| |
FORUM-NURAS Froum dla nurkujących i nie tylko ... |
 |
NURKOWANIE REKREACYJNE - Nurkowanie w Maroko - Agadir
Kula - 08-07-2008, 10:54 Temat postu: Nurkowanie w Maroko - Agadir Witam
Poszukuję Centrum Nurkowego w Agadirze
Czy ktoś może coś polecić ?
Wszelkie opinie, doświadczenia są mile widziane,
Z góry dziękuję
Konrad Dubiel - 08-07-2008, 11:06
A jest tam po co nurkować?
duch - 08-07-2008, 21:08
Kulka, tam jest co innego do roboty, pozycz quada, motor lub samochód terenowy i pojeździj po pustyni.
Albo kup hash (na każdym rogu po 20 ichniejszych kundli) i będziesz miał nurkowanie virualne
A najlepiej jedno i drugie
Zdecydowanie polecam też wyprawę do Marakeszu - co najmniej na 2 dni
Już niedługo na stronach FFF foto-video relacja z wyprawy na Marokońską Saharę trasą rajdu Paryż - Dakar.
Kula - 09-07-2008, 09:50
Jakie to typowe
Człowiek raz zada za trudne pytanie, więc odzywają się ci co nie mają pojęcia o temacie, nic kompletnie nie maja do powiedzenia, ale zawsze można sobie nabić statystyki na FN.
Konrad Dubiel, | Cytat: | | A jest tam po co nurkować? |
No wiesz leży nad wodą i to dosyć sporą więc dla mnie to już jest powód
duch, | Cytat: | | Kulka, tam jest co innego do roboty... |
Czy ja napisałem gdzieś że ja tam jadę ? Ja szukam tam tylko jakiegoś CN. Ja się tam nie wybieram, ktoś poprosił mnie o pomoc ot co...
Pozdrawiam wszystkich w wątku i dookoła jednak forum to specjalne miejsce
Konrad Dubiel - 09-07-2008, 10:14
| Kula napisał/a: | | No wiesz leży nad wodą i to dosyć sporą więc dla mnie to już jest powód |
Jeżeli chcesz piach oglądać to faktycznie jest to dobry powód.
Już pobieżny rzut oka na wyniki z googla wskazuje, że jest tam jedna baza nurkowa, a atrakcji pod wodą raczej brak.
Jeżeli wiesz, że jest inaczej daj znać, też się chętnie do Maroka wybiorę.
nurek102 - 09-07-2008, 10:27
NIe bylem tam, ale znalazlem fotki podwodne z tamtej okolicy tutaj - nie tylko piach tam chyba jest.
AndrzejM - 29-03-2011, 13:46 Temat postu: Agadir Trochę po terminie, ale ...
może ktoś jeszcze będzie potrzebował. W tym miesiącu gościłem w Agadirze. To centrum o którym mowa w poście już nie istnieje (podobno przeniesione nad Morze Śródziemne). Mimo usilnych starań nie udało mi się znaleźć żadnego innego, choć rozmawiałem z wieloma ludźmi tam na miejscu. Pozostaje faktycznie pustynia, basen i inne "atrakcje".
Szkoda, bo ocean mają piękny, szkoda bo zabrałem ze sobą prawie cały szpej.... i nic.
|
|