FORUM-NURAS
Froum dla nurkujących i nie tylko ...

GDZIE ZANURKOWAĆ - basen w oswiecimiu.

jaros4 - 18-01-2009, 22:46
Temat postu: basen w oswiecimiu.
hej! polecam wszystkim nurasom basen w o.,idealnie sie nadaje do szkolen jak i do treningow free,3,80 gleboki,to i uszki juz trzeba przedmuchac.wymiar olimpijski,cud techniki w latach 70,dzis lekko myszka traci,nic wiec dziwnego ze gawiedz przeniosla sie do pobliskich brzeszcz czy woli gdzie pobudowano dla szerokich mas takie male bajora z atrakcjami wodnymi,dzieki temu,mozemy sie oddawac ukochanemu hobby nie niepokojeni przez nikogo.np.dzis do godz.16-tej sami z partnurem,mowie wam ludzie,q...wa ZEN!!!

[ Dodano: 18-01-2009, 22:50 ]
acha,zapomnialem dodac ze ZEN na tyle mocny,by obiecac sobie i bliznim,NIGDY WIECEJ NIE UBLIZAC MODERATORKOM!pozdrowki. :ping:

piotr_c - 26-01-2009, 15:01

Jak tam jest z dostępem - są jakieś określone godziny? Z jakimś klubem trzeba się dogadać?
Bo z Krakowa do Oświęcimia mam raptem 60km, więc chętnie bym się wybrał.

jacekplacek - 26-01-2009, 22:17

jaros4 napisał/a:
Pobierz Plik ściągnięto 52 raz(y) 104,98 KB

A co Cię tak wyssało? Że woda marszczy wiedziałem, ale że kurczy... :zdz:

jaros4 - 29-01-2009, 00:10

nie tyle kurczy co odmladza :humor: ,wstep na basen od 9.00 do 20.00,ale najlepiej w niedziele przed i po poludniu.prawie nikogo nie ma,by zanurkowac w szpeju lepiej umowic sie wczesniej telefonicznie.bilet 8 pln i mozna siedziec caly dzien,jest tez sauna.
ps.NIE WIEM KTO GRZEBIE W MOIM PROFILU,ALE TO CO ROBI SWIADCZY O TYM ZE NIEZLE MA ZRYTE POD KOPULA,pomimo tego pozdrawiam go i zycze ryhlego powrotu do rownowagi ;fuck:

piotr_c - 29-01-2009, 00:56

Dzięki wielkie za info :)

jaros4 napisał/a:
ps.NIE WIEM KTO GRZEBIE W MOIM PROFILU,ALE TO CO ROBI SWIADCZY O TYM ZE NIEZLE MA ZRYTE POD KOPULA,pomimo tego pozdrawiam go i zycze ryhlego powrotu do rownowagi

A ZEN? :)

jaros4 - 29-01-2009, 07:34

no wlasnie... :ooo: