| |
FORUM-NURAS Froum dla nurkujących i nie tylko ... |
 |
JESTEM POCZĄTKUJĄCY - Suche skafandry
rymar - 22-10-2008, 15:10 Temat postu: Suche skafandry Czesc,stoje przed dylematem zakupienia "suchara".Biore pod uwage dwie mozliwosci BARE TRILAM HD PRO DRY lub EQUES CORDUTECH,obie te opcje moge kupic w przyblizonej cenie,oczywiscie obydwie opcje sa w komplecie razem z systemem suchych rekawic.Co wybrac??Z tego co sie dopytalem to eques ma tylko jeden typ dociweplacza ale bare chyba kilka i tez nie wiem ktory brac pod uwage.Prosze o opinie na ten temat.Pozdrawiam Rymar
Łukasz M. - 22-10-2008, 15:27
Ja bym wybrał BARE, zbiera bardzo dużo pozytywnych opinii, które można przeczytać na forum, jego jedyną bolączką był/jest czas oczekiwania
Co do ocieplacza, to musisz sobie odpowiedzieć sam, wszystko zależy od wody, w jakiej będziesz pływał, oraz od wytrzymałości na zimno, powiem tak: na nasze wody nie ma za ciepłego ocieplacza
Moann - 22-10-2008, 19:14
ja bym jeszcze rozwazala OceanPro - podobna grupa cenowa i mozna wziasc na wymiar.
tylko pamietaj, ze na co bys sie nie zdecydowal - najpierw kup ocieplacz a potem w ocieplaczu mierz skafander, zeby nie bylo niespodzianek
rybens - 22-10-2008, 19:40
Pomyśl nad Santi....
Piotrek Ginter - 22-10-2008, 21:52 Temat postu: Re: Suche skafandry
| rymar napisał/a: | | BARE TRILAM HD PRO DRY lub EQUES CORDUTECH |
Z tych dwóch Bare.
Narzekajacych na Eques'a ostatnio cos przybywa ....
mikewroc - 23-10-2008, 19:46
Nie miałem nigdy porblemów z suchym equesa, jakoś miał podciekać itp, a jednak jest sucho,nic się nie mechaci czy coś tam innego;-) jeśli chodzi o serwis to jest ok . Mój sucharek musiał tam trafić , ale z mojej winy... Tyle, jesli chodzi o moje doświadczenia z Cordutechem Front Zip-em Equesa. pozdrawiam
|
|