| |
FORUM-NURAS Froum dla nurkujących i nie tylko ... |
 |
FORUM-NURAS - === PRAPREMIERA === INSTRUKTOR-nowa droga"
leodiver - 29-04-2009, 20:35 Temat postu: === PRAPREMIERA === INSTRUKTOR-nowa droga" W imieniu grupy PROJEKTFILM mam ogromną przyjemność poinformować, że:
1-go maja w trakcie maratonu filmowego
prapremierowy pokaz najnowszego filmu pod tytułem
"INSTRUKTOR - nowa droga"
To prawdopodobnie pierwsza ekranizacja kursu instruktorskiego.
Dziękujemy Maćkowi Curzydło za umożliwienie nam uczestniczenia w trakcie kursu z kamerami.
zapraszamy Maraton Filmów Nurkowych - maratonfilmowy.com
DarekS - 29-04-2009, 21:15
Warto dodać, że Ci, którzy nie obejrzą tego i innych filmów w Olsztynie będą mieli szanse uczestniczyć w projekcji w innych miastach.
W jakich to zależy od nas samych.
Na bieżąco będę podawał miejscowości i terminy projekcji ale do tego całego zamierzenia musimy się przyłączyć wszyscy.
Nie mogę załatwiać np. sali projekcyjnej w Łodzi czy innym mieście mieszkając w Olsztynie dlatego tez liczę, że inni to zrobią za mnie. Domy kultury i inne tyy podobne chętnie udostępnią salę projekcyjną za free. Może to też być duży pub czy inny lokal. Nie mam nic przeciwko, żeby filmy oglądać przy piwku
Warunek kolejnych maratonów jest jeden - wstęp za free
Liczę, że przyłączycie się do projektu poprzez organizowanie w swoich miejscowościach projekcji jak też udostępnianiem kolejnych filmów do repertuaru.
Proszę aby zainteresowani sledzili na bieżąco stronę projektu maratonfilmowy.com
jaros4 - 29-04-2009, 21:29
DarekS,czy ty koniecznie chcesz usunac mnie z tego forum???
DarekS - 29-04-2009, 21:53
| jaros4 napisał/a: | | DarekS,czy ty koniecznie chcesz usunac mnie z tego forum??? |
możesz jaśniej ... jaśnie Panie
jaros4 - 29-04-2009, 22:11
nie moge wysylac PW,ani fotek,ani nic...no prawie.
|
|