| |
FORUM-NURAS Froum dla nurkujących i nie tylko ... |
 |
FORUM-NURAS - napisze wprost: WTF?????????
Crowley - 30-05-2008, 22:58 Temat postu: napisze wprost: WTF????????? rozumiem cenzura linków w wiadomościach na forum, ale jak chce komuś wysłać wiadomość prywatna to też mnie obejmuje cenzura????????????? czyżby forum zamieniało się w PiSowe Państwo gdzie cenzura jest wszędzie nawet w moich PRYWATNYCH wiadomościach??? to już chyba lekka przesada....
$$ - 31-05-2008, 07:23
| Crowley napisał/a: | | to już chyba lekka przesada.... | Spokojnie. Mam doświadczenie z PW następujące: zdarzyło się że PW było wysłane, ale nie widoczny był komunikat u odbiorcy, wysłanie drugiego pomogło.
PW od ignorowanego i do ignorowanego dochodzą bez problemów.
Najszybciej PW dociera do autora stosuję tą formę zapamiętania do niektórych tematów.
Skasowanie nie przeczytanego PW daje przeniesienie u nadawcy do skrzynki wysłane.
pozdrawiam rc
ADHD - 31-05-2008, 09:26
Co to portal PO czy PiS [...] ? A klepać w klawiaturę też trza umić
rysio_kielbasa - 31-05-2008, 09:28 Temat postu: Re: napisze wprost: WTF?????????
| Crowley napisał/a: | | czyżby forum zamieniało się w PiSowe Państwo gdzie cenzura jest wszędzie |
Hola, hola, kolego nie zapędziłeś się trochę? Jestem w młodzieżówce PIS i poczułem się urażony! U nas w parti nie ma i ne będzie nigdy cenzury, a jeśli już by musiała się zdarzyć to na pewno jedynie w słusznej sprawie!
Cylek - 31-05-2008, 10:41
| rysio_kielbasa napisał/a: | | a jeśli już by musiała się zdarzyć to na pewno jedynie w słusznej sprawie! |
I wszystko jasne... Słuszną sprawą dla PiS jest przejęcie władzy którą utracili, a jak ją mieli było jej utrzymanie.
hubert68 - 31-05-2008, 11:18
| rysio_kielbasa napisał/a: | Hola, hola, kolego nie zapędziłeś się trochę? Jestem w młodzieżówce PIS i poczułem się urażony! U nas w parti nie ma i ne będzie nigdy cenzury, a jeśli już by musiała się zdarzyć to na pewno jedynie w słusznej sprawie!
|
| Cylek napisał/a: | | I wszystko jasne... Słuszną sprawą dla PiS jest przejęcie władzy którą utracili, a jak ją mieli było jej utrzymanie. |
Nie zdradzę swoich przekonań politycznych - tu nie miejsce na to! Parafrazując Pana Longina Podbipięte. Panowie dajcie spokój. Czytać hadko!
Adamnw - 31-05-2008, 15:57
Popieram Huberta68 ale swoją drogą to do ilu lat w PIS liczy się młodzież
sempai - 31-05-2008, 16:38 Temat postu: Re: napisze wprost: WTF?????????
| rysio_kielbasa napisał/a: | | Crowley napisał/a: | | czyżby forum zamieniało się w PiSowe Państwo gdzie cenzura jest wszędzie |
Hola, hola, kolego nie zapędziłeś się trochę? Jestem w młodzieżówce PIS i poczułem się urażony! U nas w parti nie ma i ne będzie nigdy cenzury, a jeśli już by musiała się zdarzyć to na pewno jedynie w słusznej sprawie! |
Z informacji forum wynika że masz 38 lat- i jesteś w młodzieżówce PIS?? ......harda musi być ta młodzież:D- bez urazy:P
KasiaK - 31-05-2008, 16:42
ale o co w ogóle chodzi?
Crowley?
Aston - 13-06-2008, 23:08
jezeli moge prosic, dajcie spokoj z polityka u Nurasow!
Moge?
|
|