FORUM-NURAS
Froum dla nurkujących i nie tylko ...

FORUM-NURAS - Witam wszystkich

Sonny - 08-08-2003, 12:42
Temat postu: Witam wszystkich
Wlasnie sie zalogowalem poraz pierwszy wiec uznalem, ze wypadalo by sie przedstawic.
Nurkuje dopiero trzy lata i najbardziej chyba pociagaja mnie wraki do ktorych na szczescie mam blisko.
Mam nadzieje ze to to forum podniesie moja wiedze teoretyczna i dzieki niemu poznam nowych ludzi.

Pozdrawiam

Kuba - 08-08-2003, 12:48

czesc GSG9 (swoja droga zastanawiam sie jak mi to bedzie przechodzic przez usta, gdy sie kiedys spotkamy i bede do Ciebie mowic "po ksywce"

witaj na forum...liczymy tu rowniez na Twoja wiedze praktyczna - szczegolnie z zakresu wraczkow...ja mam do nich niestety ciut daleko (choc inni maja gorzej)
:pa:

Kuba

t0m1 - 08-08-2003, 16:19

witaj,
skad nick GSG9, fascynacja jednostkami specjalnymi?

Zboj - 08-08-2003, 21:44

Witaj, witaj.

Serdecznie i szczerze Ci zazdroszczę lokalizacji mieszkaniowej. Mam nadzieję, że przy którejś eskapadzie na wybrzeże, będziemy mogli razem zanurać na wraczkach, które są moją drugą miłością.

Sonny - 08-08-2003, 22:41
Temat postu: dzieki
Bardzo dziekuje za mile przywitanie na grupie i odrazu zapraszam na nurkowania na wraki naprawde warto! Sierpien w pelni wiec jest czas.
Co do jednostek specjalnych to fakt, wzbudzaja moje zainteresowania ale kogo nie interesuje to co tajemnicze i elitarne?
Natomias co do wymowy mojego nick to spoko, mam na imie Grzegorz i jezeli wolicie uzywac imienia to nie ma sprawy.

Pozdrawiam

Andrzej S - 09-08-2003, 12:19

Kuba napisal (coś mi cytaty dzisiaj nie działają)
[quote="Kuba"]czesc GSG9 (swoja droga zastanawiam sie jak mi to bedzie przechodzic przez usta, gdy sie kiedys spotkamy i bede do Ciebie mowic "po ksywce"

Kuba,
Daliśmy sobie radę z R2D2 to i z GSG9 damy!!! :!!: Swoją drogą ksywa szalenie intrygująca - w przeciwieństwie do mojej, super wyrafinowanej.

Ja również serdecznie witam Ciebie GSG9.

Pozdrawiam Wszystkich
Andrzej S

Aniołek - 11-08-2003, 14:35
Temat postu: Witam
Skoro wszyscy się witają to czemu ja mam być inna :-)
heheheh
Witam gorąco na tym forum... pewnie zadomowisz się bardzo szybko i tego Ci życzę...Buźka

Aston - 11-08-2003, 16:04
Temat postu: Witanko!
:wave:

Witam Cie!

Zycze udanego forumowania i super norow!

:wave: :wave:

mariusz zarczynski - 14-08-2003, 11:29

Witaj. Trochę zazdroszczę Ci mieszkania nad morzem.
Miłej bytności na forum
Pozdrawiam