FORUM-NURAS
Froum dla nurkujących i nie tylko ...

POWITANIA I PODZIĘKOWANIA ... - Serdeczne pozdrowienia dla Wszystkich!

Capitao - 07-09-2003, 00:21
Temat postu: Serdeczne pozdrowienia dla Wszystkich!
Witam serdecznie wszystkich Forumowiczów, tych nurkujących i nie tylko :) Dopiero dołączyłem do Waszego grona, ale mam nadzieję, że z czasem uzyskam od Was wiele ciekawych informacji i pożytecznych rad, które pomogą mi przyjemnym - a przede wszystkim bezpiecznym - rozwijaniu pasji, jaką jest oczywiście nurkowanie :-D Pozdrawiam!
Specjalne podziękowania i gorące pozdrowienia dla Doroty i Wojtka z Hurghady, którzy wspólnie umożliwili mi w jak najlepszy i najmilszy sposób rozpoczęcie wielkiej przygody z nurkowaniem :-D Nie mógłbym oczywiście zapomnieć o rewelacyjnym partnerze pierwszych w życiu morskich nurkowań z butlą, a zarazem towarzyszu kursu OWD u Doroty - Piotrku Z.A.D.I.R.-ze. Pozdro!

Piotrek Deszkiewicz

kryzys - 07-09-2003, 12:01

Cześć witaj na Forum :lol:

Dorota i Wojtek - 07-09-2003, 19:20

Witaj na Forum! (hm... w zasadzie można powiedzieć: Witajcie)
Serdecznie dziękujemy za pozdrowienia w imieniu Wszystkich Forumowiczów...

Dziękujemy również za miłe słowa skierowane do nas bezposrednio - w tym wypadku (Wasz kurs) cała przyjemność leżała po naszej stronie... Osiągniętych przez Was wyników, zarówno teoretycznych jak i praktycznych można tylko pozazdrościć :razz:

Mamy nadzieję, że już wkrótce dacie z siebie więcej, na teraz również Waszym Forum...

:wave:

Z.A.D.I.R - 07-09-2003, 20:04
Temat postu: Dziekuje za swietne nurkowania Dorocie,Wojtkowi i Piotrkowi.
Pozdrawiam wszystkich forumowiczow :-D
I dziekuje za swietna nauke nurkowania Dorocie i Wojtkowi,Jestescie swietni :-D nie moge sie doczekac nastepnego zejscia pod wode razem z wami!!
I dziekuje bardzo swietnemu towarzyszowi Piotrkowi (Capitao).
Mam nadzieje ze juz jak najszybciej zejdziemy razem nasza czworka pod woce w Hurghadzie. Dziekuje Wam Za Swietnie Spedzone Wakacje!!
Pozdrawiam wszystkich i zycze swietnego nurkowania!!
Dzieki Dorota,Wojtek i Piotrek :-D