FORUM-NURAS
Froum dla nurkujących i nie tylko ...

FORUM-NURAS - NOWA GRUPA SILESIA

nuras_79 - 24-07-2009, 11:26
Temat postu: NOWA GRUPA SILESIA
Witam Was !

Dla ułatwienia kontaktu ludzi z regionu Śląska i okolic organizujących się w lokalne grupy użytkowników została oddana nowa część forum-nuras pod nazwą grupa SILESIA.

Dostęp do forum grupy mają wszyscy zarejestrowani i przyjeci do grupy użytkownicy forum-nuras. Zakładanie nowych wątków, odpowiadanie na posty będą mieli tylko użytkownicy danej grupy.

By przystąpić do grupy należy zgłosić chęć uczestnictwa w niej.

Teraz wystarczy poczekać aby modelator grupy zaakceptował kandydaturę.

Przyjmowani będą użytkownicy formum z regionu SILESIA czyli Katowice i miasta ościenne.

Serdecznie zapraszam do tworzenia nowych wątków na forum SILESIA oraz aktywnego uczestniczenia w spotakniach.

modelator grupy

piotr_c - 24-07-2009, 13:10

nuras_79 napisał/a:
Dla ułatwienia kontaktu ludzi z regionu Śląska i okolic organizujących się w lokalne grupy użytkowników została oddana nowa część forum-nuras pod nazwą grupa SILESIA.

A jak ktoś jest hanysem mieszkającym w Krakowie to też może się zapisać?

[ Dodano: 24-07-2009, 13:11 ]
nuras_79 napisał/a:
Dostęp do forum grupy (czytanie, wyszukiwanie) mają wszyscy zarejestrowani użytkownicy forum-nuras.

Na razie chyba nie do końca: "Tylko użytkownicy z uprawnieniami dostępu mogą czytać tematy na tym forum."

stiop - 24-07-2009, 19:26

Na pewno, pod warunkiem, że modeLLLator zaakceptuje :humor:

Trzeba by zdecydować, gdzie jest centrala grupy SILESIA
Katowice czy Sosnowiec?? :beer3:

tomek Sienicki - 24-07-2009, 22:17

Cytat:
Trzeba by zdecydować, gdzie jest centrala grupy SILESIA
Katowice czy Sosnowiec??

Sosnowiec centralą Śląska!!!!! No nie, świat stanął na głowie!

;)

--
tS

nuras_79 - 25-07-2009, 01:39

Witam

Będe dziennie wieczorem dodawał ludzi do grupy SILESIA, a jesli chodzi o centrale to może być Centrala Śląsko - Zagłębiowska

tomashleezon - 01-10-2009, 21:18

Oooooo... Cisza coś na Śląsku... Dawno mnie nie było...
Pogoda już bardzo jesienna, ale może by tak zorganizować jakiegoś nura?? Zasadniczo z czasem u mnie teraz krucho, bo zacząłem studia i weekendy raczej będę miał zawalone, ale pracuję w tygodniu od 7 do 15, więc nura można dać np. około 16 na Koparach...

Pozdrawiam wszystkich...

ps. a propos tej centrali to powiem, że aktualnie mieszkam w okolicach Zawiercia, a urodziłem się w Katowicach i jestem Ślązakiem z krwi i kości..., tak więc co było kiedyś (Sosnowiec itp.), w dzisiejszych czasach nie powinno już mieć miejsca, bo tak naprawdę jesteśmy tym kim się czujemy... ;)

...tyla hciołeh ino pedzieć... ;)

Tomek_M - 01-10-2009, 23:58

Wiesz, może bym sie pisał, na jakiegoś jeszcze jesiennego nura. COś znajomych ciężko mi wyciągnąć. W przyszłym tygodniu jakieś popołudnie może?
tomashleezon - 02-10-2009, 08:49

Chętnie się wybiorę - poniedziałek odpada, ale poza tym każdy inny dzień jest oki, na Koparach mogę być około 16 jak się sprężę...
nuras_79 - 02-10-2009, 09:22

Zapraszam do rospisania wątku o spotkaniach nurkowych w terenie http://forum-nuras.com/viewtopic.php?t=19489
zibomax1970 - 30-12-2009, 15:49

http://www.speakingsanta.com/?tk=yrmo5X9z

POZDRAWIAM