FORUM-NURAS
Froum dla nurkujących i nie tylko ...

POWITANIA I PODZIĘKOWANIA ... - powitanie i podziękowanie

MonikaS - 14-10-2003, 19:30
Temat postu: powitanie i podziękowanie
Witam Wszystkich bardzo serdecznie tym bardziej, że trochę juz o niektórych z Was i o samym forum słyszałam (w samych pozytywach) :)

Moja krótka (na razie!!!) przygoda z nurkowaniem rozpoczęła się u Doroty i Wojtka w Hurghadzie (nie grzeszę może oryginalnością ;)ale jak wielu przede mną i pewnie wielu po mnie twierdzę, że lepiej się chyba zacząć nie da!).

Wielu ciekawych rzeczy już dowiedziałam się z forum i wielu się jeszcze na pewno dowiem - z góry dzięki.

A ponieważ jest to również dział podziękowań - odrobina prywaty:):

1. Dorota i Wojtek - ja już nic nie powiem bo cóz mozna dodać do tych wszystkich wypowiedzi na Wasz temat? A poza tym ponoć (tak tu przeczytałam) lewitujecie już nawet w sprzęcie więc obawiam się, że zajmiecie się np. paralotniarstwem i gdzie wtedy pojadę nurkować wiosną?;) A tak na serio - jeszcze raz wielkie dzięki!

2. Edyta i Marcin B - fantastycznie było Was poznać i spędzić razem trochę czasu - liczę na szybka powtórkę z rozrywki:). Szczególne podziękowania dla Edyty za maskę "z dioptriami" - bez Ciebie byłabym ślepa pod wodą.

3. Eres - mój niezwykle uzdolniony partner nurkowy na kursie u Wojtka - zgrana z nas para skoro nawet witamy się na forum jedno po drugim:)

pozdrawiam MonikaS

Dorota i Wojtek - 14-10-2003, 21:09

Witamy serdecznie tym razem za pośrednictwem druta...

Mamy nadzieję, że Twoja przeprowadzka poszła bez problemów?

Tak na marginesie: to co zrobiliśmy na linie... no, no... i te kilka innych "interesujących rzeczy"...

Staramy się pamietać wszystkich naszych kursantów, ale niektórzy są naprawdę wyjątkowi...

Liczymy na jak najszybsze ponowne spotkanie (czyt. nurkowanie...)

:wave:

Marcin B - 15-10-2003, 19:13

Witamy bardzo serdecznie :lol: :cool: :!:
Szkoda, że tak szybko wyjechałaś.... :cry: , ale mamy nadzieję, że niedługo się spotkamy.
P.S Masz szczęście, bo Wojt jednak Cię zapamiętał ( chyba przez "te rzeczy" na linie ) i nie będzie musiał sprawdzać w logbooku (hihihi).
Teraz czekamy tylko na Sabinę :lol:
Pozdrawiamy - Edi i Marcin

MonikaS - 15-10-2003, 19:42

A ja to :oops: - tylko nie wiem czy bardziej przez miłe słowa czy na wspomnienie "tej liny" ;-)

Przeprowadzka ciągle w toku i na szczęście zmierza do szczęśliwego zakończenia ... troche mi żal Warszawy ale jednak góry za oknem to góry. Tym bardziej, że stolicę i tak bede wizytować - już w przyszłym tygodniu szkolenie.

A na Sabine to i ja czekam :)

pozdrawiam MonikaS