FORUM-NURAS
Froum dla nurkujących i nie tylko ...

POWITANIA I PODZIĘKOWANIA ... - kurs cpr - podziekowania dla ocn

Mania - 05-10-2003, 19:15
Temat postu: kurs cpr - podziekowania dla ocn
to zeby nie było, że krytporeklama (patrz - posty o komercjalizacji) w tym dziale mozna swobodnie dziekowac.
Co tez niniejszym czynie.
Chcialam podziekowac ocn za blyskawiczne i swietne zorganizowanie kursu cpr (pierwsza pomoc i reanimacja). Blyskawiczne - bo po prosilismy o to tydzien temu. Swietna organizacja - wszystko sie odbylo zgodnie z planem i dokladnie tak jak byc powinno.
O dodatkowych radościach ze spedzonego weekendu w Olsztynie wspominac nie bede, ale jak zwykle bylo super!
Mania

Piotr - 05-10-2003, 20:19

Olsztyńskie Centrum Nurkowe oraz Polski Czerwony Krzyż zorganizowaly, jak zwykle, wszystko "na medal"!!!
Niniejszym postem chce podziekowac bardzo serdecznie:
-Rysiowi, za wszystkie wspaniale i ekscytujace nurkowania, wzorowa organizacje i wspaniale przyklady samodyscypliny oraz jedyny na swiecie "gest"!!
-Pedrowi, za zyczliwosc, wsparcie duchowe, latarke w zeszlym tygodniu i dluuuuuga droge do domu
-Mani, za cieplo w nocy i cisze rano, wlosy, optymizm, papierosy, dobre slowo i spiwor na stopkach
-Kutwie, za ciekawe noce, zegarek i zrozumienie
-Przemanowi, za "gim-busa" i :nurkowanie wrakowe"
-Gosi, za obecnosc, wytrwalosc i... "Biala Dame"
-Chlopakom(i Żonom) z Inowroclawia, za ambitne podejscie w niedziele
-PCK, za wspanialego prelegenta
-Fantomowi, za to ze przezyl cala nasza grupe
-Wszystkim, za kolejne wspaniale spotkanie zorganizowane, kolejne na ktore zaprosilo nas
Olsztynskie Centrum Nurkowe!!!
OCN-prosimy o jeszcze!!
dziekuje

Pedro - 05-10-2003, 22:28

Piotr napisał/a:
Olsztynskie Centrum Nurkowe!!!
OCN-prosimy o jeszcze!!
dziekuje

No Piotruś szybko Ci przeszła ta choroba jeśli prosisz o jeszcze... ale cóż, jak znam Rysia, to mówisz i masz... tylko, że mam nadzieję, że tym razem będzie mniej bujało :22: w drodze nad wodę
Pozdrówjanka,

Piotr - 05-10-2003, 22:32

:lol: :lol: :lol:
no tak zapomnialem

-Mani i Pedrowi, za nieustajaca zlosliwosc :-D

jak siedze kolo Was-moze bujac :mrgreen:

Przeman - 06-10-2003, 14:50

Piotr napisał/a:

-Przemanowi, za "gim-busa" i :nurkowanie wrakowe"

Odwołaj to bo zaczną przyjeżdżać do Olsztyna na wraki :)

GosiaS - 06-10-2003, 19:39

A ja dodam, ze nigdy tyle nie nurkowałam (technicznie na powierzchni) co w ten weekend, najwytrwalszymi moimi kompanami okazali się Kutwa i Piotruś :devil: .
Mania odpadla, ale sie nie dziwie bo wytrzymac z nami bylo ciezko. Kiedy powtórka?? :mrgreen: :angel:

PS. Dla zainteresowanych, a wiem że tacy są, dodam że w kursie organizowanym przez OCN nie uczestniczyłam.
Rysiu poprawie się :-D

bd* - 06-10-2003, 23:16

Tak czytam i czytam te podziękowania i mam pytanie : czy kurs przewidywał również reanimację po zamroczeniu i zatruciu ?
Kto pił a kto reanimował ?
Czy na tą okoliczność niektórzy otrzymają oddzielne certyfikaty ?

Pedro - 07-10-2003, 09:33

Chciałbym tylko uzupełnić i sprostować.
Picie odbywało się TYLKO i WYŁąCZNIE w wieczory poprzedzające zbieranie grzybów oraz sam kurs, a nie nurkowanie. Osoby, które nurkowały nie poiły się z resztą łobuzerii.
Natomiast choroby, które dopadły uczestników i "nieuczestników" kursu to:
(wymieniam w kolejności alfabetycznej)
zatrucie z bujaniem
zaziębienie z glutem
To tyle. Jak tak dalej będziemy pisać głównie o wprowadzaniu elementu bajkowego do organizmu, to ludziska gotowi pomyśleć, że my nie nurkujemy tylko konserwujemy się w alkoholu etylowym, a to tylko część prawdy :22:
Pozdrawiam,