FORUM-NURAS
Froum dla nurkujących i nie tylko ...

FORUM-NURAS - O co tu chodzi??

jacekplacek - 17-09-2008, 08:06
Temat postu: O co tu chodzi??
Cytat:
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi
umieszczanych przez użytkowników na Forum. Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24
godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy też propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu

Czy podanie linku do innego forum(wątek o zestawie tlenowym) zostało uznane za nie dozwoloną reklamę? Jeżeli tak, to proszę konsekwentnie usunąć linki do zagranicznych forów. Drugie pytanie dotyczy edycji. Dlaczego po edycji, zmieniającej sens wypowiedzi(konkretnie: zmiana linku, nie skasowanie) nie ma śladu? $$ podał link, zmieniono go, co z autora robi osobę lekko nie rozgarniętą(czytaj: nie umiejącą przepisać nagłówka)

wiesiek01 - 17-09-2008, 08:22

jacekplacek napisał/a:
Czy podanie linku do innego forum(wątek o zestawie tlenowym) zostało uznane za nie dozwoloną reklamę?

Było wiele razy - skrypt podmienia niektóre linki. Daj spokój ...

jacekplacek - 17-09-2008, 08:38

wiesiek01 napisał/a:
skrypt podmienia niektóre linki. Daj spokój ...

Nie. Link był czytelny. Skrypt podmienia natychmiast.
Moderator zadziałał w złej wierze lub źle pojętej lojalności, lub jest po prostu głupi. Na pewno ze szkodą dla nas i to w bardzo istotnej kwestii.

DarekS - 17-09-2008, 08:53
Temat postu: Re: O co tu chodzi??
jacekplacek napisał/a:

Czy podanie linku do innego forum(wątek o zestawie tlenowym) zostało uznane za nie dozwoloną reklamę? Jeżeli tak, to proszę konsekwentnie usunąć linki do zagranicznych forów. Drugie pytanie dotyczy edycji. Dlaczego po edycji, zmieniającej sens wypowiedzi(konkretnie: zmiana linku, nie skasowanie) nie ma śladu? $$ podał link, zmieniono go, co z autora robi osobę lekko nie rozgarniętą(czytaj: nie umiejącą przepisać nagłówka)
Napisz mi na PW jak to bylo ze szczegolami?
Troche za duzo tu znika :(

KowiKowi1979 - 17-09-2008, 19:54

jacekplacek napisał/a:
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi
umieszczanych przez użytkowników na Forum. Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24
godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy też propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu

Ja mam na marginesie pytanie: Jak odblokować posty osób, które są odgórnie ignorowane? Tak krok po kroku, będe wdzięczny za instruktaż. ;) Nie potrafię dojść do tego sam, w ustawieniach profilu nie ma takiej opcji

Crowley - 17-09-2008, 20:00
Temat postu: Re: O co tu chodzi??
DarekS napisał/a:
Troche za duzo tu znika :(
w końcu, ktoś "z góry" to zauważył...

KowiKowi1979 napisał/a:
Ja mam na marginesie pytanie: Jak odblokować posty osób, które są odgórnie ignorowane? Tak krok po kroku, będe wdzięczny za instruktaż. ;) Nie potrafię dojść do tego sam, w ustawieniach profilu nie ma takiej opcji
krok po kroku:
1. kliknij link http://forum-nuras.com/ignore.php
2. będziesz wiedział co zrobić.