FORUM-NURAS
Froum dla nurkujących i nie tylko ...

FORUM-NURAS - Witojcie.....

Mace - 13-09-2003, 10:23
Temat postu: Witojcie.....
Hi

Mam na imie Mariusz i od paru dni jestem na forum.

W sumie nie wiem gdzie sie powinienem powitac, bo po przegladnieciu forum nie znalazlem miejsca dla nowych nurasow co to dopiero zaczynajacych swa bytnosc na tym forum.

Moze by tak stworzyc jakies forum dla nowicjuszy gdzie mogli by sie przedstawic, powiedziec "hej witajcie to ja ten i ten" i mozna by skreslic pare slow o sobie ?

Pozdrowienia
Mariusz

Capitao - 13-09-2003, 13:03

Większość przedstawia się właśnie tu, na Ogólnym :-D .

Witaj na Forum! :cool:

Dorota i Wojtek - 13-09-2003, 16:33

Witaj Mariusz!

Pomysł, dzięki któremu wszystkie nowoprzybyłe osoby chcące się przywitać robiły by to w jednym miejscu, jest naszym zdaniem jak najbardziej ok.

Co jakiś czas pojawiają się posty, które przysparzają pracy Moderatorom - tymczasem nikt z nas nie chciałby usłyszeć, że "przywitał się nie wtym miejscu..." ;-) - szególnie kiedy robi to po raz pierwszy...

Może jakieś małe coś na głównej stronie forum? Klikam i piszę zawsze w tym samym temacie? Niestety nie bardzo wiemy czy to możliwe - poczekamy co na to nasz Administracja ;-)

Mariusz - jeszcze raz witamy na forum i... czekamy na posty...

:wave:

Tadeusz D - 13-09-2003, 16:35

Witaj Mariuszu!

Już wszyscy wiedzą o Twoich hardwarowych umiejętnościach, które ujawniłeś w Hurgadzie. Myślę, że chodzi o Ciebie

Tommy222 - 13-09-2003, 17:33

Pomysł ten jak najbardziej popieram sam o tym myślałem . A tak a propos tworzenia nowych działów moze stworzyć dział p.t: sprzęt. Ciągle trafiają się pytania o rożne jackety, , suchary, czy tez konfiguracje sprzetu . Adminie co Ty na to?
P.s Oczywiście witam serdecznie -potrzeba nam tu ludzi z pomysłami (zwłaszcza dobrymi)

DarekS - 13-09-2003, 18:00

Tommy222 napisał/a:
A tak a propos tworzenia nowych działów moze stworzyć dział p.t: sprzęt. Ciągle trafiają się pytania o rożne jackety, , suchary, czy tez konfiguracje sprzetu . Adminie co Ty na to?

zobacz tam http://forum.jds.pl/viewforum.php4?f=6

Tommy222 - 14-09-2003, 01:23

Jest mi bardzo bardzo bardzo GŁUPIO . Moj straszny bład
Sonny - 14-09-2003, 16:08

Ja tez witam na forum i uwazam ze pomsyl stworzenia jakiegos dzialu gdzie kazdy moglby sie przywitac z cala reszta i przedstawic sie jest bardzo dobry

Pozdrawiam