| |
FORUM-NURAS Froum dla nurkujących i nie tylko ... |
 |
HYDE PARK - Urodzinowe Życzenia...
Aniołek - 28-07-2003, 12:32 Temat postu: Urodzinowe Życzenia... [b]
Urodzinowe Życzenia dla wszysatkich którzy obchodzą w najbliższych dniach urodziny a wszególności życzenai dla MiD dzięki któremu wpadłam na nowy pomysł utworzenia nowego tematu...:-) bo dzisiaj kończy 32 latka... Jak narazie przeglądając forum nie zauważyłam żadnych życzeń urodzinowych...
Nie znam nikogo osobiście z tego forum ale mam wierszyk dla wszystkich którzy w najbliższym czasie będą obchodzić urodziny...
Życzę Wam aby Wasze dalsze życie obdarzyło Was taką miłością jaką Wy obdarzacie życie ludzi wokół Siebie... Aby Wasza dalsza praca nadal cieszyła wszystkich! Wykonujcie Swą pracę z sercem jakakolwiek byłaby skromna... Pamiętajcie że nie liczy się wcale wspaniałośc Naszego działania ale miłość jaką w nie włożyliśmy... Nie to jak wiele Uczyniliście ale przede wszystkim to jak wiele miłości włożyliśmy w swoje czyny sprawia, że jesteśmy ludźmi Wyjątkowymi jak Wy- Wszyscy na tym forum...bo przecież każdy z Nas jest wyjątkowy na swój sposób... Kochamy to co robimy i nie liczy się nic więcej...
Krótko i na temat....Wszystkiego NAJLEPSZEGO... takiej samej liczby zanurzeń co wynurzeń...
Pozdrawiam
Aisa - 28-07-2003, 12:41
Dziekuje dziekuje ja dopiero za 2 dni przenosze sie w zmiane kodu ale juz dziekuje
duza buzia od Diabelka Anioleczku
|
|