| |
FORUM-NURAS Froum dla nurkujących i nie tylko ... |
 |
HYDE PARK - Pytanie do Kazika z Łeby.
Valas - 06-09-2003, 15:06 Temat postu: Pytanie do Kazika z Łeby. Kazik kiedy wreszcie wypiszesz obiecywane od MAJA (!!!) rachunki za Twoje usługi i charter kutrów???
Jerzy Walasek
PS. Przepraszam forumowiczów za wywlekanie tego typu spraw w tym miejscu ale wyczerpałem wszelkie inne możliwości porozumienia z Kazikiem. Może fakt ukazania się tego postu na liście zmobilizuje Kazika do załatwienia w końcu mojej sprawy, chyba że "Baza Nurkowa Łeba" jest firmą jedynie wirtualną.
kazimierz - 09-09-2003, 09:20 Temat postu: ???? nie masz kontaktu ze mna czy nie stac cie na tel???
przypomne 501 332 860 Kazik
Valas - 09-09-2003, 11:04
Kazik!
Ja po prostu potrzebuję tego rachunku. Wypisz mi go i prześlij tak jak wielokrotnie już obiecywałeś. Jeśli masz jakiś z tym problem napisz lub zadzwoń i się wytłumacz a nie wymagaj tego ode mnie bo to Ty "zawaliłeś" w tej sprawie. Wystarczajaco często pisałem do Ciebie maile dotyczace tego rachunku. Załatw to w końcu i nie będziemy musieli do siebie pisać dzwonić czy na oczy się oglądać. Ja na koniec wytnę swoje posty na ten temat z forum i uznam sytuację za niebyłą.
|
|