| |
FORUM-NURAS Froum dla nurkujących i nie tylko ... |
 |
MEDYCYNA NURKOWA - lekarz nurkowy?
hanami - 06-09-2003, 21:41 Temat postu: lekarz nurkowy? Witam, to moj pierwszy post na forum.
Na imie mam Ola i jestem z Warszawy..
Nurkuje od 2 lat. Zaczynalam w Egipcie, w bazie gdzie teraz spotkac mozna Dorote i Wojtka.. Po krotkiej przerwie spowodowanej klopotami z uszami i po zeszlotygodniowych nurkowaniach ponownie w Egipcie - stwierdzilam - ze nurkowanie owszem, ale i lekarz nurkowy by mi sie przydal!
Moze macie jakies namiary na kogos w Warszawie albo Poznaniu?
goraco pozdrawiam,
Ola
Fan - 06-09-2003, 21:57 Temat postu: Lekarze Nurkowi... Czesc,
Znajdziesz troche informacji wchodzac na ten link...
Trzymaj sie i powodzenia
Fan
http://slk.kdp-pttk.org.pl/lista.html
Foczka - 06-09-2003, 22:38
Witam serdelecznie,
Mam dla Ciebie namiar na wspaniala Pania doktor z Warszawy
Dr med Maria Zabiegniewska
tel 8115121 lub 501143347
zajmuje sie cmasowcami, zreszta sama do nich nalezy.
I przy okazji zapraszamy na zlot forum-nuras
Do zobaczenia pod woda
Pozdrawiam
bd* - 06-09-2003, 23:02
Foczko czy to jest laryngolog ?
Dobry lekarz laryngolog, znający zagadnienia związane z nurkowaniem przydałby się na FN pewnie w każdym mieście .
Ja poszukuję takiego w Warszawie .
Foczka - 06-09-2003, 23:34
Niestety jest to chirurg-anastazjolog, ale postaram sie znalesc namiar na laryngologa.
Dam znac
Marcin B - 07-09-2003, 01:20
Witaj hanami.
Co do lekarzy to ja poproszę o namiary na stomatologa znającego naszą problematykę, jak ktoś zna (Warszawa i okolice) toproszę o namiary na forum lub prv.
Pozdrawiam Marcin
Ps. A może Admin utworzył by zakładkę gdzie można by umieszać lekarzy, specjalizję i namiary (imię, nazwisko, miasto, przychodnię lub telefon)
Jan Nurkowski - 07-09-2003, 01:52
| bd* napisał/a: | Dobry lekarz laryngolog, znający zagadnienia związane z nurkowaniem przydałby się na FN pewnie w każdym mieście .
Ja poszukuję takiego w Warszawie . |
Nie znam lekarza nurkowego w Warszawie z taka specjalizacja, natomiast moge polecic Malgorzate Grzesik, ktora pomogla mi i paru moim znajomym nurkom.
Godziny przyjec na ul. Walbrzyskiej:
http://www.damian.pl/pols...aryngologia.asp
pzdr
Jan
MArcin M. - 07-09-2003, 08:31
Hej, hej.
Jeśli chodzi o Wawe to np. na Modzelewskiego 35 jest taka Przychodnia gdzie można zrobić sobie badania dla nurasów. Telefonu niestety nie znam.
Tommy222 - 07-09-2003, 17:44
Z warszawskich lekarzy mogę polecić: dr Agnieszka Kucharczyk 0 603 38 77 87
dr Marek Braszkiewicz 0 602 66 41 09
dr Ryszard Karbowicz 0 601 29 12 26
dr Krystyna Maszkowska 0 605 07 31 30
P.S Darku jeszcze raz dzięki za pomoc właśnie w kwestii badań lekarskich!!!!!!!!!
hanami - 07-09-2003, 19:48
Dzieki!
szukam kogos sprawdzonego, bo po prostu nie chce powtorzyc sytuacji z przed roku!
(w czasie nurkowania problemy z wyrownaniem cisnienia, pozniej ucho bolalo.. wiec sie wybralam do laryngologa w pewnej znanej lecznicy profesorsko-ordynatorskiej w Warszawie... pani profesor laryngolog pyta: a co sie stalo? ja: nurkowalam (...) boli ucho. pani prof: bylo NIE NURKOWAC! kropelki zakraplac, zapomniec o wodzie.)
pozdrawiam wszystkich,
Ola
jenny - 08-09-2003, 09:40
Witaj,
przychodnia profesorsko-ordynatorska znana jest z tego, że nalezy jej unikać. Kiedyś poszłam tam bo miałam zawroty głowy. Uzyskałam następującą dziagniozę "Albo jest Pani w ciąży, albo ma Pani zapalenie ucha..." Autentyk!
Obstawiam, że to było zapalenie ucha, bo samo przeszło i nie musiałam czekać 9 miesięcy.
Pozdrawiam
Jenny
hanami - 12-09-2003, 20:50
jestem po pierwszej wizycie!
naprawde polecam pania Grzesik - o ktorej Jan Nurkowski wspominal wczesniej
kompetentna, cierpliwie wszystko wytlumaczyla!
leczenie w toku
bede zyc iiiiiiii -
NURKOWAC!
pozdrawiam,
Ola
Lech-u - 30-09-2003, 10:49 Temat postu: lekarz nurkowy? Cześć,
Akurat tak się składa, że jestem lekarzem nurkowym.
Dla lepszego wybory podaję namiary na stropnę lekarzy klubowych. Tam są podane numery telefonów i miasto, gdzie danego lekarza można spotkać.
A wiec wspomniany link: http://slk.kdp-pttk.org.pl/lista.html
Pozdrawiam i życzę dużo zdrówka
Mania - 30-09-2003, 11:07
Ponieważ w międzyczasie powstał nowy dział "medycyna" więc uważam, że takie tematy jak namiary na lekarzy też tam właśnie się powinny znaleźć i dlatego przesunęłam ten temat do działu "medycyna nurkowa"
Pozdrawiam
Mania
t0m1 - 30-09-2003, 20:52
moze szanowni admini skasuja ta rozmowe i stworza temat lekarz nurkowy, ktory bedzie podzielony na miasta i kazdy wrzuci tam adres i nr tel. a reszta zbednych postow bedzie usuwana?
scubamilivoj - 01-10-2003, 00:44 Temat postu: lekarz Hejka!
Nurkujący lekarz, po fizjopatologii, na Forum - Mati
Pzdr
Milivoj
|
|