| |
FORUM-NURAS Froum dla nurkujących i nie tylko ... |
 |
GDZIE ZANURKOWAĆ - Kraków-okolice-basen-gdzie ćwiczyć?
kokaroll - 19-02-2009, 11:50 Temat postu: Kraków-okolice-basen-gdzie ćwiczyć? Witam!
Mam pytanie:gdzie w Krakowie lub okolicach można poćwiczyć ze sprzętem na basenie?Czy można dołączyć do jakiejś grupy robiącej kurs i ewentualnie w tym samym basenie na uboczu potrenować?
Będę wdzięczny za porady,gdyż przed wiosną chciałbym ze znajomą trochę podszkolić szczegóły ,chcielibyśmy przy okazji wypożyczyć butle,pasy -ewentualnie od jakiejś grupy lub akurat robiącej kurs bazy.
Proszę o konkretne odpowiedzi bo bardzo nam zależy i nie odpisywanie typu:niech znajoma sama przyjedzie
Z góry bardzo dziękuję za ewentualną pomoc.
Pozdrawiam serdecznie
aka10101 - 19-02-2009, 12:06
Tak tak, chcemy się podszkolić Bardzo prosimy o pomoc
| kokaroll napisał/a: | | niech znajoma sama przyjedzie |
nad tym się ewentualnie zastanowię:-)
jaros4 - 19-02-2009, 14:08
507067679 to nr.ratownika ktory odpowiedzialny jest za nurkowanie na oswiecimskim basenie.niedziela od 10 do 12h to najlepsza pora.warto wpasc.pozdro.j.
Kulczyk - 19-02-2009, 15:03
Z tego co wiem CN Kraken, organizuje warsztaty na basenie wisły
jacekplacek - 19-02-2009, 18:17
Tu jest cały dział o basenach. Nie wiele, więc jest pole do popisu.
jaros4 - 19-02-2009, 19:21
do komentaza DiW dodaje ze nurkowie indywidualni NIE MUSZA wynajmowac toru KAZDEJ niedzieli od 9-12h.jest to informacja z ostatniej chwili z PIERWSZEJ "reki".wystarczy wejsciowka 8pln.parking gratis.mowa oczywiscie o basenie w o. pozdrawiam.
kokaroll - 19-02-2009, 22:13
Dziękuję bardzo za wszystkie odpowiedzi na forum oraz PW!
aka10101 - 20-02-2009, 08:26
Ja również dziękuję za info Pozdrawiam
komandos038 - 21-02-2009, 07:48
Nie wiem jak to jest w Krakowie, ale w Szczecinie jak wyremontowali basen SDS(były WDS),
to zakazali nam pływania treningowego w sprzęcie, bo "zniszczymy im kafelki". Żenada.
Więc chyba są już u nas nieliczne zbiorniki sztuczne, nie licząc basenów "pożarowych".
Z tego co obecnie wiem, to chyba jedynie Laguna w gryfinie posiada jeszcze basen, który nie jest "olimpijski" i nie bawią się tam w pływania sportowe.(MP)
Jak narazie w Szczecinie jest lipa pod tym względem.
Nom też jest możliwość skorzystania z toru, na basenie na Os. Słonecznym, po opłacie 60 zł za owy tor na dzień. Koszmar.
Chyba ,że większą grupą, to koszta już były by mniejsze.
Pozdrawiam.
|
|