FORUM-NURAS
Froum dla nurkujących i nie tylko ...

JESTEM POCZĄTKUJĄCY - scubadiscovery - przeprosiny

poosia. - 25-07-2008, 20:43
Temat postu: scubadiscovery - przeprosiny
Pragnę sprostowac i przyznac się do błedu, za który oficjalnie i serdecznie przepraszam P. Kamila Iwankiewicza, współwłascieli szkoły nurkowej Scubadiscovery. Przepraszam za treści zawarte w temacie, który pojawił sie w tym dziale, kilka dni temu. przepraszam takze wszystkie osoby które w jakikolwiek sposób poczuły sie dotkniete po przeczytaniu tych wiadomosci.
Odcinam sie całkowicie od zawartch tam treści i niniejszym uwazam je za nierzetelne, i krzywdzace.
Ubolewam nad zaistniała sytuacja i splotem zdarzeń, które doprowadziły do powstania tematu Scubadiscovery - dramat, bo o nim mowa.
Przykro mi. Nie powinna była taka treść sie pojawić na forum.
Uważam, że moderator powinien usunąć z forum tamten temat..
Przepraszam
:buuu:

ScubaDiscovery - 25-07-2008, 21:48

Po krótki śledztwie okazało się, że niejaka Poosia, Ola200 ( z forum gazety) oraz Kinga29 to jedna i ta sama osoba – Pani Laura z Olsztyna. Przyznam, że nie wiem dlaczego Laura zdecydowała się na ten nikczemny krok, być może powodem była moja odmowa w jej szkoleniu nurkowym. Nie musimy szkolić wszystkich którzy się do nas zgłoszą, mamy do tego prawo.
Treści zawarte w Twoich tekstach Laura nie są „nierzetelne” tylko kłamliwe od początku do końca. Nie jestem usatysfakcjonowany z tego sprostowania. Nie wyjaśniłaś czytelnikom również ,że pozostałe osoby to jest : Ola200 z forum gazety oraz Kinga29 to fikcyjne osoby wymyślone również przez Ciebie w celu uprawdopodobnienia intrygi.
Łatwo jest rzucić na kogoś oskarżenia, trudniej przyznać się do błędu. Mam nadzieję, że przemyślałaś to co zrobiłaś i stać Cię na załatwienie tej sprawy do końca.
Kamil Iwankiewicz

kinga29. - 25-07-2008, 21:56

ja drugi uzytkownik wątku o scubadiscovery podpisuję się pod przeprosinami dla kamila i reszty ze scubadiscovery którzy mogli się poczuć dotknięci naszymi wpisami na forum
przepraszam pozdrawiam

tomek Sienicki - 26-07-2008, 09:04

ScubaDiscovery napisał/a:
Łatwo jest rzucić na kogoś oskarżenia, trudniej przyznać się do błędu. Mam nadzieję, że przemyślałaś to co zrobiłaś i stać Cię na załatwienie tej sprawy do końca.
Kamil Iwankiewicz

Zwróć się do Admina z prośbą, aby ten feralny wątek usunął, gdyż pozostawiony będzie czytany przez lata, a sprostowanie jest w innym wątku.

--
tS

behe - 26-07-2008, 10:22

o rany... powiem tylko ROTFL
ScubaDiscovery - 26-07-2008, 10:44

behe - może Cie to śmieszyć, ale moja szkoła z powodu tych wpisów ma już wymierne straty finansowe.
Dzięki Tomku, zwrócę się do admina z prośbą o likwidację tego wątku.
pozdrawiam serdecznie
Kamil Iwankiewicz

behe - 26-07-2008, 11:49

Kamil nie smieszy mnie zajscie. Smieszy mnie zachowanie tych osob / osoby.
Jasne ze antyreklama jest malo przyjemna.

5k18a - 26-07-2008, 21:26

Mi te wpisy śmierdziały od samego początku lewizną. Ale na każdym forum znajdą się obrońcy "uciśnionych" i stają w obronie ludzi, których nigdy na oczy nie widzieli znając tylko ich internetowe nicki...

Życzę wam powrotu do formy!

KacperPe - 26-07-2008, 22:20

Po krótki śledztwie okazało się, że niejaka Poosia, Ola200 ( z forum gazety) oraz Kinga29 to jedna i ta sama osoba – Pani Laura z Olsztyna

Czemu tak się dzieje? Po co komu wypisywać kłamliwe teksty i kogoś oczerniać, a później robić kabaret i przyznawać się do błędów? Czy Laura z Olsztyna jest Wam znaną osobą? Jestem ciekaw (jeśli tu pisze pod schowana pod jakimś nickiem) czemu to zrobiła?

Piterek - 26-07-2008, 22:38

Pani Laura z Olsztyna.

no to może trzeba ujawnić bliższe personalia tej "pani" aby uchronić innych przed przykrymi konsekencjami kontaktu..., może przynajmniej Laura X. Ona jakoś nie miała problemu z podawaniem dokładnych namiarów, jak się okazuje w tak zwanych "niecnych zamiarach"...? nawet muszę powiedzieć, że zadała sobie dosyć duzo trudu... :pad: wyjątkowa (...)

KacperPe - 26-07-2008, 23:00

Piterek napisał/a:
nawet muszę powiedzieć, że zadała sobie dosyć duzo trudu... :pad: wyjątkowa (...)

Mi to wygląda na "syndrom niedopchnięcia" bo nikt NORMALNY nie tworzy sobie kilku fikcyjnych postaci w necie i z każdego konta pisze bzdury tworząc wymyśloną historię oczerniającą kogoś.

Beeker - 27-07-2008, 00:36

KacperPe napisał/a:
"syndrom niedopchnięcia"

możesz rozwinąć tą "myśl"?

KacperPe - 27-07-2008, 08:27

Beeker napisał/a:
możesz rozwinąć tą "myśl"?

A co tu rozwijać?? Dla mnie NORMALNY psychicznie użytkownik internetu szuka informacji mu potrzebnych , rozmawia na forach, pyta, odpowiada, itp. Ktoś kto snuje intrygi rejestrując się na wielu nickach, psuje innym reputacje, mimo że w rzeczywistości tak nie jest w moim odczuciu ma jakieś odchylenia od normy, przyczyn może być wiele, niech się wypowie sama intrygantka, pani Laura.

ScubaDiscovery - 28-07-2008, 09:18

Myślę ,ze Pani Laura nikomu już na tym forum nie zaszkodzi, bo już wie jakie poniesie konsekwencje. Nikt nie jest bezkarny nawet w necie, jak się okazało łatwo można go odszukać. Dane personalne i zabezpieczona korespondencja są do dyspozycji prokuratury, forumowicze na razie muszą ostudzić swoją ciekawość. Czekałem aż nad zbyt długo na odpowiednie sprostowanie jakie powinna uczynić pani Laura, nie doczekałem się więc nie pozostawia mi wyboru.
Pozdrawiam
Kamil Iwankiewicz

JestemBoska - 11-08-2008, 08:04

To przykre jak niewielu ludzi zdaje sobie sprawę z tego, że internet przestał być anominowy.

Nurkuję ze scubadiscovery grubo ponad 2 lata i w życiu nie wpadłabym na to, że można powiedzieć o nich coś złego.

Lauro, nie zazdroszczę, czeka cię długa droga do odkręcenia tego wszystkiego.