| |
FORUM-NURAS Froum dla nurkuj±cych i nie tylko ... |
 |
REBREATHERY - Les Trois Mousquetaires
jacekplacek - 27-04-2010, 14:25 Temat postu: Les Trois Mousquetaires Się teraz porobiło... Gdzie się człowiek nie ruszy, same reby. W zasadzie puszczenie b±bla staje się wstydliwe
fot. Asia
BitPump - 27-04-2010, 14:57
| Cytat: | | Les Trois Mousquetaires |
Tres Presidentes
~BitPump
Tomasz Zabierek - 27-04-2010, 15:00
| BitPump napisał/a: |
Tres Presidentes
|
... ale po co zaraz obrażać ....
jacekplacek - 27-04-2010, 15:12
| BitPump napisał/a: | | Tres Presidentes |
Taa: Tres Presidentes na Tres Hammerheades
klon - 27-04-2010, 20:44
| jacekplacek napisał/a: | | W zasadzie puszczenie b±bla staje się wstydliwe |
a co jak będziesz miał freeflow... ?
PawelW - 27-04-2010, 22:15
przy nurkowaniu na CCR bailout masz odkręcony
gladius - 28-04-2010, 20:12 Temat postu: Re: Les Trois Mousquetaires
| jacekplacek napisał/a: | Się teraz porobiło... Gdzie się człowiek nie ruszy, same reby. W zasadzie puszczenie b±bla staje się wstydliwe
|
Zależy, któr± stron±.
BitPump - 29-04-2010, 15:29
| Tomasz Zabierek napisał/a: | | .. ale po co zaraz obrażać .... |
Nie wiedziałem, że to może stanowić obrazę... To wynika z mojej niekompetencji rebreatherowej. I wła¶nie to mi uzmysłowiło, że z chęci± bym poznał nurkowanie w maszynce, w której nie da się zrobić kursu "bubble maker".
Chyba czas mi popytać, kto by był chętny przeszkolić...
jacekplacek - 29-04-2010, 19:21
| BitPump napisał/a: | | Chyba czas mi popytać, kto by był chętny przeszkolić... |
Tak mi się jako¶ nasunęło, że jak Ty by¶ w ceceery poszedł, kto¶ pewnie by se żyły mógł trzasn±ć...
Tomasz Zabierek - 29-04-2010, 23:23
| BitPump napisał/a: |
Chyba czas mi popytać, kto by był chętny przeszkolić...
|
Zawsze ze mna wojowales, to moze czas poznac sie osobiscie
Co do obrazy - zart oczywiscie
BitPump - 29-04-2010, 23:49
| Tomasz Zabierek napisał/a: | | Zawsze ze mna wojowales, to moze czas poznac sie osobiscie |
Dobry pomysł na poznanie.
Sprawdziłem jeszcze raz przed chwil± czarn± listę i Ciebie tam nie ma Nie ma więc mowy o wojowaniu. Ale jeszcze poszukam, bo może rzeczywi¶cie gdzie¶ podpadłe¶
~BitPump
Tomasz Zabierek - 30-04-2010, 10:01
| BitPump napisał/a: | | Tomasz Zabierek napisał/a: | | Zawsze ze mna wojowales, to moze czas poznac sie osobiscie |
Dobry pomysł na poznanie.
Sprawdziłem jeszcze raz przed chwil± czarn± listę i Ciebie tam nie ma Nie ma więc mowy o wojowaniu. Ale jeszcze poszukam, bo może rzeczywi¶cie gdzie¶ podpadłe¶
~BitPump |
no zdarzaly sie starcia tu i owdzie
generalnie 603 861 778, zadzwon to sie umowimy. Teraz jade do Austrii na 10 dni, jesli masz ochote przyjechac - zabierem jeden reb wiecej
|
|