| |
FORUM-NURAS Froum dla nurkujących i nie tylko ... |
 |
FORUM OGÓLNE - wizja Ballarda staje sie prawda
Kuba - 13-08-2003, 14:37 Temat postu: wizja Ballarda staje sie prawda by troszke uspokoic forumowcow (poziom wypowedzi w kilku wlasnie prowadzonych dyskusjach jest dla mnie sporym, negatywnym zaskoczeniem) zamieszczam mala notatke.
jak podaje PAP, w niedlugim czasie ma powstac pierwszy podwodny hotelik...zamknijcie oczy i wyobrazcie sobie takie podgladanie rybek, delfinkow, zolwikow etc...
ja chetnie bym tam pomieszkal kilka dni
pozdrawiam
Kuba
http://info.onet.pl/784268,69,item.html
Mania - 13-08-2003, 14:55
Wyczytałam też, choć byłam mało przytomna, więc nie pamiętam szczegółów, że otwarto właśnie gdzies tam na świecie pierwszą podwodną pocztę!!!!
Mania
A co do poziomu niektórych ostatnio prowadzonych dyskusji to zgadzam się z Kubą.
kaarol - 13-08-2003, 15:19
Nie dajmy sie podpuszczac;-)) atmosfera sama sie uspokoi:-)
BTW, Juz sie doczekac nie moge weekendu;-)) Pewnie w poniedzialek forum bedzie zasypane opisami nurkowan z dlugiego lykiendu!
Bania - 13-08-2003, 17:10
Witam,
Nawiazujac do Dubaju..Dubaj lubi podwodne cacka, jeden z hoteli, zaraz obok Wild Wadi nie dosc ze jest na sztucznej wyspie i wyglada jak piekny zagiel (cacko nowoczesnej architektury) to ma rowniez podwodna restauracje, wyobrazcie sobie - siedzicie przy stole a obiad za oknem plywa...
A pro po opisow - wybieram sie w ten weekend do Kilkee na zachodnim wybrzezu Irlandii, moze cos skrobne
Pozdrawiam
Bania
|
|