| |
FORUM-NURAS Froum dla nurkujących i nie tylko ... |
 |
FORUM-NURAS - Spotkanie FORUM Nuras - 29 lipca Warszawa
Piotr N. - 24-07-2003, 13:29 Temat postu: Spotkanie FORUM Nuras - 29 lipca Warszawa Cześć
Zgodnie z Naszą Nową Świecką Tradycją proponuję kolejne cykliczne spotkanie. Tym razem w Pubie Heineken
Termin: 29 lipca WTOREK Warszawa
Godzina: 20:00
www.pubheineken.com.pl (tu jest również adres)
Pozdrawiam i do zobaczenia.
P.S. Czy dużo Nas możemy się spodziewać mimo sezonu wakacyjnego?
Kuba - 24-07-2003, 13:39
Na mnie jak zwykle mozesz liczyc....
mam wczesniej umowiony meczyk tenisa, wiec
zziajany, zasapany, caly spocony, ale bede
do zobaczenia
Kuba
Jan Nurkowski - 24-07-2003, 13:53
Proponuje tradycyjne przywileje dla FN i Gosci czyli:
pierwszy zywiec gratis, nastepne po 5 PLN.
No i oczywiscie g. 20.00
pzdr
Jan
Piotr N. - 24-07-2003, 14:10
| Jan Nurkowski napisał/a: | Proponuje tradycyjne przywileje dla FN i Gosci czyli:
pierwszy zywiec gratis, nastepne po 5 PLN.
No i oczywiscie g. 20.00
pzdr
Jan |
Dzięki Janku
Prośba i sugestia osób które były na poprzednim spotkaniu u Ciebie aby nie ustawiać stołów w długi ciąg bo osoby tracą ze sobą kontakt.
Pozdrawiam i do zobaczenia
Mania - 24-07-2003, 14:58
Ojejku, znowu trzeba bedzie zmęczyć watrobę...I znowu jakies rury, stringi...W końcu Pedro, Maciek Ziomek i DiveClub obiecali.........
| Kuba napisał/a: | wiec
zziajany, zasapany, caly spocony, ale bede
|
I do tego prawdziwie męski Kuba.....
No cóz skoro trzeba - to oczywiscie będę.
Mania
scubamilivoj - 24-07-2003, 15:34
Bobry!
Znowu stringi, rura.... ?????
coż jakoś to chyba przeżyję, bo się wybieram do Was, pszczółki.
Na razie nie wiem jeszcze w 100 %, ale wpaść do pubu wpadnę. Postaram sie zwerbowac jeszcze pare osob.
Pzdr
Milivoj
P.S. Mania - starzejesz się! Senior member...
Mania - 24-07-2003, 15:41
| scubamilivoj napisał/a: | | Mania[/b] - starzejesz się! Senior member... |
O rany!!!! Adminie - blagam - ja chce byc Junior....całe życie!!!!!!
Mania
Jan Nurkowski - 24-07-2003, 15:55
Prośba i sugestia osób które były na poprzednim spotkaniu u Ciebie aby nie ustawiać stołów w długi ciąg bo osoby tracą ze sobą kontakt.
Ok.
W takim razie ustawimy stoly w zaleznosci od ilosci osob po g. 20.00
pzdr
Jan
Moni - 24-07-2003, 17:15
Czy "nowa" też może się pojawić w Heinekenie?
Chętnie poznam osoby zarażone tą samą chorobą.
To jak? można wpaść?
Monika
Mania - 24-07-2003, 17:39
No pewnie. Witamy serdecznie na Forum i na spotkaniu
Mania
Miłosz - 24-07-2003, 19:01
No proszę. A już zaczynałem tęśknić.
Spotkanka rządzą! Do zobaczenia.
Nishigoi
Marcin B - 24-07-2003, 19:21
Oczywiście że będziemy, tylko te spotkanka jakoś coraz częściej to cieszy. Moni zapraszamy, zapraszamy czym nas więcej tym lepiej..........
Pozdrawiamy
Sandii - 24-07-2003, 20:04
i jak tu nie przyjsc jak panie takie napalone
(choc to panowie sa spoceni i ...)
wiec w tych pieknych okolicznosciach przyrody, pozwola panstwo ze skocze na piwko
Sandii
Tommy222 - 24-07-2003, 20:54
Ja tylko zaproponuje aby nowe osoby były w piankach -łatwo bedzie poznać a i kibic smukła podziwiać.
MArcin M. - 24-07-2003, 21:20
No bardzo śmieszne Tomeczku, bardzo. 30 stopni a ten tu wypalił z piankami Zamierzam w końcu zjawić się na spotkanku (i będę nowy, bo pierwszy raz) a tu jakieś wnioski racjonalizatorskie wymyślają No nic to. I tak przybędę w końcu się z wami zapoznać ile można w tej pracy siedzieć
scubamilivoj - 25-07-2003, 00:47 Temat postu: spotkanie
| Mania napisał/a: | O rany!!!! Adminie - blagam - ja chce byc Junior....całe życie!!!!!!
Mania |
Nie przejmuj się!!! Jak dobrze pójdzie, to lada moment też zostanę seniorem...
| Cytat: | Czy "nowa" też może się pojawić w Heinekenie?
Chętnie poznam osoby zarażone tą samą chorobą.
To jak? można wpaść?
Monika |
Zapraszamy!!! Czy "nowy" ma oznaczać gorszy? Nigdy w życiu!!! Zapraszamy serdecznie!!!
Milivoj
Kuba - 25-07-2003, 08:15
seniorem to juz jestes scuba....zestarzales sie kolego....ja sam tez nawet nie zauwazylkem, kiedy pekla mi 200....coz piekny wiek...
teraz zaczyna sie czuc piekno tych sformulowan... "stary, ale jary"..... "coz za doswiadczenie"...
a poza tym - ja przychyle sie do sugestii Tomka....trzeba cos wymyslec przyjemnego dla nowych - moze zaspiewaja piosenke....moze cos zatancza (przy rurze oczywiscie)...moze.... moze nie wiem co...
a jeszcze poza tym, to popatrzcie, jakie piekne czasu anstaly - ludziska az sie pchaja na nasze spotkania....ach, jak pieknie...
i tak ma byc...
zycze wszystkim milego dnia (i super nurkowego weekendu). ja w koncu (wreszta oczywiscie nie samemu) bede w okolicach Gizycka, wiec jakby ktos mial ochote to....
Kuba
Misteres - 25-07-2003, 09:45
Jesteście potworami !!!
Po raz kolejny sprytnie umówiliście się tak, żebym nie mógł przybyć.
Nic to. Co się odwlecze będzie wleczone.
W końcu do n razy sztuka.
-----------------------------
Pozdrawiam sennie.
Misteres
Piotr N. - 25-07-2003, 09:57
| Moni napisał/a: | Czy "nowa" też może się pojawić w Heinekenie?
|
Jasne, że tak Kobiet nigdy za wiele na spotkaniach. Ostatnio Fantomas tak to sobie wziął do serca, że sam stał się lesbijką...
Ale co ja tam Ci będę opowiadał... sama musisz przyjść i zobaczyć.
| Marcin B napisał/a: | | Oczywiście że będziemy, tylko te spotkanka jakoś coraz częściej |
Jak częściej? Miały być co dwa tygodnie, raz w miesiącu u Janka w Heinekenie i Raz u Marka w Diver Pubie. Ostatnio mieliśmy małe przesunięcie o jeden tydzień i zrobiła się trzy tygodniowa przerwa
| Misteres napisał/a: | Jesteście potworami !!!
Po raz kolejny sprytnie umówiliście się tak, żebym nie mógł przybyć.
|
Oj chłopaku Specjalnie ustalamy sztywne terminy: wtorek co dwa tygodnie żeby mozna było sobie zaplanować spotkanie...
Znowu nawalasz...
Nie martw się.. Następnym razem jak wpadnie postawisz każdemu po piwku i będzie dobrze... Jest nas około 30 - 40 na spotkaniu więc nie powinno za bardzo trzepnąć Cię to po kieszeni Acha darmowe piwo u Janka w Heinekenie się nie liczy jako postawione przez Ciebie
P.S. Są też tacy co lubią Tequille
Pozdrawiam
Marcin B - 25-07-2003, 10:17
To nie raz w miesiącu??? To ekstra, tylko u mnie coś z pamięcią , znaczy się doskonała tylko jakaś taka krótka .
Ludziska tylko bez wykrętów tym razem nie zapomnimy o liście obecności obecność obowiązkowa
Misteres - 25-07-2003, 10:19
Piotrek napisał:
Następnym razem jak wpadnie postawisz każdemu po piwku i będzie dobrze... Jest nas około 30 - 40 na spotkaniu więc nie powinno za bardzo trzepnąć Cię to po kieszeni
Właśnie sobie przypomniałem, że za dwa tygodnie mam umówione bardzo ważne spotkanie . To może jeszcze następnym razem umówimy się w hurtowni piwa? Albo jeszcze lepiej. W Kielcach gdzieś kiele września organizowane są targi piwa. Co Wy na to? Kumpel mi mówił, że takich kobiet jak tam zatrudniają do obsługi to w ogóle nie ma. W sensie: fizycznie nie istnieją. Ale jut trochę wcześniej popróbował...
No i nie miał dostępu do forumowych nurczynek...
-----------------------
Pozdrawiam z gardłem wyschniętym.
Misteres
Assed - 25-07-2003, 12:07
Witam wszystkich,
Jak widać również jestem "koniczyńsko zielony" i niestety nie z WAW.
Ale jeśli dobrze zrozumiałem, to następnym razem, gdy będę przypadkiem w Wwie i przypadkiem będzie to dzień piwnych opowieści oraz przypadkiem będę spragniony zimnego piwa (zawsze jestem ) to mogę się wpakować do pubu ?!
Kurde, to jest właśnie dobry klimat
Kuba - 25-07-2003, 12:24
powiem wiecej...
jak bedziez przypadkiem w Wawie i nie bedziesz wiedzial co robic, to wczesniej napisz posta i moze uda sie zorganizowac cos extra...
dotyczy to oczywiscie WSZSTKICH, cieszacych sie spokojnym zyciem zdala od tego chaotycznego miasta, gdzie nawet nie ma gdzie pozadnie zanurkowac....
Kuba
ps. misteres - przesadzasz z iloscia postow...zauwaz, ze mozna je kasowac, jezeli szybko sie zorientujesz i nie ma do nich odpowiedzi
Kriss - 25-07-2003, 13:26 Temat postu: SPOTKANIE tym razem będę - pzdr- Kriss
Pedro - 25-07-2003, 13:57 Temat postu: Re: SPOTKANIE
| Kriss napisał/a: | tym razem będę - pzdr- Kriss |
Straszysz czy obiecujesz?
Jan Nurkowski - 25-07-2003, 15:20 Temat postu: Re: SPOTKANIE
| Kriss napisał/a: | tym razem będę - pzdr- Kriss |
No trudno ...
pzdr
Jan
Art - 25-07-2003, 16:03
Ja oczywiście będę (mam tak napięte plany i zajęcia po pracy, że....;-))
Postaram się znowu "przyciągnąć"Agnieszkę (bo ona chyba rzadko na forum zagląda - a obiecała...) no i może będzie jeszcze ktoś?
Pozdrawiam szczerze uradowany
Kriss - 25-07-2003, 17:19 Temat postu: trochę powagi Jako kurs dyrektor CMWD - obiecuję jako Kriss - straszę .
Ps. Mam nowe standardy na sezon zimowy ,
właśnie wsiadam w pojazd i jadę na Hańczę dla odmiany - pzdr- Kriss
Andrzej S - 25-07-2003, 19:34
Tommy222 napisal:
| Tommy222 napisał/a: | | Ja tylko zaproponuje aby nowe osoby były w piankach -łatwo bedzie poznać a i kibic smukła podziwiać. |
Jak czytalem cala ta dyskusje odnosnie spotkania to juz bylem bliski, ze sie na nie wbije (oczywiscie jezeli sie zgodzicie) . Jezeli jednak pianki maja obowiązywać to ja wchodzę, ale dopiero w okolicach listopada, grudnia. Mam 7-demke z docieplaczem 5-ką i w lato nie dam rady. I jeszcze jedna uwaga!!!! Z tą kibicią to przesadziłeś, jeżeli myślałeś o mnie
Pozdrawiam Wszystkich!!!!
Aniołek - 26-07-2003, 15:35
Powoli zaczynam zalowac ze nie mieszkam w pozlizu Warszawy...mam do niej troszke daleko... ale coz zycze Wam milej zabawy... Bede z Wami ale myslami hhehe
pozdrowionka
Aisa - 28-07-2003, 10:13
Kochani,
My z Maciejka niestety tym razem nie zawitamy - w tym tygodniu czeka nas przeprowadzka z jednego konca miasta na drugi i trzeba bedzie sie popakowac i sprzatnac a w czwartek musimy juz opuscic Ursynow... a w weekend walczylismy na kursie tech diver wiec nawet nie tknelismy przeprowadzki
Mania - 28-07-2003, 10:21
Aisa,
Nie wygłupiajcie się - chociaz na chwilę zajrzyjcie. A może wszyscy pomożemy się Wam pakować????
Mania
Aisa - 28-07-2003, 14:49
Mania Slonce,
Chcialabym, ale zostaje nam tylko dzis i jutro do ogarniecia tego bajzlu bo w srode sa moje urodziny i idziemy z Maciejka na romantyczna kolacje a w czwartek juz musimy sie wyniesc wiec sama rozumiesz... a do tego praca praca praca
Kuba - 28-07-2003, 15:02
Aisa, ale te Twoje argumenty nie odpowiadaja na propozycje Manii....
sama pomysl - towarzystwo kilkudziesieciu (co prawda lekko podchmielonych) osob bedzie w stanie kompletnie uprzatnac Ci mieszkanko w doslownie pol godizny.
problem bedzie jedynie z transportem - ktos w koncu powinien prowadzic te samochody, ale to pewnie tez sie jakos da zalatwic (taxi, sasiedzi....napewno nie my)
pomysl o tym - masz czas do jutra
pozdrawiam serdecznie
Kuba
Pedro - 28-07-2003, 17:57
| Kuba napisał/a: |
sama pomysl - towarzystwo kilkudziesieciu (co prawda lekko podchmielonych) osob bedzie w stanie kompletnie uprzatnac Ci mieszkanko w doslownie pol godizny.
pomysl o tym - masz czas do jutra
pozdrawiam serdecznie
Kuba |
Aisa tylko nie zapomnij napuścić wody do wanny żebyśmy mogli sobie zrobić bardziej nurkowe spotkanie... ostatecznie możesz piwa do wanny napuścić i też będzie fajnie
Pozdrowionka i jeszcze raz Asiuniu wszystkiego naaaj!
Miłosz - 28-07-2003, 19:19
| Kuba napisał/a: |
ostatecznie możesz piwa do wanny napuścić i też będzie fajnie
|
Ze dwa razy się tylko wynurzymy, żeby zakąsić.
Uwielbiam wannowe imprezy. Bardziej niż piżamowe.
Pozdro!
Nishigoi
Kuba - 29-07-2003, 08:30
witajcie wszyscy....
ja sie moze powtorze, ale tak czytam czasem jakies poszczegolne, speszone wypowidzi...
czy mozna przyjsc, jak sie nikogo nie zna, jak sie nie jest doswiadczonym nurkiem (czy tez jak sie JESZCZE nie nurkowalo (jeszcze, bo my to zmienimy)....
do WSZYSTKICH co sie wachaja...nie ma czego!!!!
na kazdym spotkaniu jest oczywiscie grupa osob, ktora sie calkiem dobrze zna, ale pojawiaja sie tez za kazdym razem osoby nowe....i to NAS (mam nadzieje, ze pisze w imieniu wszystkich forumowiczow) tak bardzo cieszy...
przychodzcie, pojawiajcie sie, zapraszamy
Kuba
Mania - 29-07-2003, 13:11
Na pocieszenie dla wszystkich, którzy się dzisiaj spotykają.
Do zobaczenia wieczorem....No i teraz juz bedziemy wiedzieć co robić!!!!
Mania
Kawa chroni przed alkoholową marskością wątroby
 pap, 29-07-2003,
W jaki sposób uchronić się przed alkoholową marskością wątroby? Nie zaglądać do kieliszka, oczywiście! Norwescy badacze odkryli jednak sposób, który być może pozwoli nam uniknąć szarego marazmu abstynencji. Skuteczną ochronę wątroby może zapewnić codzienne picie... trzech filiżanek mocnej kawy.
Projekt obejmował ponad 50 tys. dorosłych Norwegów. Szczególną uwagę zwracano na skłonność badanych do różnego rodzaju używek. Rezultaty? Ci, u których słabość do trunków łączyła się w złowrogiej, na pierwszy rzut oka, kombinacji z codzienną kawą, o wiele rzadziej - na tle ogółu pijących - zapadali na marskość wątroby. Dobroczynny efekt uczeni przypisują kofeinie. Nie jest to pierwsza miła wieść dla amatorów kawy. Wcześniej stwierdzono, że może ona chronić przed cukrzycą i rakiem pęcherza moczowego. Zanim jednak wpadniemy w alkoholowo-kofeinową euforię, wspomnijmy tylko, że dobrze udokumentowany jest niekorzystny wpływ dużych ilości kawy na serce i układ krążenia. Alkoholu też.
Czyli do oporu a potem tylko 3 kawki i wątroba jak nowa!!!!
Art - 29-07-2003, 13:30
Mania co Ty tu ściemniasz o kawie....
Jeszcze jakiś czas temu ustalaliśmy dzisiejsze występy (oczywiście zaraz po tym jak zaprezentują się nowe osoby - kto jak woli: jedni w piankach (dziś jest zimniej i pada więc pianki jak najbardziej wskazane), inni śpiewająco mogą wkroczyć na spotkanie FN)
Ale do rzeczy:
Wymyśliliśmy dziś z Manią i Ona to mam nadzieję zaraz potwierdzi że dziś Mania występuje w sukieneczce i różowiutkich kaloszach z futerkiem. Problem, że Mania ma tylko walonki i trzeba by załatwić różowy spray i włosy z klaty jakiegoś nurkującego twardziela!
Prosimy o wszelkie propozycje i ewentualnych dawców "futerka"!!!!
Pozdrawiam
Mania - 29-07-2003, 13:38
Art!!!!
To były nasze, ciche intymne plany....
A ty tak od razu ogłaszasz to wszystkim.....I teraz to juz niema niespodzianki
W związku z tym przychodze w spodniach. Ha!!!! To moja zemsta.
Mania
Art - 29-07-2003, 14:06
Tak naprawdę Mania ma małą obsesję na punkcie swoich różowych "bucików" i bez futerka nie wystąpi.
Jeśli wszystko będzie grało to na pewno da się namówić!
Myślę, że pewnie DiveClub ma warunki - ostatnio pracuje nad kaloryferem na brzuchu to może i tutaj pomoże?
Piotrek dziś możesz wspomóc naszą koleżankę a Twój kaloryfer będzie jako support występu Manii.
Oczywiście jeśli mamy innych chętnych to proszę pisać - tylko proszę się nie pchać wszyscy będą mieli szansę!!!
Pedro - 29-07-2003, 14:11
| Art napisał/a: | Panowie z futrem na klacie WYSTĄP!!!
|
Szeregowy Pedro melduje się na rozkaz!
Mania - 29-07-2003, 14:20
Pedro, i ty Brutusie contra me?
Mania
Pedro - 29-07-2003, 14:28
| Mania napisał/a: | Pedro, i ty Brutusie contra me?
Mania |
Jaaa?!?!!? W życiu!!!
Generał Art kazał wystąpić, to wystąpiłem, ot i wszystko
Art - 29-07-2003, 14:41
Zaszła jakaś straszna pomyłka...ja mam w książeczce wojskowej "szeregowy, kategoria A bez §"
Pedro pomylił mnie z jakimś innym Generałem Art
No to teraz Generale Art WYSTĄP i do raportu!!!
Trzeba złapać drania....
Mania - 29-07-2003, 14:50
to fajnie wy się gońcie i szukajcie, a ja grzecznie przyjde w spodniach i bucikach....
Mania
Aston - 29-07-2003, 22:31
Z ta kawa i marskoscia - niby informacja budujaca na duchu, ale... ja nie pije kawy! Trudno musze innego sposobu poszukac!
|
|