| |
FORUM-NURAS Froum dla nurkujących i nie tylko ... |
 |
GDZIE ZANURKOWAĆ - Jezioro Kiełbicze powiat Gryficki
MACIEKU - 06-12-2009, 19:19 Temat postu: Jezioro Kiełbicze powiat Gryficki Czy ktoś może mnie uraczyć jakimikolwiek informacjami na temat jeziora Kiełbicze ?
http://www.kielbicze.pl/
będę zobowiązany , wyszukiwarka na forum nic nie pokazała
Dany - 07-12-2009, 00:03
To raczej powiat Gryfiński - czy nie ? Koło gryfic jest Kołomąć ale to nie jest nurkowiskowy zbiornik
Konrad Dubiel - 07-12-2009, 09:13 Temat postu: Re: Jezioro Kiełbicze powiat Gryficki
| MACIEKU napisał/a: | | Czy ktoś może mnie uraczyć jakimikolwiek informacjami na temat jeziora Kiełbicze ? |
Coś koło 3 metrów maksymalnej głębokości, bardzo zarośnięte.
Do nurkowania niezdatne. Prędzej Morzycko położone w pobliżu.
MACIEKU - 07-12-2009, 11:08
| Konrad Dubiel napisał/a: | Coś koło 3 metrów maksymalnej głębokości, bardzo zarośnięte.
Do nurkowania niezdatne. Prędzej Morzycko położone w pobliżu. |
Bardzo dzięki, to juz wiem czemu nei mogłem znaleźć w forumowej wyszukiwarce
Konrad Dubiel - 07-12-2009, 12:11
Bliżej w stronę Szczecina masz jez. Jeleńskie - latem w litoralu nawet fajnie kiedyś było - ryby, zielsko itp. atrakcje
MACIEKU - 07-12-2009, 22:10
| Konrad Dubiel napisał/a: | | Bliżej w stronę Szczecina masz jez. Jeleńskie - latem w litoralu nawet fajnie kiedyś było - ryby, zielsko itp. atrakcje |
badałem temat bo kroi mi się tygodniowa nasiadówa w tym ośrodku w wakacje .... znaczy się nie brać klamotów tylko coś do pływania po wierzchu
Konrad Dubiel - 08-12-2009, 09:34
| MACIEKU napisał/a: | znaczy się nie brać klamotów tylko coś do pływania po wierzchu |
Wędkę albo zapas piwa - do wyboru. Albo obie te rzeczy
|
|