FORUM-NURAS
Froum dla nurkujących i nie tylko ...

MEDYCYNA NURKOWA - laryngolog nurkowy

Syrenka_013 - 02-02-2010, 11:44
Temat postu: laryngolog nurkowy
poszukuje laryngologa, ktory specjalizuje sie w problemach nurkowych - czy moze mi ktos KOGOS polecic? :co:
robertg - 02-02-2010, 12:55

tak, ale niestety dosc kawalek od Ciebie - lek. med. Krzysztof Skorek przyjmuje w klinice św Lukasza w Bielsku
ogrod - 02-02-2010, 13:55

Dariusz Pietruszka- Szczecin, specjalista również jeśli chodzi o posklejanie postrzępionej błony ucha ( niewielu to potrafi) tel.na PW jak chcesz.
Syrenka_013 - 02-02-2010, 19:07

to ja bardzo poprosze o namiary telefoniczn mailowe na PW
jestem wdzieczna, dziekuje :ok2:

MARKUS5 - 03-02-2010, 12:53

Witaj miałem problemy z uchem i pomogła mi pani Gwizdalska z Promedu mieszczą się na Uniwersyteckiej 5 zna problemy nurkowe też mi została polecona i musze przyznać zna się na rzeczy
pozdrawiam

Kurierex - 03-02-2010, 20:27
Temat postu: Re: laryngolog nurkowy
Syrenka_013 napisał/a:
poszukuje laryngologa, ktory specjalizuje sie w problemach nurkowych - czy moze mi ktos KOGOS polecic? :co:

Attis na Górczewskiej (Wola) Laryngolog (po obejrzeniu perforacji bębenka) skierowała mnie do p. profesora (niestety nazwiska nie pamiętam, to było 4 lata temu) podjął się zacerowania (zaklejenia) dziurki. Kleić nie kleił, bo się sama zrosła na tydzień przed zabiegiem, ale to dzięki poradom owego profesora (utrzymanie suchego ucha) i "środków" wysuszających przed zabiegiem zawdzięczam że błona bębenkowa się zrosła. W razie potrzeby mogę zerknąć w szpitalne kwity i odnaleźć nazwisko p. Profesora.