jacekplacek - 30-07-2008, 16:20 Temat postu: WrakoweDany - 30-07-2008, 19:54 Niezły gość. Ciekawe czym oddychał na powierzchni i czy przerwy pomiędzy zanurzeniami były większe niż na filmie (fotomontaż).Legendyogger - 31-07-2008, 05:00 No ostry koles ;pp Chcialbym miec takie pluca ; )) ^.^I - 31-07-2008, 12:12 Całkiem ładnie to robi.
Fajnie jest wyważony, wygląda, jakby prawie nie wkładał wysiłku w zanurzanie i wynurzanie .
Dany napisał/a:
Niezły gość. Ciekawe czym oddychał na powierzchni i czy przerwy pomiędzy zanurzeniami były większe niż na filmie (fotomontaż).
Legendyogger napisał/a:
No ostry koles ;pp Chcialbym miec takie pluca ; )) ^.^
Pokazane czasy zanurzeń nie są aż tak straszzne, to tylko ok. 1- 1,5 min.
Troszkę treningu i ty Gość też tak się możesz się tak bawić.
P.
I
PS.
Fajne miejsce, ja tam chcę .DżejDżej - 31-07-2008, 13:42 To najpiękniejsze uczucie móc tak swobodnie i długo nurkować. Marzenie chyba każdego nurka, porównywalne z pragnieniem każdego człowieka by móc sobie tak pofruwać na ziemią :]
Myślę, że u poławiaczy pereł to norma, ale jak dla nas to i tak elitarna profesja, hehe.Dany - 31-07-2008, 21:07
I napisał/a:
Troszkę treningu i ty Dany też tak się możesz się tak bawić.
Troszkę mierzone w latach raczej i powiem że z butlą mi bezpieczniej... grzesnur - 02-08-2008, 00:01 Hej pieknie to wyglada ...
az chce sie jechac gdzies gdzie tak mozna...
Glebokosc oceniam na ~20 m wiec wiekszosc przygotowanych do nurkowania
powinna ja osiagnac w abc (w cieplych wodach). Misiu na filmie spedza tam troche
czasu ale to kwestia praktyki. Kiedys na sekcie byl opis nurkowania free, chyba Nunio (?!??), na jakims plytkim wraku w mexico, nie przytocze dokladnie ale gosc byl pod woda
grubo > 5 minut. Ja np strasznie lubie tez bez butelki:)
Pzdr
g