FORUM-NURAS
Froum dla nurkujących i nie tylko ...

FORUM OGÓLNE - wizja Ballarda staje sie prawda

Kuba - 13-08-2003, 14:37
Temat postu: wizja Ballarda staje sie prawda
by troszke uspokoic forumowcow (poziom wypowedzi w kilku wlasnie prowadzonych dyskusjach jest dla mnie sporym, negatywnym zaskoczeniem) zamieszczam mala notatke.

jak podaje PAP, w niedlugim czasie ma powstac pierwszy podwodny hotelik...zamknijcie oczy i wyobrazcie sobie takie podgladanie rybek, delfinkow, zolwikow etc...
ja chetnie bym tam pomieszkal kilka dni

pozdrawiam
Kuba
http://info.onet.pl/784268,69,item.html

Mania - 13-08-2003, 14:55

Wyczytałam też, choć byłam mało przytomna, więc nie pamiętam szczegółów, że otwarto właśnie gdzies tam na świecie pierwszą podwodną pocztę!!!!
Mania
A co do poziomu niektórych ostatnio prowadzonych dyskusji to zgadzam się z Kubą.

kaarol - 13-08-2003, 15:19

Nie dajmy sie podpuszczac;-)) atmosfera sama sie uspokoi:-)

BTW, Juz sie doczekac nie moge weekendu;-)) Pewnie w poniedzialek forum bedzie zasypane opisami nurkowan z dlugiego lykiendu!

Bania - 13-08-2003, 17:10

Witam,
Nawiazujac do Dubaju..Dubaj lubi podwodne cacka, jeden z hoteli, zaraz obok Wild Wadi nie dosc ze jest na sztucznej wyspie i wyglada jak piekny zagiel (cacko nowoczesnej architektury) to ma rowniez podwodna restauracje, wyobrazcie sobie - siedzicie przy stole a obiad za oknem plywa... :wiggle:

A pro po opisow - wybieram sie w ten weekend do Kilkee na zachodnim wybrzezu Irlandii, moze cos skrobne :razz:
Pozdrawiam
Bania