| |
FORUM-NURAS Froum dla nurkujących i nie tylko ... |
 |
JESTEM POCZĄTKUJĄCY - Pytanie o Apeks Atx40
rymar - 18-03-2009, 05:31 Temat postu: Pytanie o Apeks Atx40 Witam serdecznie,zastanawiam sie nad zakupem Atx 40/ds4.poprosze o opinie i sugestie na temat tego automatu.POzdrawiam
maciejówa - 18-03-2009, 07:49
Było
Syrenka_013 - 18-03-2009, 08:17
uzywam od roku 2xATX 40 + 2 xDS4 i na razie nie mam zamiaru zamieniac tej konfiguracji - jestem bardzo zadowolona...
Rolek - 18-03-2009, 10:45
Za te pieniądze nie ma się nad czym rozwodzić... Stosunek jakości do ceny jest super. Sam automat jest bardzo dobry jedyne co może przeszkadzać to krótka kierownica wydechu drugiego stopnia ale to niuans.
Karol Susicki - 18-03-2009, 17:02
Bardzo dobry automat za przyzwoite pieniądze. Mam kilka takich na butlach bocznych, wielu moich znajomych używa. Polecam zdecydowanie.
Haw - 18-03-2009, 21:23
| maciejówa napisał/a: | | Było | "było" też było. to dział dla początkujących...
automat używam i polecam. przy rozsądnym użytkowaniu nie zamarza nawet pod lodem. jeden mały minus to brak ochrony by-passu przed drobnymi zabrudzeniami które mogą go zablokować. ale jak dbasz o sprzęt i po ziemi nie walasz, to nie ma z tym problemu. reszta to same plusy (cena, jakość, ergonomia...)
kace - 18-03-2009, 21:57
| Haw napisał/a: | | maciejówa napisał/a: | | Było | "było" też było. to dział dla początkujących... |
a ten znowu swoje.... to że to dział dla początkujących to nie znaczy że mamy zatykać server bez sensu....
takie to trudne? http://forum-nuras.com/search.php?mode=results
maciejówa - 18-03-2009, 22:41
| Haw napisał/a: | | "było" też było |
Informacji o tym automacie jest na forum tyle,że można napisać książkę.
Haw - 19-03-2009, 23:58
| kace napisał/a: | | a ten znowu swoje.... | bo niektorym raz powiedziec nie wystarczy...
przeczytaj to:
"JESTEM POCZĄTKUJĄCY [...]
Dział przeznaczony dla początkujących gdzie można zadawać wszelkie pytania sklasyfikowane wg niektórych za bezsensowne ..."
i zastanow sie czy to pytanie o automat powinno sie pojawic. jesli uznasz ze nie, przeczytaj jeszcze raz. czynnosc powtarzaj do momentu w ktorym odpowiesz twierdzaco.
a troske o serwery pozostaw adminowi. jesli uzna ze nie stac go na takie obciazania to zablokuje mozliwosc pisania w tym dziale.
z doswiadczenia wiem, ze nadmierne obciazenia to powod raczej do radosci niz smutku...
Przepraszam wszystkich postronnych za OT.
Rolek - 20-03-2009, 11:09
Nie ma sensu dyskutować w ten sposób bo mogę przytoczyć Tobie to:
http://forum-nuras.com/viewtopic.php?t=14941
| martin napisał/a: |
Zanim coś napiszesz.
Ważne jest, aby wybrać odpowiednie miejsce (grupę dyskusyjną, dział na forum, odpowiedni kanał irc).
Kiedy już znajdziemy takie miejsce – najpierw zabieramy się za szukanie! Są spore szanse, że ktoś już zadał pytanie, które my chcemy zadać, a dublowanie wpisów nie jest mile widziane.
Dobrze jest przeczytać FAQ, Regulamin i inne tematy „organizacyjne”.
Jeśli jednak nikt nie poruszał takiego tematu/problemu możemy przystąpić do pisanie tematu.
|
Tak że bądźmy konsekwentni w "czytaniu":)
Haw - 20-03-2009, 23:31
po to wlasnie sa takie dzialy jak ten, zeby w innych mozna bylo przestrzegac netykiety.
w jednym (czesciowo) sie z Toba zgodze:
| Rolek napisał/a: | | Nie ma sensu dyskutować |
|
|