalskim, ale naprawdę warto !!!
Edi - 30-05-2008, 18:38
Odległość Warszawa - Piotrków jest do przyjęcia .
Wielkie dzięki za namiary
Renurek - 30-05-2008, 21:52
A nie chcesz robić kursu w Chrcynnie? Moje koleżanka się tam szkoliła i z instruktora była bardzo zadowolona.
Pozdrawiam
Edi - 31-05-2008, 08:56
Przyznam się, ze do Chrcynna mam zdecydowanie bliżej. W takim układzie poproszę o namiary na tego instruktora jeżeli to mozliwe
|
|