FORUM-NURAS
Froum dla nurkujących i nie tylko ...

NURKOWANIE REKREACYJNE - Nurkowanie w Maroko - Agadir

Kula - 08-07-2008, 10:54
Temat postu: Nurkowanie w Maroko - Agadir
Witam

Poszukuję Centrum Nurkowego w Agadirze
Czy ktoś może coś polecić ?
Wszelkie opinie, doświadczenia są mile widziane,
Z góry dziękuję

Konrad Dubiel - 08-07-2008, 11:06

A jest tam po co nurkować?
duch - 08-07-2008, 21:08

Kulka, tam jest co innego do roboty, pozycz quada, motor lub samochód terenowy i pojeździj po pustyni.
Albo kup hash (na każdym rogu po 20 ichniejszych kundli) i będziesz miał nurkowanie virualne ;-)

A najlepiej jedno i drugie ;-)

Zdecydowanie polecam też wyprawę do Marakeszu - co najmniej na 2 dni

Już niedługo na stronach FFF foto-video relacja z wyprawy na Marokońską Saharę trasą rajdu Paryż - Dakar.

Kula - 09-07-2008, 09:50

Jakie to typowe ;)

Człowiek raz zada za trudne pytanie, więc odzywają się ci co nie mają pojęcia o temacie, nic kompletnie nie maja do powiedzenia, ale zawsze można sobie nabić statystyki na FN.

Konrad Dubiel,
Cytat:
A jest tam po co nurkować?

No wiesz leży nad wodą i to dosyć sporą więc dla mnie to już jest powód

duch,
Cytat:
Kulka, tam jest co innego do roboty...

Czy ja napisałem gdzieś że ja tam jadę ? Ja szukam tam tylko jakiegoś CN. Ja się tam nie wybieram, ktoś poprosił mnie o pomoc ot co...

Pozdrawiam wszystkich w wątku i dookoła jednak forum to specjalne miejsce

Konrad Dubiel - 09-07-2008, 10:14

Kula napisał/a:
No wiesz leży nad wodą i to dosyć sporą więc dla mnie to już jest powód

Jeżeli chcesz piach oglądać to faktycznie jest to dobry powód.

Już pobieżny rzut oka na wyniki z googla wskazuje, że jest tam jedna baza nurkowa, a atrakcji pod wodą raczej brak.
Jeżeli wiesz, że jest inaczej daj znać, też się chętnie do Maroka wybiorę.

nurek102 - 09-07-2008, 10:27

NIe bylem tam, ale znalazlem fotki podwodne z tamtej okolicy tutaj - nie tylko piach tam chyba jest.
AndrzejM - 29-03-2011, 13:46
Temat postu: Agadir
Trochę po terminie, ale ...
może ktoś jeszcze będzie potrzebował. W tym miesiącu gościłem w Agadirze. To centrum o którym mowa w poście już nie istnieje (podobno przeniesione nad Morze Śródziemne). Mimo usilnych starań nie udało mi się znaleźć żadnego innego, choć rozmawiałem z wieloma ludźmi tam na miejscu. Pozostaje faktycznie pustynia, basen i inne "atrakcje".
Szkoda, bo ocean mają piękny, szkoda bo zabrałem ze sobą prawie cały szpej.... i nic.