| |
FORUM-NURAS Froum dla nurkujących i nie tylko ... |
 |
FORUM-NURAS - Witam wszystkich
Sonny - 08-08-2003, 12:42 Temat postu: Witam wszystkich Wlasnie sie zalogowalem poraz pierwszy wiec uznalem, ze wypadalo by sie przedstawic.
Nurkuje dopiero trzy lata i najbardziej chyba pociagaja mnie wraki do ktorych na szczescie mam blisko.
Mam nadzieje ze to to forum podniesie moja wiedze teoretyczna i dzieki niemu poznam nowych ludzi.
Pozdrawiam
Kuba - 08-08-2003, 12:48
czesc GSG9 (swoja droga zastanawiam sie jak mi to bedzie przechodzic przez usta, gdy sie kiedys spotkamy i bede do Ciebie mowic "po ksywce"
witaj na forum...liczymy tu rowniez na Twoja wiedze praktyczna - szczegolnie z zakresu wraczkow...ja mam do nich niestety ciut daleko (choc inni maja gorzej)
Kuba
t0m1 - 08-08-2003, 16:19
witaj,
skad nick GSG9, fascynacja jednostkami specjalnymi?
Zboj - 08-08-2003, 21:44
Witaj, witaj.
Serdecznie i szczerze Ci zazdroszczę lokalizacji mieszkaniowej. Mam nadzieję, że przy którejś eskapadzie na wybrzeże, będziemy mogli razem zanurać na wraczkach, które są moją drugą miłością.
Sonny - 08-08-2003, 22:41 Temat postu: dzieki Bardzo dziekuje za mile przywitanie na grupie i odrazu zapraszam na nurkowania na wraki naprawde warto! Sierpien w pelni wiec jest czas.
Co do jednostek specjalnych to fakt, wzbudzaja moje zainteresowania ale kogo nie interesuje to co tajemnicze i elitarne?
Natomias co do wymowy mojego nick to spoko, mam na imie Grzegorz i jezeli wolicie uzywac imienia to nie ma sprawy.
Pozdrawiam
Andrzej S - 09-08-2003, 12:19
Kuba napisal (coś mi cytaty dzisiaj nie działają)
[quote="Kuba"]czesc GSG9 (swoja droga zastanawiam sie jak mi to bedzie przechodzic przez usta, gdy sie kiedys spotkamy i bede do Ciebie mowic "po ksywce"
Kuba,
Daliśmy sobie radę z R2D2 to i z GSG9 damy!!! Swoją drogą ksywa szalenie intrygująca - w przeciwieństwie do mojej, super wyrafinowanej.
Ja również serdecznie witam Ciebie GSG9.
Pozdrawiam Wszystkich
Andrzej S
Aniołek - 11-08-2003, 14:35 Temat postu: Witam Skoro wszyscy się witają to czemu ja mam być inna
heheheh
Witam gorąco na tym forum... pewnie zadomowisz się bardzo szybko i tego Ci życzę...Buźka
Aston - 11-08-2003, 16:04 Temat postu: Witanko!
Witam Cie!
Zycze udanego forumowania i super norow!
mariusz zarczynski - 14-08-2003, 11:29
Witaj. Trochę zazdroszczę Ci mieszkania nad morzem.
Miłej bytności na forum
Pozdrawiam
|
|