| |
FORUM-NURAS Froum dla nurkujących i nie tylko ... |
 |
FORUM-NURAS - Pierwszomajowe spotkanie FN
DarekS - 09-04-2009, 13:45 Temat postu: Pierwszomajowe spotkanie FN W tym roku zaplanowałem spotkanie 1-3 maja dlatego też proszę aby chętni już planowali przyjazd.
Spotykamy sie 1 maja o godz. 11.00 w Olsztynie przy moscie na Obrońcow Tobruku (wjazd ulica Gotowca) skad o 12 zaczynamy pochod.
Po pochodzie i krotkiej imprezie na starym miescie przyjezdni zostana zakwaterowani w ośrodku w Rybakach.
O godz. 18.30 w Centrum Edukacji i Inicjatyw Kulturalnych ul. Parkowa 1 rozpoczynamy MARATON FILMÓW NURKOWYCH
W czasie spotkania będzie możliwość zanurkowania na:
jez. Leleskim, Świętajno, Wuksniki, Żbik, Redykajny, Gim i Pluszne.
Wkrótce podam więcej szczegółów.
Tu klika fotek z ostatniego pochodu
urwis - 11-04-2009, 22:47
| DarekS napisał/a: | | Po pochodzie i krotkiej imprezie na starym miescie przyjezdni zostana zakwaterowani. |
A gdzie tym razem zakwaterowanie planujesz?
DarekS - 13-04-2009, 10:41
Mam 3 mozliwosci
ale na dzien dzisiejszy najbardziej prawdopodobna baza majowa bedzie w hotelu manor ktory byc moze da nam specjalny upust.
KasiaK - 16-04-2009, 15:02
no to dobrej zabawy, ja będę sternikować się w mini rejsie na mazurach, w "maleńkiej" ekipie 58 osób
wrobelsl - 21-04-2009, 08:27
Darku już 21 więc może jakieś szczegóły kosztów zakwaterowania ?
Freediving Olsztyn - 21-04-2009, 17:58
Witam.
Na stronie internetowej dotyczącej pierwszomajowego pochodu znajduje się informacja o możliwości nurkowania w kilku jeziorach w okolicy Olsztyna. Proszę o poszerzenie tej wiadomości (godziny, ewentualne opłaty, miejsca).
Piszę również w imieniu Freediving Olsztyn z zapytaniem czy nie mielibyście ochoty w ramach tej inicjatywy zanurkować wspólnie? Zajmujemy się nurkowaniem na wstrzymanym oddechu (inaczej nurkowaniem swobodnym). Być może będzie to ciekawe doświadczenie zarówno dla Was jak i dla nas.
Pozdrawiam
Paulina
DarekS - 24-04-2009, 20:47
| wrobelsl napisał/a: | | Darku już 21 więc może jakieś szczegóły kosztów zakwaterowania ? |
25-30 pln za noc
nocujemy w Rybakach
|
|