FORUM-NURAS
Froum dla nurkujących i nie tylko ...

GDZIE ZANURKOWAĆ - Opisy jezior w Polsce kto ma?

diving-stars - 19-04-2009, 21:07
Temat postu: Opisy jezior w Polsce kto ma?
Cześć Wam

Mam do Was prośbę związaną z jeziorami w Polsce, jesteśmy baza nurkową w egipcie, ale często ludzie pytają nas o nurkowiska w Polsce, dlatego chcielibyśmy na naszą stronę dołożyć zakładkę o ciekawych miejscach w Polsce.
Jeżeli ktoś nurkował w jakimś ciekawym miejscu - oprócz koparek :-) (to już mamy ) i ma ochotę opisać jezioro, dojazd, nurkowanie i dodać parę zdjęć do tego to czekamy.
Włożymy na stonę opis jeziora który nam podeślecie, zdjęcia a pod tekstem umieścimy Wasze dane, lub jeżeli macie swoją bazę to dane bazy - nam osobiście zależy aby zebrać w jednym miejscu całą Polskę.

kontakt z nami
office@diving-stars.com
www.diving-stars.com

maciek

Bigas - 19-04-2009, 21:10

Polecam zajrzeć tutaj
diving-stars - 19-04-2009, 21:28

Tak super strona, ale to jest strona i nie mogę kopiować, nie o to nam chodzi. Proszę osoby zainteresowane o info, z stron które ktoś stworzył nie chcemy kopiować informacji.
Andzin - 19-04-2009, 22:43

Czyli, że o co chodzi? O informacje których nie ma jeszcze w necie? A są takie? Wystarczy zwrócić się do autorów najciekawszych opracowań i je wykorzystać, nie? Po co wyważać otwarte drzwi?
A może chodzi o to "www.diving-stars.com"?

diving-stars - 20-04-2009, 12:08

No tak, ja zwróciłem się z prośbą do osób które mają ochotę opisać miejsca nurkowe i zamieścić je na naszej stronie. A nie prosiłem o pomoc w szukaniu stron na których są opisy, więc proszę o odpowiedzi osoby które mają coś do powiedzenia w sprawie a nie które chcą jedynie pouczać.
Zdaje sobie sprawę że można pisać do osób które takie opisy porobiły na innych forach itd itp, na pewno robimy jakieś ruchy w tej sprawie. Bardzo proszę o odpowiedzi w sprawie o którą pytam a nie o aluzje osób które tylko chcą zainstnieć w każdym temacie na forum.

Andzin - 21-04-2009, 00:12

Kumam, czyli chodzi o "www.diving-stars.com"
konst - 18-07-2009, 10:22

Witam poszukuje mapy batymetrycznej jeziora Jegocin
rossik07 - 05-08-2009, 20:20

Jezrio powidzkie a dokladnie Giewatów. Nie nurkowalem tam bo dopiero musze zdac na kurs p1 ale widzialem ze jest tam sporo nurków i instruktorów lub Kosewo

[ Dodano: 05-08-2009, 20:22 ]
A i jeszcze zatoka pucka chyba ale to musisz sam zobaczyc w necie.