| |
FORUM-NURAS Froum dla nurkujących i nie tylko ... |
 |
NURKOWANIE EKSTREMALNE I TECHNICZNE - O nurkowaniu jaskiniowym, modnym DIR i Hogarthian..../LINK/
MTBiker - 14-10-2003, 08:56 Temat postu: O nurkowaniu jaskiniowym, modnym DIR i Hogarthian..../LINK/ Polecam ciekawy artykul Gavina, dotyczacy wypowiedzi Irvina .....
niestety pokazuje on ze nie tylko u nas najlepiej wiedza Ci ktorych na miejscu wcale nie bylo ....
http://thedecostop.com/fo...4&threadid=2962
Pzdr
Lukasz Lechowicz
... DIR going ... chyba jednak raczej Hogarthian
Pedro - 16-10-2003, 12:47
Bardzo ciekawe...
Okazuje się, że każdy kraj i każde środowisko ma swoje "piekiełko"....
Pozdrawiam,
Kuba - 16-10-2003, 13:31
a nie sadzicie, ze to juz jest taka natura nurkow (lub list dyskusyjnych ).wszyscy zawsze musza sie klocic...oczywiscie poza naszym kochanym forum
K.
Pedro - 16-10-2003, 13:44
| Kuba napisał/a: | a nie sadzicie, ze to juz jest taka natura nurkow (lub list dyskusyjnych ).wszyscy zawsze musza sie klocic...oczywiscie poza naszym kochanym forum
K. |
Nie Kuba, nie sądzę. To nie jest natura nurków. To jest natura ludzi. Zawsze mi się wydawało, że Polacy w tym przodują. Wszelkie nieformalne grupy, koterie, kombinacje, kolesiowanie.... brrr.....
A tu się okazuje, że może i w tym przodujemy jako naród, ale innym tez niedużo brakuje
Ehhh ludzie to mają za dużo czasu i energii, że im się chce to wszystko na takie afery marnować....
Pozdrawiam,
lobster - 16-10-2003, 18:28
| Kuba napisał/a: | a nie sadzicie, ze to juz jest taka natura nurkow (lub list dyskusyjnych ).wszyscy zawsze musza sie klocic...oczywiscie poza naszym kochanym forum
|
W ojczyznie nie jest tak znowu zle. W kowbojowie wzajemne warczenie na siebie na nurkowej liscie dyskusyjnej skonczylo sie pare razy wreczaniem pozwow do sadu. Nam chyba jeszcze troche do tego stopnia wtajemniczenia brakuje
Pedro - 16-10-2003, 20:05
Pewno dlatego, że u nas nawet sądy sa do d....
Pozdrawiam,
WolfEeel - 17-10-2003, 00:30
Panowie co tam wiele gadac, ludzie sa wszedzie tacy sami
Pedro - 17-10-2003, 08:56
| WolfEeel napisał/a: | | Panowie co tam wiele gadac, ludzie sa wszedzie tacy sami |
No masz rację, ale z drugiej strony zaskakuje mnie moja naiwna wiara, że tak nie wszędzie i nie zawsze jest i że bywa lepiej... że są "normalne" środowiska, "normalni" ludzie i "normalne" kraje.
I za każdym razem, jak coś takiego widzę to jestem zdziwiony (zaskoczony?).... i trochę zły na siebie, że mnie to jeszcze dziwi...
A może to błogosławieństwo zapominania i wiary w ludzi powoduje, że jeszcze jesteśmy w stanie żyć jako "stado"?
Oby nie tylko to...
Pozdrawiam,
|
|