| |
FORUM-NURAS Froum dla nurkujących i nie tylko ... |
 |
FORUM-NURAS - Witam wszystkich gorąco!!!
Aniołek - 22-07-2003, 13:02 Temat postu: Witam wszystkich gorąco!!! Witam wszystkich bardzo gorąco... po wielu poszukiwaniach udao mi się dotrzeć do tego forum... mam nadzieje że umożliwi mi on wymiane zdań, opinii, doświadczeń a może też czegoś nauczy... Licze na zawarcie nowych znajomości...
Pozdrawiam
Ania
Misteres - 22-07-2003, 13:12
Początek obiecujący.
Cała przyjemność po naszej stronie.
Czujemy się zaszczyceni.
-------------------------
Pozdrawiam termicznie.
Misteres
Mania - 22-07-2003, 13:22
Witamy kolejnego Aniołka ( w końcu każda z nas nim jest) i zapraszamy do
Mania
maretzky - 22-07-2003, 13:29 Temat postu: Re: Witam wszystkich gorąco!!!
| Aniołek napisał/a: | | Witam wszystkich bardzo gorąco... |
Faaaajnie... Jeden zadziorny Diabełek juz jest wiec bardzo milo bedzie poznac tym razem anielską odmianę lepszego gatunku...
MArcin M. - 22-07-2003, 14:14
No witamy pięknie i sympatycznie kolezankę Życzę wielu mile spędzonych chwil wraz z nami
Isabelle - 22-07-2003, 14:20 Temat postu: Re: Witam wszystkich gorąco!!!
| Aniołek napisał/a: | | Witam wszystkich bardzo gorąco... |
Witaj !!!!!
Bardzo milo bedzie Cie poznac!
isabelle
Bart - 22-07-2003, 14:30
Witamy i pozdrawiamy
Bart
nseal - 22-07-2003, 14:37
Witaj !
Kuba - 22-07-2003, 15:06
czesc Aniolku, witaj serdecznie na tym anielskim forum....
pozdrawiam
Kuba
anatol - 22-07-2003, 16:10
elo
scubamilivoj - 22-07-2003, 17:20 Temat postu: witaj Aniołku! Ze mnie to akurat zaden aniołek ( )... ale bardzo serdecznie Cię, Aniołku, witam!!!
Pozdrawiam
Milivoj
Aisa - 22-07-2003, 17:41
Czesc Aniolku,
Wita Cie Diabelek a wlasciwie Diablisko
Miłosz - 22-07-2003, 18:04
Witamy najserdeczniej! Tona uścisków.
Pozdrówko,
Nishigoi
lobster - 22-07-2003, 18:57
najlepszego z miasta aniolkow
Dorota i Wojtek - 22-07-2003, 19:40
Witamy serdecznie!
Wiele osób ostatnio trafia na nasze Forum, ale bardzo niewiele coś mówi...
Zapraszamy do "forumowania" na wiele sposobów...
Powodzenia,
bd* - 22-07-2003, 21:35
Slawek O - 22-07-2003, 22:06
Hejjjjjka
Jazy - 23-07-2003, 01:12
wiiiiiiiitaj
tomkozd - 23-07-2003, 08:42
Hej , hej !! Miłego czasu na forum i bezpiecznych nurów
Pozdrawiam.
Kriss - 23-07-2003, 09:03 Temat postu: życzenia
Życzę miłego postowania - pozdrawiam - Kriss
Konrad Kowalczuk - 23-07-2003, 10:34
a witamy... witamy...
Aniołek - 23-07-2003, 11:33 Temat postu: Dziękuję za miłe przywitanko :-) [b] teraz postaram sie jak najczesciej bywac na tym forum...ale chyb awiecie jak to jest wakacje... i te sprawy... ja niestety pracuje na plazy jako Pani Ratownik wiec ciezko bedzie mi byc tu codziennie ale od wrzesnia na pewno to nadrobie....
Mam nadzieje ze znajdziemy wspolny jezyk Jak na razie czuje sie jak w domku...tematy ktore mnie interesuja i wspaniali ludzie o takich samych zainteresowaniach jak ja.... siodme niebo
Pozdrowionka...
orzel123 - 23-07-2003, 14:21
WITAMY NA FORUM
Napisz więcej o nurkowaniu w Słupsku i okolicach (sklepy i szkoły nurkowe, miejscówki).
Często tamtędy przejeżdżam, może warto wziąć sprzęt?
Marcin B - 23-07-2003, 17:24
Witamy serdacznie aniele
Cieszymy się że nasze grono zasila coraz większa ilość aniołków i diabełków co do pracy, nic się nie martw tu życie dzieli się na dwie części - w pracy i po pracy, więc po pracy nie ociągaj się tylko szybciutko na forum lub czata
Pozdrawiamy On i Ona
Aniołek - 26-07-2003, 15:19 Temat postu: Orzełku... Pytałeś o jakieś sklepy, szkoły i w ogole o miejsca nurkowe...
Hmmm... sklepu nurkowego to tu nie ma niestety zadnego..l. jest tylko kilka sportowych, wktorych mozesz zaopatrzyc sie w jakies pletwy i maske ale na pewno nie sa one najlepszej jakosci...
W pobliżu Słupska są kluby nurkowe... Międzyinnymi klub "Murena" i klub "Strażak" ten drugi jak sama nazwa wskazuje jest ze Straży Pożarnej...
Co do nurkowania to ja wychodze z założenie że zawsze jest coś ciekawego...Może Polska to nie to samo co Chorwacja...ale warto jest ponurkować w naszym Bałtyku...chociażby w Ustce... ta pogłębiarka nie jest najgorsza... jest jeszcze kilka wraków międzu Ustką a Łebą na głebokości od 15 i więcej... Na wraku w Ustce na nurkowaniu nocnym możesz spotkać niezłą rybkę, która nieźle zabawi się z Tobą w chowanego Fauna i Flora jest super tylko tzreba trafić na dobry dzionek...bo czasem jest zupa i wtedy nawet własnej ręki nie zobaczysz...
Jeziorka:-) hmmm sporo jest tez jeziorek w okolicy Słupska... Marszewo - są miejsca gdzie dochodzi do 21 metrów... mnóstwo raczków, szczupaczków no i troszkę zatopionych łódek...w sumie żadna rewelacja ale dla kogoś komu sprawia przyjemność zanurzenie w jakiejkolwiek wodzie i podgladanie zycia zwierzątek to jest Ok...
o kurcze musze konczyc... wybacz dokoncze Ci jak pojawie sie tutaj jeszcze... jest to dosc obszerny temat wiec postaram sie Ci go opisac jak najlepiej...:-)
Pozdrowionk i buziaczki
ukusek - 27-07-2003, 16:54
Witaj?? a dlaczego Aniołek Aniołku???
cad - 27-07-2003, 23:13
z tego wątku wyszła niezła lista obecności
witam i pozdrawiam,
kuba.
Aniołek - 28-07-2003, 12:06 Temat postu: CZemu Aniołek? hmm... z tym przezwiskiem wiąże się długa opowieść... Pisałam już o tym na moje praca moje hobby ale specjalnie dla Ciebie skopiuje ten tekst...
Wiedziałam ze i tak prędzej czy później wszstko wyjdzie na jaw...
Moje przezwisko ma bardzo długą opowiastkę ale spróbuje Ci ją troszeczkę skrócić...
Swój kurs na płetwonurka robiłam z samimi facetami... i juz na pierwszym spotkaniu walnal ktoś że wygladam na Aniołka i już od następnych spotkań nazywano mnie Aniołkiem...jednak po kilku tygodniach wspólnych ćwiczeń i rozmów na przeróźne tematy zaczęto dodawać Ponoć Aniołek... następnie wszyscy jednogłośnie w Chorwacji orzekli że Aniołkiem to ja jestem tylko z wyglądu a osoba która mnie pozna od drugiej strony czyli on mojego charakterku i sposobu bycia na pewno mnie pokocha za to jaką Kobietą jestem...
Wszystko mówi za siebie....
Buzka
orzel123 - 28-07-2003, 13:13 Temat postu: wraki z Ustki Aniołek napisał:
| Cytat: | ale warto jest ponurkować w naszym Bałtyku...chociażby w Ustce... ta pogłębiarka nie jest najgorsza... jest jeszcze kilka wraków międzu Ustką a Łebą na głebokości od 15 i więcej... Na wraku w Ustce na nurkowaniu nocnym możesz spotkać niezłą rybkę, która nieźle zabawi się z Tobą w chowanego Fauna i Flora jest super tylko tzreba trafić na dobry dzionek...bo czasem jest zupa i wtedy nawet własnej ręki nie zobaczysz...
|
Tu mnie zainteresowałaś, przede wszystkim nurkuję na wrakach(z Helu). Nie wiedziałem, że z Ustki można wypłynąć w morze (do tej pory bywałem tylko w Łebie). Czy możesz napisać więcej o wraku pogłębiarki (głębokość, stan wraku, czas dopłynięcia z Ustki) i przede wszystkim o namiarach na łodzie wożące nurków?
I o innych wrakach pomiędzy Ustką a Łebą
Z góry dzięki
Arex - 28-07-2003, 15:43
Witamy serdecznie.
Ja ze swojej strony moge Ci polecic wraki na które pływa się z Helu.
Można parę fajnych nurów wykonać.
Pozdrawiam
Pedro - 28-07-2003, 17:50 Temat postu: Re: CZemu Aniołek?
| Aniołek napisał/a: | juz na pierwszym spotkaniu walnal ktoś że wygladam na Aniołka i już od następnych spotkań nazywano mnie Aniołkiem...
........ osoba która mnie pozna od drugiej strony czyli on mojego charakterku i sposobu bycia na pewno mnie pokocha za to jaką Kobietą jestem...
Wszystko mówi za siebie....
Buzka |
Hm... nie chciałbym Cię martwić, ale zdaje mi się, że aniołki są bezpłciowe...
Buźka,
ukusek - 28-07-2003, 19:06
No nie, chyba tak ostro od razu nie ma co zaczynac żartować z koleżanki. Dajcie jej chociaż trochę czasu na okrzepnięcie. Przecież to temat o "nowych". Słowo "bezpłciowy" może zostać odebrane w dwóch płaszczyznach: fizycznej oraz psychicznej (bezpłciowy czyt. nijaki). Myślę że tu chodziło bardziej o słodycz buzi i pozorną niewinność, ale to ocenimy po zdjęciu jakie już niedługo mam nadzieję pojawi się zamiast kanarka.
Pedro - 29-07-2003, 09:52
| ukusek napisał/a: | | No nie, chyba tak ostro od razu nie ma co zaczynac żartować z koleżanki. |
Oczywiście nie chciałem być złośliwy tylko upierdliwie dokładny...
A swoją drogą Aniołki są śliczne więc czekamy wszyscy na zdjęcie z utęsknieniem (chociaż kanarek też jest niczego sobie).
Pozdrawiam,
Pedro - 29-07-2003, 09:53
Niestety post mi dwa razy wystartował więc jeden niszczę!
Pozdrawiam,
Aniołek - 29-07-2003, 11:20 Temat postu: co do zdjęcia... co do zdjęcia na pewno pojawi się tu w swoim czasie jak tylko będe już w domku... w kafejce nie mam dostępu do swoich zdjęc i programów graficznych... bo przecież muszę je troszkę zmniejszyć co do tego bezpłuciowego to zdaje sobie sprawę że nurkowie mają specyficzny żart i czytając to po prostu się zaśmiałam... za długo prebywałam z facetami - nurkami z którymi nie da się nie śmiać i nie takie żarty słyszałam...nawet jeśli to nie żart to przyjmę go do siebie i mocno się zastanowie czemu akurat to Ci przyszło do głowy...tak gdybyś pytał to nie jestem bezpłuciowa... a zresztą nie ważne przecież to żart...tak mi się wydaje... No dobra koniec tego "forumowania"
Uciekam do pracy trzymajcie się...
pozdrowionka dla wszystkich
PS. Dajcie mi tydzień a zdjęcie się pojawi
cad - 29-07-2003, 13:23
wrając do nurkowania w okolicy Ustki też byłbym zainteresowanym info o wraczkach i jakiś łodziach wypływających z nurkami.
chętnie bym odwiedził jakieś nowe miejsce,
kuba.
Andrzej S - 29-07-2003, 13:39
Aniolku,
Napisałas o 10.20 , że "uciekasz do pracy!!!. Super godzina!!! nie ma u Ciebie wolnych etatów......
Pozdrawiam Wszystkich!!!!
ukusek - 29-07-2003, 20:08
Nie powiedziała o której kończy. Twe zainteresowanie może być przedwczesne.
Andrzej S - 30-07-2003, 12:05
Brutalnie sprowadziles mnie na ziemie!!!!!
Aniołek - 31-07-2003, 10:47 Temat postu: Praca... hmmm co do mojej pracy to ten miesiac przepracowałam jako kelnerka w Rowach... i zawsze miedzy posilkiami mialam 1h czasu wolnego...byly tez cale dni wolne wtedy robilam jako Ratownik na plaży... Teraz z dneim dzisijeszym koniec meczarni jako kelnerka... teraz całe dnie na plaży...jako Ratownik... ale nie martwcie się odwiedze Was jescze nie raz...buziaczki
Zboj - 01-08-2003, 20:30
Witaj ,
Przynajmniej ktoś będzie nad nami czuwał
A swoją drogą to jak sobie radzisz ze skrzydłami i piankami? Custom made?
Pozdrawiam gorąco,
Marcin
|
|