| |
FORUM-NURAS Froum dla nurkujących i nie tylko ... |
 |
POWITANIA I PODZIĘKOWANIA ... - Padi AOWD
Chopin - 20-10-2003, 10:43 Temat postu: Padi AOWD Serdeczne dzięki dla Rafała "Draco" Chyc-Kornackiego za hardcore-owy kurs Advanced Open Water Diver (Padi) w Kulce. Było naprawdę ciężko , ale mnie się tak podoba...
Pozdrówka, Chopin
Zygfryd Dziatłowski - 21-10-2003, 15:24 Temat postu: KULKA podziwiam Chopina, widziałem jak się męczy w Kulce z nawigacją woda 17-18.10.03 maiła 10C na powierzchni, a na 14 7C, ale widać chyba zaliczył ten kurs no i oczywiście pozdrowionka dla wszystkich którzy tam byli w tym czasie a w szczególności dla Pani Elżbiety i dla Pani która szykowała tak dobre jedzenie.
narka i do zobaczenia
DRACO - 22-10-2003, 00:15 Temat postu: Cała przyjemność po mojej stronie.. Dzięki Grzesiek, przede wszystkim za wytrwałość i dobrą zabawę przy okazji...
I pamiętaj o kolanach !!!!
ściskam serdecznie...
Zyga !!! do zobaczyska niebawem i dzięki za odwiedziny w bazie !
DRACO
Chopin - 22-10-2003, 10:28
Ej Zyga...
Nie było tak źle z to wodą
na 30 miała co prawda tylko 4st... ale za to niebo przed nocnym....poezja.
W niedziedzielę po powrocie naprawdę miałem już dość tego nurkowania...
W poniedziałek do połowy...po wyjściu z pracy zacząłem kombinować gdzie by tu pojechać nurać w następny weekend...jeah!
I chyba się wybiorę znowu do Kulki - pocztowcy robią zakończenie sezonu...
Draco... o kolankach pamiętam, pamiętam... (tylko to jeszcze zostanie opatrznie zrozumumiane przez Forumowiczów heheheheh...)
Foczka - 24-10-2003, 12:55
Siemka Grzesiu,
No to chyba bedziemy mieli okazje sie spotkac.
Bede razem z Toudim w Kulce w sobote. Niestety tylko do wieczora.
Namawiam Toudusia zeby zabral szpej i zanural choc raz, bo ja z Monio, to juz tylko towarzysko. Ale bedziemy kibicowac z pomostu.
To do zobaczyska
PS i Toudi mi tu krzyczy, ze rezerwuje sobie nurka z toba. A jednak pasja zwyciezyla nad zimnem 8)
Chopin - 24-10-2003, 16:36
Jej Fokuś...
Mocno chciałem do was przybyć na to zamknięcie sezonu... Sprawy się jednak skomplikowały, kumple nie mogą jechać = nie mam autka - a już naprawdę nie chce mi się przybywać trasy Wawa - Szczytno PKS-em, tym bardziej,że mogę przyjechać dopiero w sobotę...
Naprawdę żałuję...usprawiedliwcie mnie jakoś przed Marcinem i Monią...a Toudusiemu powiedź, że napewno damy nura w listopadzie...(baza będzie czynna prawda>?)
Pozdrawiam Grześ
Toudi - 26-10-2003, 16:25
Na to pytanie, to tylko Marcin bedzie mogl Ci odpowiedziec.
Powiem Ci tylko jedno nuralo sie swietnie, choc liczylem, ze jednak sie pojawisz. Ale odbijemy to sobie innym razem.
Pozdrawiamy
Foczka i Toudi
|
|