| |
FORUM-NURAS Froum dla nurkujących i nie tylko ... |
 |
POWITANIA I PODZIĘKOWANIA ... - Witam
eres - 13-10-2003, 13:04 Temat postu: Witam Serdecznie pozdrawiam "nurasow" a w szczegolnosci Dorote i Wojtka ktorzy pomogli mi "odkryc" podwodny swiat a takze wszystkich ktorych poznalem bedac pod koniec wrzesnia w Hurghadzie
Pedro - 13-10-2003, 15:20
No witam witam....
jak już poznałeś podwodny świat w Egipcie to przygotuj się teraz na szok poznania podwodnego świata w Polsce....
U nas przy nurkowaniu rządzą inne zmysły niż w Egipcie... zapomnij o wzroku i skup się na dotyku i słuchu
Pozdrawiam,
Chopin - 13-10-2003, 15:51
Właśnie... teraz zostaniesz prawdziwym koneserem
Kuba - 13-10-2003, 16:15
Pedro...nie badz zlosliwy...
na dotyku?
taaaa, jak chlopak posiedzi godzinke czy dwie poniezej termokliny w mokrej piance to reka w glowe nawet nie trafi...o jakim Ty dotyku mowisz...
chyba ze masz na mysli takie przyjemnosic jak mnie sie kiedys zdazylo na Koparkach....jakis spadajacy jak kamien kursant zaczal chamowaie pletwa na mojej glowie...faktycznie dotyk poczulem...nie powiem
w kazdym razie eres, witaj...przygotuj sie na lekki szok, ale uwierz ze u nas jest fajniej. sa szczupaczki, liny, plocie, okonki i raczki....wszystko w gustownym zielono-brazowym kolorze.
cieple wody sa dla........................... coz powiedzmy ze dla odpoczynku (zreszta z Pedrem jedziey sobie poodpoczywac za 3 tyg)
pozdrawiam
Kuba
Marcin B - 16-10-2003, 19:03
Serdecznie witamy na forum i mamy nadzieję, że zjawisz się (wraz z małżonką, która "nie pali" ) na kolejnym spotkaniu w W-wie.Fajnie będzie powspominać słoneczny Egipt
Marcin i Edi
Dorota i Wojtek - 16-10-2003, 22:00
... z lekkim opóźnieniem, ale bardzo serdecznie witamy na forum...
historyjka:
przychodzi żona naszego kumpla do recepcji i chcę jej wypożyczyć ABC - coby życie podwodne z powierzchni podglądnęła nieco...
pytam z miłą miną... : chcesz maskę? - odp: tak
a płetwy? hm... nie jestem pewna, ale wezmę...
a fajkę? nie dzięki, nie palę...
Jeszcze raz serdecznie witamy na forum...
|
|