| |
FORUM-NURAS Froum dla nurkujących i nie tylko ... |
 |
REBREATHERY - Film z Barona
ogrod - 09-10-2009, 14:23 Temat postu: Film z Barona Witam
Zapraszam na moją strone www.podwodnefilmy.pl , wrzucilem film z nurkowania w Chorwacji sprzed dwu tygodni. Jako, ze wizura byla fatalna ograniczylem sie tylko do filmowania Barona Gautscha.
Przemo_C - 10-10-2009, 21:40 Temat postu: Re: Film z Barona Fajnie zmontowany film, kilka fajnych ujęć, Paweł niczym Di Caprio patrzył w dal...
Wizurę mieliście całkiem przyzwoitą, na Twoim filmie widziałem więcej niż w lipcu na żywo.
Musimy do Was wpaść z naszym kamerzystą, zrobimy jakieś warsztaty.
PawelW - 10-10-2009, 22:49
| Przemo_C napisał/a: | | na Twoim filmie widziałem więcej niż w lipcu niż na żywo. |
bo ratio deco liczyłeś
| Przemo_C napisał/a: | | Paweł niczym Di Caprio patrzył w dal... |
mam nadziejze ze nie jest gejem ten DI C ....
| Przemo_C napisał/a: | | Musimy do Was wpaść z naszym kamerzystą, zrobimy jakieś warsztaty. |
do końca 2011 roku mamy kalendarz zapisany , ASIA PACUŁA jest miesiąć przed Wami , no ale zawsze możemy oprzeć sprawe o bufet
wyjazd udany wraki super ... no ale to cala zasługa organizatora ...
Przemo_C - 10-10-2009, 23:30
| PawelW napisał/a: | bo ratio deco liczyłeś |
Ja to już nawet tego nie liczę, samo się liczy.
| PawelW napisał/a: | ... no ale zawsze możemy oprzeć sprawe o bufet |
A macie w okolicy jakiś akwen gdzie teraz przyzwoita woda jest? Można by zanurkować przy okazji.
PawelW - 10-10-2009, 23:37
| Przemo_C napisał/a: | | A macie w okolicy jakiś akwen gdzie teraz przyzwoita woda jest? Można by zanurkować przy okazji. |
coś sie wymyśli jak zaplanujecie jakis wypad do daj znaka na priv , i pokombinujemy
|
|