FORUM-NURAS
Froum dla nurkujących i nie tylko ...

FORUM-NURAS - Pozdrowienia dla Nurasów...

Dorota i Wojtek - 27-07-2003, 23:23
Temat postu: Pozdrowienia dla Nurasów...
W imieniu Kryzysa i Asi, przekazujemy serdeczne pozdrowienia dla wszystkich Użytkowników Forum :wave: .
Szczególnie serdeczne dla wijących się :laska: (cokolwiek to nie znaczy...???)...

Kryzys i Aśka wpadli do nas całkowicie bez zapowiedzi :zdz: .

O ich wypadzie do Egiptu wiedzieli oczywiście wszyscy, oprócz nas...
Nawet Radegast nie szepnął ani słówka... :shutup:

Planujemy straszną zemstę... :maniac: Będzie ona dotyczyła w głównej mierze naszego - również milczącego w przedmiotowej sprawie DiveClub'a...

:wave:

GrzegorzWS - 28-07-2003, 00:03

Hmmm... No cóż, bywa jak widać...

Ciekaw jestem w takim razie, czy mój skromny przyjazd w piątek 1. sierpnia jest owiany przez DiveClub taką samą tajemnicą... ;-)

Tym razem zastosowałem się dokładnie do wskazówek i wszystko załatwiłem i omówiłem z Piotrem - jeżeli i tym razem coś jest nie tak, to ja już nie wiem co mam robić ;-) :roll: ;-)

No ale o planowanym szkoleniu Deep od niedzieli chyba wiecie??? :-D :-D :-D

Pozdrowienia dla Hurghady ! ! !

Piotr N. - 28-07-2003, 08:54
Temat postu: Re: Pozdrowienia dla Nurasów...
Dorota i Wojtek napisał/a:

O ich wypadzie do Egiptu wiedzieli oczywiście wszyscy, oprócz nas...
Nawet Radegast nie szepnął ani słówka... :shutup:

Wszyscy jak wszyscy... ograniczyliśmy informację do minimum żeby nie było przecieków :))

Dorota i Wojtek napisał/a:

Planujemy straszną zemstę... :maniac: Będzie ona dotyczyła w głównej mierze naszego - również milczącego w przedmiotowej sprawie DiveClub'a...

Obiecałem, że nie pwiem:)))
Ale jak rozmawiałem z Dorotą w sobotę wieczorem i napisała mi, że znajomi Kryzysa się niestety nie skontaktowali tp trochę zbiło mnie to z tropu.. .Nie wiedziałem czy Kryzys się nie odezwał i nie pojawił czy odezwał ale nie powiedział, że Kwiatkowscy to Oni... :))

Od razu napisałem do Kryzysa smsa... A Doroty zapytałem delikatnie czy ostatni Kryzys do Was pisał...

Później już zacząłem podejrzewać, że to miała być zmyłka dla mnie :))

GrzegorzWS napisał/a:

Ciekaw jestem w takim razie, czy mój skromny przyjazd w piątek 1. sierpnia jest owiany przez DiveClub taką samą tajemnicą... ;-)

Tym razem zastosowałem się dokładnie do wskazówek i wszystko załatwiłem i omówiłem z Piotrem - jeżeli i tym razem coś jest nie tak, to ja już nie wiem co mam robić ;-) :roll: ;-)

O Tobie Grzegorz pisałem...
Kryzys wymyślił niespodziankę dla Doroty i Wojtka... Chciali ich zaskoczć swom przybyciem i zatailiśmy ich przyjazd :))

Pozdrawiam