| |
FORUM-NURAS Froum dla nurkujących i nie tylko ... |
 |
GDZIE ZANURKOWAĆ - basen w oswiecimiu.
jaros4 - 18-01-2009, 22:46 Temat postu: basen w oswiecimiu. hej! polecam wszystkim nurasom basen w o.,idealnie sie nadaje do szkolen jak i do treningow free,3,80 gleboki,to i uszki juz trzeba przedmuchac.wymiar olimpijski,cud techniki w latach 70,dzis lekko myszka traci,nic wiec dziwnego ze gawiedz przeniosla sie do pobliskich brzeszcz czy woli gdzie pobudowano dla szerokich mas takie male bajora z atrakcjami wodnymi,dzieki temu,mozemy sie oddawac ukochanemu hobby nie niepokojeni przez nikogo.np.dzis do godz.16-tej sami z partnurem,mowie wam ludzie,q...wa ZEN!!!
[ Dodano: 18-01-2009, 22:50 ]
acha,zapomnialem dodac ze ZEN na tyle mocny,by obiecac sobie i bliznim,NIGDY WIECEJ NIE UBLIZAC MODERATORKOM!pozdrowki.
piotr_c - 26-01-2009, 15:01
Jak tam jest z dostępem - są jakieś określone godziny? Z jakimś klubem trzeba się dogadać?
Bo z Krakowa do Oświęcimia mam raptem 60km, więc chętnie bym się wybrał.
jacekplacek - 26-01-2009, 22:17
| jaros4 napisał/a: | | Pobierz Plik ściągnięto 52 raz(y) 104,98 KB |
A co Cię tak wyssało? Że woda marszczy wiedziałem, ale że kurczy...
jaros4 - 29-01-2009, 00:10
nie tyle kurczy co odmladza ,wstep na basen od 9.00 do 20.00,ale najlepiej w niedziele przed i po poludniu.prawie nikogo nie ma,by zanurkowac w szpeju lepiej umowic sie wczesniej telefonicznie.bilet 8 pln i mozna siedziec caly dzien,jest tez sauna.
ps.NIE WIEM KTO GRZEBIE W MOIM PROFILU,ALE TO CO ROBI SWIADCZY O TYM ZE NIEZLE MA ZRYTE POD KOPULA,pomimo tego pozdrawiam go i zycze ryhlego powrotu do rownowagi
piotr_c - 29-01-2009, 00:56
Dzięki wielkie za info
| jaros4 napisał/a: | | ps.NIE WIEM KTO GRZEBIE W MOIM PROFILU,ALE TO CO ROBI SWIADCZY O TYM ZE NIEZLE MA ZRYTE POD KOPULA,pomimo tego pozdrawiam go i zycze ryhlego powrotu do rownowagi |
A ZEN?
jaros4 - 29-01-2009, 07:34
no wlasnie...
|
|