FORUM-NURAS
Froum dla nurkujących i nie tylko ...

FORUM-NURAS - 27.08.2003 - Spotkanie FORUM NURAS 3miasto - są już zdjęc

orzel123 - 30-08-2003, 13:40
Temat postu: 27.08.2003 - Spotkanie FORUM NURAS 3miasto - są już zdjęc
Udało mi się w końcu wrzucić kilka fotek z naszego inauguracyjnego spotkania. Zgodnie z ustaleniami w wątku "Fotka" relację ma dopisać Kill.

A tera pora się odwirtualizować:

Zdjęcie ogólne:

Sylwusik2 i Bizon (od lewej):

t0m1 i GSG9:

Kill i orzel123:

opowieści krążyły również wokół:

t0m1 - 30-08-2003, 14:17

lej wode kill :mrgreen:
wierze w ciebie :mrgreen:

Sonny - 30-08-2003, 17:23

Zdjecia naprawde fajne a szczegolnie to ostatnie...

Oby takich spotkan bylo wiecej...

Bizon - 30-08-2003, 18:40

http://www.forum.jds.pl/a...t_id=5&start=16
Wrzuciłem do galeri pare fotek ze spotkania. Tylko czemu wyladowały w Egipcie?
hmmmmmmm.......
Pod koniec imprezki..... Gdansk czy Egipt, kto to wiedział? :???: :lol:

Jan Nurkowski - 30-08-2003, 19:19

No no....
A kiedy nastepne ?
Moze jakis plener ?

pzdr
Jan

GosiaS - 30-08-2003, 21:37

hmmmm..... rozumiem ze teraz czas na Olsztyniaków..... w końcu jest nas tu trochę, co Wy na to?
nuras5 - 30-08-2003, 21:46

Hmmmmm. 3-miejscy Panowie- przyznajcie się co zrobiliście Kill, że od spotkania się nie odzywa????? :roll:
Mania - 30-08-2003, 22:43

Gosia napisał/a:
hmmmm..... rozumiem ze teraz czas na Olsztyniaków..... w końcu jest nas tu trochę, co Wy na to?

Ja w ogóle nie wiem, dlaczego Olsztyn się tak obsuwa? I Jeszcze do tej pory nic nie zrobił. I mając taką Adminkę i takiego Admina...
Mania

bd* - 31-08-2003, 08:12

Mania napisał/a:
Ja w ogóle nie wiem, dlaczego Olsztyn się tak obsuwa? I Jeszcze do tej pory nic nie zrobił. Mania

O przepraszam , to jakieś nieporozumienie .
Stanę tu w obronie Olsztyniaków .
Spotykają się , spotykają się, między sobą i spotykają się z nami na nurach , a czasami i po :-D .
Mrysiu bądź sprawiedliwa , jak by co mam na świadka moją koszulę . :shutup:

GosiaS - 31-08-2003, 09:57

z Olsztynem to jest tak: kilkoro z nas mieszka w tym samym bloku od wielu lat, cała reszta zna się co najmniej lat kilka, dlatego chyba nie ma u nas az takiej potrzeby integracji..... jednak stane na wysokosci zadania i zbiorę wszystkich do kupy aby chociaż fotkę olsztynskiej czesci forum zrobic.
Maniu nie zapominaj ze Ty tez w polowie nalezysz do nas :mrgreen:

Mania - 31-08-2003, 10:17

To możesz do tej wspólnej fotki połowę mnie dokleić :mrgreen:
Mania

kill - 31-08-2003, 14:38

nuras5 napisał/a:
Hmmmmm. 3-miejscy Panowie- przyznajcie się co zrobiliście Kill, że od spotkania się nie odzywa????? :roll:

nic mi nie zrobili tylko mialam problemy z zalogowaniem sie na forum.. :roll:

No tak....na kobietę najlepiej zwalić pisanie, a ja raczej umyśl mam ścisły, a z wypracowań zawsze dostawałam dwoje za ortografie.... i mam angine ..synus mnie zarazil

No dobra ale postaram się cos tu napisać w paru zdaniach ...za bledy i styl bardzo przepraszam... :readmore:

Spotkanie miało miejsce w Gdańsku-Oliwie na ul. Spacerowej w pubie „RODOS” bardzo fajne miejsce z fajnym widoczkiem na stawik z pływającymi łabędziami... pogoda raczej nam nie dopisała :pada: spotkanie miało się rozpocząć o 18:30 i ja jako osoba nie lubiąca się spóźniać byłam 2 minuty przed czasem razem z GSG9 ;-) , zamówiliśmy sobie po piwku (bo co tak będziemy czekać na resztę o suchym pysku :-D ) po jakim czasie dołączyli do nas orzel123 razem z tOm1, a zanim oni przyszli/przyjechali zastanawialiśmy się czy my w ogóle się rozpoznamy, bo zdjęcia na forum pokazuje raczej nurków w tym całym sprzęcie niż wyraziste twarze :roll: ....ale poznałam, bo nadjechał samochód koloru czerwonego i miał na tyle naklejke nurka pomyślałam to musi być ktoś do nas i się nie myliłam :mrgreen: . Jakąś godzinę siedzieliśmy sobie tak we czwórkę rozmawialiśmy, robiliśmy zdjęcia, no i piliśmy zimne piwko, ale po orzełku było widać ze się strasznie czuje miał goraczeke, ale chwała mu za to ze przyjechał (orzełku zdrówka życzę :beer1: ), zresztą tOm1 tez nie wyglądał najlepiej mówił ze go cos tez łapie ...ale pomyślmy łapie?! a może jeszcze go cos trzymało, taki syndrom dnia wczorajszego, co mięliśmy chyba wszyscy sami na drugi dzien :mrgreen: . No i tak od słowa do słowa, miedzy opowieściami każdego ze swoich podwodnych przygód nadjechał Bizon z Sebkiem . Rozpoznaliśmy ich bo Bizon miał koszulkę z napisem „Rekin” :shirt: jak obiecywał i ogromna torbę pełna gadżetów nurkowych , jak na nuraska przystało spóźnił się bo musiał się zamoczyć przed przyjściem. :help: No i tak siedzieliśmy opowiadaliśmy, smialismi się , międzyczasie orzełek już chyba z gorączka 40 stopni(biedactwo) pojechał do domku razem z tOm1, a potem im więcej wypitego żółtawobrązowego zimnego napoju :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: tym było weselej :multi: i bardziej goraco :wiatr: z czasem :zeg: już nie kojarzyliśmy kto co opowiada i wcale się nie zastanawialiśmy czy ktoś nas słucha, każdy miał cos do powiedzenia i troche do wypicia :beer: :beer: :-D szkoda ze tak kotko :smcry: dla mnie krótko bo musiałam się zmywać około 23 razem z GSG9, ale reszta została i zazdrościłam im świetnej zabawy, jak to już gdzieś wspomniał GSG9 dawno się tak nie uśmialiśmy :aaa: . Takie spotkania powinny być weekendowo wyjazdowe, więcej czasu na opowieści i można siedzieć do rana albo wcale nie spać. Powinnam napisać ze niebardzo pamiętam o czym były rozmowy, dialogów przytoczyć nie mogę ale na pewno były o wodzie i o życiu nad woda (bo my z nad morza, znaczy zatoki) jak i życiu pod woda..

Było super a ja się już nie mogę doczekać kiedy będzie następny raz.. :boots:

Więcej grzechów nie pamiętam ...
:asthanos:

Kuba - 01-09-2003, 08:42

no to pieknie...wreszcie widac, ze nie tylko my mamy ochote sie integrowac (a kolejne spotkanko juz jutro :lol: )
w kazdym razie bardzo podobal mi sie fragment
Cytat:
Takie spotkania powinny być weekendowo wyjazdowe, więcej czasu na opowieści i można siedzieć do rana albo wcale nie spać. Powinnam napisać ze niebardzo pamiętam o czym były rozmowy,

wlasnie te weekendowe spotkania....tak moznaby wskoczyc w samochod i sie poznac...a ja (jezeli mi tylko uszko pozwoli :cry: ) to chetnie bym sie jeszcze w tym roku wybral na jakies wraczki...
moze udalo by sie polaczyc przyjemne z pozytecznym...
Kuba

Krzychu - 01-09-2003, 09:43

Gosia napisał/a:
z Olsztynem to jest tak: kilkoro z nas mieszka w tym samym bloku od wielu lat, cała reszta zna się co najmniej lat kilka, dlatego chyba nie ma u nas az takiej potrzeby integracji..... jednak stane na wysokosci zadania i zbiorę wszystkich do kupy aby chociaż fotkę olsztynskiej czesci forum zrobic.

Cóż ja nie mieszkam w tym samym bloku, ale chętnie się zintegruję :mrgreen: :beer: :mrgreen: , bo do tej pory odszyfrowałem tylko 3 :oops: forumowiczów :roll: .
Pozdrawiam.