FORUM-NURAS
Froum dla nurkujących i nie tylko ...

FORUM-NURAS - to juz miesiac - kolejne spotkanie 2.09

Kuba - 26-08-2003, 11:48
Temat postu: to juz miesiac - kolejne spotkanie 2.09
mija od naszego ostatniego spotkania
wszyscy juz chyba porwacali z podozy, wiec czas sie pochwalic wrazeniami z Egiptu, Chorwacji oraz naszych pieknych polskich bajorek :lol:
co sadzicie o kolejnym spotkanu 2 wrzesnia? tym razem wyglada na to ze przyszla kolej na Divera...godzina jak zawsze 20 (z drobnym poslizgiem?)
pzodrawaim
do zobaczenia....OBECNOSC OBOWIAZKOWA
Kuba

Mania - 26-08-2003, 12:13

Czyżby nasz KOwiec (DiveClub) zrzucił na Ciebie napisanie tego posta? a miał to sam zrobić!!!!
Jeśli i tym razem się nie stawi może trzeba będzie zmienić KOwca???
(Piotrek :mrgreen: )
Będę, choć nastęnego dnia mam pociąg o 6 rano.....
Mania

Aisa - 26-08-2003, 12:52

Ja rowniez bede a jak !! I jaknie zapomne to przytargam obiecana shishe pokoju :-D

Wrocilismy wlasnie z Egiptu i dalej nie moge sie zaaklimatyzowac nie mowiac o niecheci do pracy a checi powrotu do upalu i cieplutkiej wody - tak ok 28 st na glebokosci 50m !!!
Dahab troszke podrozal - niektore hotele zrobily remont (jesli mozna to tak nazwac) i ceny poszly w gore ale camp nas nie zawiodl - 20 EGP za pokoj z lazienka i wiatrakiem - mozna bylo przezyc, szczegolnie, ze w pokoju przebywalo sie tak max kilka godzin. Ceny w knajpach tak ok 1,5 - 2 EGP w gore ale to chyba mialo zwiazek z cena dolka. 1 USD = 6,25 EGP

Kurs i Zbyszek Stychno dali nam w kosc ale warto bylo. Planet Divers stanelo na wysokosci zadania zapewniajac nam gazy, flaszki i niezbedny sprzet, ktorego nam brakowalo.
Ogolnie wyjazd udany choc teraz potrzebujemy z Maciusiem i Sandiim kilka dobrych dni na relaks po....

do zobaczyska !!!

Piotr N. - 26-08-2003, 13:09

Kubia ubiegłeś mnie :)
Miałem dziś napisać o spotkaniu wtorkowym... :))
Wczoraj z Manią telefonicznie o tym rozmawialiśmy, że po woli daje się odczuć brak szerszych kontaktów...

Potwierdzam swoje przybycie.

Pozdrawiam

Maciek Ziomek - 26-08-2003, 13:27

Witam

Ja tez zglaszam swoja obecnosc:)

Do zobaczenia

Kuba - 26-08-2003, 13:29

tak ostatnio jakos przycichles....nie wiedzialem nic o Waszych rozmowach, ale samemu tez zaczalem odczuwac ten brak kontaktow (choc nie powiem, ludzi z forum spotykam co tydzien, i to mowie o przypadkowych a nie zaplanowanych spotkaniach, ktore oczywiscie sa czestsze).
ale nie przejmuj sie, cala robote zwiazana z poinformowaniem Pletwy zostawiam na Twojej glowie. spotkalem go zreszta w Okunince, do Wawy wroci lada dzien). pamietaj, zeby zapewnic jeszcze by w barze byla K. :lol:

Kuba

Piotr N. - 26-08-2003, 15:43

Kuba napisał/a:
tak ostatnio jakos przycichles....

Przez pierwsze dwa tygodnie sierpnia byłem na urlopie a teraz po powrocie mam dużo pracy i dlatego mniej się pojawiam na forum.

Kuba napisał/a:
choc nie powiem, ludzi z forum spotykam co tydzien, i to mowie o przypadkowych a nie zaplanowanych spotkaniach, ktore oczywiscie sa czestsze.

Ja jeden tydzień spędziłem wspólnie z Kryzysem i Asią Kryzysową w Hurghadzie a podczas całego mojego pobytu również Radegast tam był :)

Kuba napisał/a:

pamietaj, zeby zapewnic jeszcze by w barze byla

Ech... jak ja tam już dawno nie byłem... :))

Pozdrawiam

Misteres - 26-08-2003, 16:07

O psia kość !!!
Tradycyjnie już będę o Was myślał ciepło i sucho, tym razem z Krakowa. Ciekawe kiedy w końcu uda mi się krzyknąć "obecny" przy odczytywaniu listy obecności?
--------------------------------

:wave:
Pozdrawiam nieutulenie.
Misteres

Art - 26-08-2003, 18:51

Jak najbardziej postaram się być - już stęskniłem się za wami wszystkimi :mrgreen:
bann - 26-08-2003, 19:17

a ja wracam dopiero 1, FAKEN, nie zdaze, jeszcze mnie kobita dorwie, to juz wogole, wyjde po tygodniu :]
a kiedy nastepne spotkanie? moze by tak 2 tygodnie pozniej? albo na koniec wrzesnia?

Marcin B - 26-08-2003, 19:35

No cóż, my również będziemy :mrgreen: . Co do płetwy vel rekina wrócił w poniedziałek ;-) , Karolina ma narazie wolne, gdyż jest zbyt mały ruch ale myślę że da się coś załatwić :lol:
Pozdrawiamy M i E

pitt - 26-08-2003, 22:18

Tym razem sdam radę :-D .
Pytanie do wszystkich co ze spotkanie w Leśnych Wrotach w okolicach
12-09 br ????????????????
Pozdrawiam wszystkich :bandit:

Mania - 27-08-2003, 08:44

Pitt,
Lesne Wrota są przesuniete bodajże na październik - najlepiej zajrzyj do Kalendarza.
Pozdrowionka i do zobaczyska
Mania

Pedro - 27-08-2003, 11:33

No cóż... jak trzeba, to trzeba. Chyba też zajrzę na troszkę.
Pozdrawiam,

Mania - 27-08-2003, 11:54

Jak to "na troszkę"? Poprzednio Cię nie było, więc należy się nam nowy, opracowany w Chorwacji, program artystyczny Pedro&The Boys!!!!!
Mania

Aisa - 27-08-2003, 12:26

Nie ma troszke - idz na calosc !! ;-)
Mania, musimy koniecznie sklecic wreszcie grupe Boys. :mrgreen:

Mania - 27-08-2003, 13:34

No tak, tylko jakoś prawdziwych "Boys" brakuje..... Jest tylko "the"
Mania

Pedro - 27-08-2003, 13:42

Aisa napisał/a:
Nie ma troszke - idz na calosc !! ;-)

Sam?! Na całość?! Sam na całośc, to ja sobie mogę spokojnie w domu pójść.... :22:

Całusy,

Aisa - 27-08-2003, 17:11

Pedro, nie tchorz - pokaz mnie i Mani ze prawdziwi faceci jeszcze istnieja ;)
Pedro - 27-08-2003, 18:43

Aisa napisał/a:
Pedro, nie tchorz - pokaz mnie i Mani ze prawdziwi faceci jeszcze istnieja ;)

No cóż... mogę spróbować, ale żeby potem nie było, że się nie broniłem...

Piotr - 30-08-2003, 00:19

:cry: :cry: :cry:
a jak tak za Wami tesknie!!
dlaczego zawsze jest tak, ze Spotkania sa wtedy gdy wyjezdzam:(
nie robcie mi tego

bede ciepla o Was myslal na mokrych i zimnych Mazurach, gdy zagle w lopocie!

bd* - 30-08-2003, 10:08

Piotrek , zawsze znajdziesz sobie argument żeby nie być :-D .
Ludzie nie mają takich długich wakacji z tyloma wyjazdami, Ty po prostu " sciemniasz " .
Ja pewnie " wpadnę " na chwilę .

Foczka - 30-08-2003, 19:51

Tym razem i ja wraz ze swoja nurkowa banda postaram sie dotrzec.
Trzymajcie dla nas miejsce.

Pozdrawiam

Foczka - 30-08-2003, 19:58

I mam taka malutka nadzieje, ze nas cieplo przyjmiecie do swojej spolecznosci.

Cieple usciski i do zobaczenia

Kuba - 31-08-2003, 10:23

Wiesz Foczko...trudno tak od razu powiedziec... :) pomyslimy nad tym jak sie zjawicie :) na pewno bedizecie sie musieli elegancko "wprosic" :lol:
do zobaczenia
Kuba

Foczka - 31-08-2003, 18:49

Postaramy sie jak tylko bedziemy potrafili.

Juz sie cieszymy na to spotkanko.

Pozostaje tylko powiedziec DO ZOBACZENIA