| |
FORUM-NURAS Froum dla nurkujących i nie tylko ... |
 |
FORUM-NURAS - Dane z Archiwum...
Dorota i Wojtek - 18-10-2003, 23:54 Temat postu: Dane z Archiwum... Co jakiś czas - usuwne są z Forum zdjęcia i posty.
Czy istnieje jakaś możliwość dotarcia do tych danych?
Mamy nadzieję, że praca włożona w napisanie takiego czy innego materiału nie jest przez nikogo traktowana jako coś, co można po prostu usunąć...?
Gdzie szukać usuniętych postów?
GosiaS - 19-10-2003, 16:28 Temat postu: Re: Dane z Archiwum...
| Dorota i Wojtek napisał/a: | Czy istnieje jakaś możliwość dotarcia do tych danych?
|
TAK
Dorota i Wojtek - 19-10-2003, 16:36
Dzięki za odp.
Gdzie zatem możemy je znaleźć?
bd* - 19-10-2003, 20:18
Ja też poszukuję archiwum grupy .
GosiaS - 19-10-2003, 20:20
Jezeli zalezy Wam na archiwum w ciagu tygodnia postawie na oddzielnym serwerze forum ze starymi postami. Bedzie jednak ono tylko do wgladu bez mozliwosci odpowiedzi.
Dorota i Wojtek - 19-10-2003, 21:06
No to super!
Dzięki !
Naszym zdaniem istota forum takiego jak nasze, to przede wszystkim łatwo dostępne tematycznie, bądź wyposażone w wyszukiwarkę archiwum...
Dorota i Wojtek - 20-11-2003, 14:44
Czy wiadomo coś w przedmiotowym temacie (dostęp do archiwalnych danych) ? Jakieś prognozy?
Dorota i Wojtek - 19-12-2003, 15:47 Temat postu: Brak zainteresowania? Dwa miesiące temu poprosiliśmy (nie byliśmy sami) o dostęp do archiwalnych materiałów Forum Nuras.
Zgodnie z odpowiedzią Admina - Gosi, sprawa miała znaleźć jakieś rozwiązanie w przeciągu tygodnia.
Minęły dwa miesiące...
Mamy nadzieję, że nic się nie stało i doczekamy się wreszcie dostępu do archiwum?
Liczymy na to, że tym razem Admin odpowie jakoś na nasze pytanie...
Dorota i Wojtek - 16-01-2004, 08:44
Z zapowiedzianego tygodnia, zrobiły się trzy miesiące...
Szkoda, że Administratorzy nie są zainteresowani tematem
Od jakiegoś czasu nie możemy dodać zdjęć do galerii - czy ktoś wie co może być powodem?
Art - 16-01-2004, 09:25
Ja mam podobny problem.... nawet nie mogę wstawić zdjęcia pod moim nickiem ;-(
A w archiwum było naprawdę sporo ciekawych materiałów więc proszę także z mojej strony
pozdrawiam
DarekS - 16-01-2004, 13:32
Nie zrobilem nic do tej pory poniewaz w chwili obecnej mam zmieniane lacze a co za tym idzie nastapi zmiana calej klasy IP stad te opoznienie. Niemniej archiwum powstanie w chwili uzyskania nowej klasy IP co powinno nastapic w ciagu najblizszych 2 tygodni.
Co do niemozliwosci zamieszczania zdjec w galerii nic o tym nie wiem ale zaraz poszukam przyczyny i usune ja.
Dorota i Wojtek - 16-01-2004, 17:58
Dziękujemy za reakcję...
W dalszym ciagu nie możemy wysłać niczego do "Galerii".
Po rozwiązaniu problemu, prosimy o usunięcie z działu "Wyprawy" zdjęć, które zgubił serwer (nie widać ich).
MUMINek - 20-02-2004, 11:58
I jak w temacie? Czy już coś wiadomo o archiwum? Potrzebuje przejrzeć stare tematy, a na forum żadnych adekwatnych obecnie nie ma.
Kiedy można się spodziewać archiwum?
Pozdrawiam
Tomek
Dorota i Wojtek - 30-03-2004, 19:12
...a archiwum jawi nam się jako coraz bardziej odległe...
Mamy zatem prośbę do Administratorów:
Czy bylibyście uprzejmi wysłać nam nasze posty do których nie mamy dostępu?
Tak przy okazji: od jakiegoś czasu nie można edytować zdjęć w postach, przy starych pojawił się komunikat o "tymczasowej niedostępności". Jaki wymiar ma "tymczasowość"?
anton - 25-07-2004, 01:29
Mam nieśmiałe pytanie dotyczące archiwum (wiem że są wakacje : czy coś się ruszyło w tej sprawie?
powinno znajdować się w nim dobre kilka tysięcy postów(tak mi się przynajmniej wydaje). to ogromne źródło wiedzy i szkoda by było nie mieć już nigdy do niej dojścia.
pozdrawiam,
|
|